Horoscop zilnic 13 aprilie 2022. Berbecii au o zi plină de realizări. Gemenii au planuri măreţe

Citește horoscopul zilnic și află ce au rezervat astrele pentru tine.
Horoscop zilnic 13 aprilie 2022. Berbecii au o zi plină de realizări. Gemenii au planuri măreţe

Horoscop zilnic 13 aprilie 2022. După impactul zilei de ieri, când am avut parte de o conjuncție unică în viața noastră, între Jupiter și Neptun în Pești, iată că astăzi Soarele formează un sextil cu Saturn. Cu alte cuvinte, avem susținere ca dorințele puse să se materializeze. Acest aspect ne oferă perseverență, putere interioară, luciditate și combustibil pentru a pune în mișcare planurilor de viitor.

Horoscop zilnic 13 aprilie 2022. Care vor fi cele mai răsfățate zodii

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Soarele se află în zodia ta și îți oferă foarte multă energie, iar aspectul cu Saturn te ajută să o dozezi corespunzător astfel încât să nu te suprasoliciți. Ai rezistență fizică mare, dar te autodisciplinezi, așa că te îndrepți către succes în ceea ce faci. S-ar putea să ai de-a face cu grupuri de oameni, diferite anturaje, organizații, grupuri în online și le vei face față cu brio. Îndrăznește să visezi pentru că vei materializa!

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cu Soarele în casa 12 s-ar putea să ai tendința de a te victimiza mai mult decât este cazul, însă Saturn te va responsabiliza și te va forța să nu te arunci mai sus decât poți ajunge în mod normal. Ai grijă la oboseală și la stresul profesional și fii cumpătat. Dacă ai simțit cumva limitări legate de carieră, de afirmarea ta, acum le vei putea dizolva. Ești energizat de astre să-ți atingi niște obiective înalte. Nu uita că poți primi ajutor de la alții, așa că cere-l dacă simți nevoia.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Gemenii pot avea parte de contexte promițătoare care vizează străinătatea. Poate un prieten le face o invitație și pleacă într-o călătorie. Pe de altă parte, este un moment bun să realizeze că mai trebuie să învețe ceva pentru a-și duce la succes un proiect. Cert este că pot primi sprijin din partea prietenilor. Pot rezolva favorabil și destul de rapid niște situații birocratice.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Cu Soarele în casa carierei și imaginii, poți avea tendința de a străluci mai tare decât trebuie, însă Saturn vine și-ți aduce seriozitatea și diplomația de care ai nevoie. Dacă trebuie să ieși în public, să faci ceva legat de zona profesională care te sperie, fă-o cu responsabilitate și modestie și vei primi aprecieri. Un obiectiv e pe cale să fie atins, cu răbdare și sprijin de la terțe persoane.

Horoscop zilnic 13 aprilie 2022. Balanțele se pot aștepta la noi relații

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Saturn se află în sectorul relațiilor tale și primește energie de la Soare, deci ar trebui să te bucuri de o dezghețare a conexiunii cu partenerul. Vă înțelegeți mai bine, aveți viziuni comune și vă puteți contura idealuri de viitor practice și solide, dar îndrăznețe. S-ar putea ca unii nativi să-și oficializeze relația acum.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Sextilul Soare-Saturn îți oferă foarte multă putere de muncă, mai ales interioară, dar și rezistență fizică. Deși de felul tău obișnuiești să te suprasoliciți și să mulțumești pe toată lumea, astăzi s-ar putea să-ți dorești întâi să te mulțumești pe tine. Vei rezolva sarcinile avute, dar nu vei sta peste program pentru asta. Starea de sănătate se îmbunătățește, în cazul în care ai trecut printr-o perioadă neplăcută.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Soarele se afă în sectorul relațiilor, iar Saturn în sectorul iubirii, prin urmare este o zi perfectă pentru viața sentimentală. Pentru consolidarea relației în care te afli, pentru a da un suflu nou unei idile care părea să se încheie. Dacă ești în căutarea unui partener, ziua de astăzi îți poate aduce ocazii în acest sens, dar dă dovadă de răbdare și maturitate.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ai susținerea contextului astrologic să te ocupi cu spor și energie de casă sau de rezolvarea unor probleme de familie. Și la locul de muncă vei fi eficient și vei da dovadă de mai multă răbdare cu colegii și perseverență în desfășurarea sarcinilor. Deși ai energie, nu te suprasolicita pentru a demonstra ceva cuiva și nici nu te afunda în muncă să uiți de niște probleme emoționale.

Horoscop zilnic 13 aprilie 2022. Vărsătorii vor avea mai mult chef de viață

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Soarele se află în sectorul iubirii tale și chiar dacă te îndeamnă la flirt și aventură, vei fi foarte responsabil și matur în astfel de manifestări. Da, este o zi foarte bună pentru cei singuri să cunoască pe cineva care să-i atragă și cu care să poarte o discuție plăcută. Cumva se pot simți pe aceeași lungime de undă, pot simți că se înțeleg din priviri.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cum Saturn este guvernatorul tău, azi poți simți un imbold de energie și asta te face mai glumeț și mai deschis. Pe de altă parte, azi poți face niște cheltuieli pentru casă și familie sau poate pentru bunăstarea ta, și se va dovedi că ai făcut o investiție curajoasă, dar înțeleaptă. Pe de altă parte, pot fi nativi care primesc sprijin financiar de la familie.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Saturn, dincolo de faptul că îți este guvernator secundar, se află și în zodia ta, iar aspectul plăcut cu Soarele îți este foarte favorabil și ție. Îți oferă mai multă energie și bucurie interioară, mai mult chef de viață, de ieșit la o plimbare și de socializat. De asemenea, și o mai mare înțelepciune în discursuri, negocieri și luarea deciziilor. Practic, mai lași deoparte rigiditatea ultimei perioade. Pe de altă parte, poți primi vești bune despre un diagnostic, dacă și-ai făcut niște analize sau despre starea de sănătate a cuiva drag.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Tu încă resimți din plin efectele conjuncției de ieri din zodia ta, însă azi ai grijă la tendința de a te sacrifica prea mult pentru alții. Pune-te pe primul loc și vindecă-te! Poate chiar ajungi la concluzia că ai depășit trecutul și astfel îți recapeți încrederea în tine. Pe de altă parte, dai dovadă de foarte multă responsabilitate în administrarea veniturilor și chiar dacă faci unele cheltuieli mai mari, nu ai regrete.

Horoscopul zilei de 13 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
9.8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *