Horoscop zilnic 13 august. Trigon puternic cu Pluton, planeta transformărilor profunde. Ce schimbări apar

Principalele aspecte astrale
Horoscop zilnic 13 august. Trigon puternic cu Pluton, planeta transformărilor profunde. Ce schimbări apar

Horoscop zilnic 13 august. Trigonul care se formează astăzi între Marte, planeta acțiunii, în tranzit pe ultimele grade din zodia Taur, cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din zodia Capricorn, ne aduce capacitatea de a ne atinge obiectivele pe care ni le-am propus, în ciuda unor posibile obstacole sau amânări.

Horoscop zilnic 13 august. Aspect favorbail din punct de vedere profesional pentru Berbeci

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Marte, guvernatorul tău, intră astăzi într-un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, plasată în casa carierei. Ai putere, determinare, curaj și inițiative să-ți urmărești obiectivele profesionale. Chiar dacă mai apar și obstacole, nu te lași bătut până nu rezolvi ce ți-ai propus.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa identității tale, în trigon, aspect armonios, cu Pluton, planeta transformărilor profunde, vei simți o regenerare, că ai puterea să o iei de la capăt, să-ți atingi un obiectiv, să-ți urmezi un țel. Din punct de vedere profesional este o zi în care s-ar putea să ai niște idei, care să te propulseze în carieră.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Trigonul care se formează astăzi între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Taur, respectiv prin casa subconștientului, izolării și trecutului, cu Pluton, planeta transformărilor profunde, vine să-ți aducă niște conștientizări, să reușești să te reechilibrezi emoțional sau fizic după un eveniment care te-a marcat în planul sentimental sau familial.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Marte, guvernatorul casei carierei, intră astăzi într-un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. Așadar, ai prilejul să iei niște decizii bune în carieră, pentru că ești susținut de contextul astral. Proiectele tale încep să capete formă la serviciu, iar în planul relațional traversezi o perioadă de reconectare cu partenerul.

Horoscop zilnic 13 august. Balențele iau decizii majore în ceea ce privește viața de familie

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Sectorul asociat carierei, reprezentat de Marte, planeta acțiunii, intră într-un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor, din zodia Capricorn, respectiv din casa muncii. Vei reuși să faci față unor provocări la serviciu, iar ideile sau deciziile pe care le iei, vor schimba în bine cursul unor evenimente, iar rezultatele nu vor înceta să apară.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Contextul astral de astăzi în care Marte, planeta acțiunii, traversează ultimele grade din zodia Taur și face un aspect de trigon cu Pluton, planeta transformărilor, vine să-ți aducă determinare să-ți urmărești scopurile în planul sentimental. Posibil relația cu cineva de la drum, din străinătate sau cunoscut prin intermediul mediului academic, sferei sociale, să te ajute să te regenerezi din punct de vedere sentimental.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Trigonul care se formează astăzi între Marte, guvernatorul casei relațiilor, și Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa vieții de familie, vine să-ți aducă puterea și determinarea să iei niște decizii majore, care privesc viața de familie, căminul, reamenajarea spațiului de locuit, o mutare sau o tranzacție imobiliară.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Cei doi guvernatori ai zodiei tale, Marte, planeta acțiunii și Pluton, planeta transformărilor profunde, intră astăzi într-un trigon, aspect armonios puternic, care te ajută să te regenerezi, să ai puterea să treci peste toate obstacolele care vin spre tine. Dacă ești singur, vei realiza că relația cu cineva cunoscut de curând ar putea să te ajute să te reechilibrezi din punct de vedere emoțional.

Horoscop zilnic 13 august. Capricornii, evenimente plăcute din punct de vede sentimental

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Contextul astral de astăzi este favorabil deciziilor din sfera profesională. Trigonul care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa muncii, cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa banilor, vine să te ajute să ai curajul să-ți atingi obiectivele profesionale. Situația financiară se poate îmbunătăți, dacă vei știi să duci niște negocieri.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Trigonul care se formează astăzi între Pluton, planeta transformărilor, în tranzit prin zodia ta, în trigon cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit pe ultimele grade din zodia Taur, din casa iubirii, aventurilor romantice, creativității și valorificării unui talent, vine să-ți aducă evenimente plăcute în segmentul sentimental. Simți că ai parte de o regenerare și acest lucru te motivează să ai inspirație într-o activitate de creație.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Astăzi este posibil să ai niște revelații, reflecții în legătură cu familia, viața de familie în general, relațiile cu rudele sau în special cu părinții. Responsabil de această situație este trigonul dintre Marte, planeta acțiunii, din casa familiei, care intră într-un trigon cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa subconștientului, introspecției și trecutului. Intenționezi să faci niște schimbări în felul în care abordezi chestiunile de familie și vei fi ajutat.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Casa comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor, este activată de trigonul dintre Marte, planeta acțiunii, din zodia Taur, care intră într-un trigon cu Pluton, planeta transformărilor profunde. Dialogul sau conversațiile cu prieteni sau colegi de care te simți mai apropiat ar putea să te determine să ai curajul să faci o schimbare în viața ta.

Horoscopul zilei de 13 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.