Horoscop zilnic 13 octombrie. Luna intră în zodia Gemeni. Cum îi avantajează pe acești nativi. VIDEO EXCLUSIV

Află ce surprize îți rezervă astrele joi, 13 octombrie.
Horoscop zilnic 13 octombrie. Luna intră în zodia Gemeni. Cum îi avantajează pe acești nativi. VIDEO EXCLUSIV

Chiar de la primele ore ale dimineții, Luna va intra în zodia Gemeni, ipostază din care ne va face mai comunicativi, ne va stârni curiozitatea și ne va aduce fel și fel de idei. S-ar putea sa fim mai mult pe drumuri, însă trebuie să avem grijă și la tendința de a ne risipi energia mentală în prea multe direcții și de a deveni superficiali în gândire.

Horoscop zilnic 13 octombrie. Luna intră în zodia Gemeni în această dimineață

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Sectorul comunicării este impactat de tranzitul Lunii și s-ar putea să ai parte de fel și fel de dialoguri, vești și informații care vin din toate părțile. Nu este exclus să intri în conflicte cu cei din jur. S-ar putea să fii nevoit să faci niște deplasări sau delegații pe care nu le aveai în program și să te confrunți cu niște situații care implică acte, avize, aprobări.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna trece prin sectorul tău financiar și poate veni cu vești despre bani care să nu-ți fie neapărat pe plac. Nu este exclus sa afli că ai de făcut niște cheltuieli sau plăți pe care nu le aveai în plan. În unele cazuri poate fi vorba de schimbări care apar la locul de muncă și care vizează inclusiv salarizarea.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tranzitul Lunii prin zodia ta te avantajează, dat fiind că îți aduce o bună comunicare cu cei din jur, intuiție și curaj să spui niște lucruri sau să iei niște decizii. Starea de spirit va fi una bună. Poți avea parte de niște dialoguri importante în urma cărora o să afli niște informații care să te ajute să-ți limpezești gândurile.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna, guvernatoarea ta, în tranzitul său prin Gemeni te va stimula să cauți liniștea și relaxarea și chiar să faci niște introspecții în urma cărora să iei niște decizii legate de o situație cu care te confrunți. S-ar putea să afli niște informații importante, ascunse, chiar secrete.

Horoscop zilnic 13 octombrie. Leii, dornici de socializare

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna traversează sectorul vieții sociale și te face mai vorbăreț, mai dornic de întâlniri cu prietenii și de participat la evenimente. S-ar putea să te implici în proiecte de grup și să te faci remarcat într-un anturaj (poate în mediul online) grație ideilor pe care le ai.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna trece prin sectorul carierei tale și îți aduce ocazia de a te afirma prin idei și prin inițiative. Se întrevăd oportunități de creștere, de progres profesional, așa că nu nu te teme să ieși în față, să spui ceea ce gândești și să-ți susții argumentele în fața superiorilor.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Tranzitul Lunii de astăzi te susține să te afirmi prin idei, să-ți expui cunoștințele acumulate de-a lungul timpului și astfel să obții aprecieri din partea celor cu care intri în contact. Ai toată susținerea astrelor să rezolvi situații birocratice, să te înscrii la un curs sau să obții o diplomă. Unii nativi își pot programa o călătorie în străinătate.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Contextul astrologic al zilei te susține să faci niște investiții avantajoase sau să speculezi niște momente bune în care să poți obține bani de la terțe persoane, inclusiv de la partener. Unii nativi pot returna o datorie, pot plăti taxe, impozite și pot ajunge la zi cu o rată la un credit.

Horoscop zilnic 13 octombrie. Vărsătorii au discuții cu persoana iubită

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna traversează astăzi sectorul relațiilor tale și te susține în comunicarea cu cei din jur. Poți ajunge la o înțelegere cu partenerul de viață și puteți lua decizii împreună, iar din punct de vedere profesional, ai susținere în negocieri și semnarea contractelor.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Tranzitul Lunii de astăzi îți poate aduce discuții la locul de muncă referitoare la program, la sarcini, poate fi vorba de ședințe, întâlniri cu parteneri profesionali și luarea unor decizii legate de proiectele în care ești implicat. Încearcă să ai mai multă grijă și la sănătate, deoarece contextul astrologic vine la pachet și cu mult stres și oboseală.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna trece prin sectorul tău afectiv și poate aduce discuții cu persoana iubită care au ca scop lămurirea unor sentimente. În cuplu poți fi mai romantic, mai deschis planurilor în doi, iar dacă ești singur vei face pași spre a cuceri persoana care îți place. Flirtezi cu ușurință și ești dornic să-i impresionezi pe cei cu care intri în contact.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic îți poate aduce dialoguri cu familia, unele mai tensionate, altele mai deschise cooperării. S-ar putea să fii solicitat de cei dragi sau de situații care se petrec în gospodărie și pe care nu le poți amâna.

Horoscopul zilei de 13 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *