Horoscop zilnic 14 aprilie 2022. Zodiile afectate de Luna Neagră în tranzit prin Rac. Urmează o perioadă a schimbărilor

Horoscop zilnic 14 aprilie 2022. Schimbări importante pentru toate zodiile
Horoscop zilnic 14 aprilie 2022. Zodiile afectate de Luna Neagră în tranzit prin Rac. Urmează o perioadă a schimbărilor

Horoscop zilnic 14 aprilie 2022. Luna Neagră întră astăzi în zodia Rac și o va tranzita până pe 8 ianuarie 2023. Luna Neagră este un punct virtual care ajunge o dată la 9 ani într-o zodie. Vorbește despre karmă, despre frici, obsesii și ispite, iar provocările pe care ni le aduce ne ajută să le depășim.

Chiar dacă ne va scoate complet din zona de confort emoțional, acest tranzit ne oferă foarte multă putere interioară să ne depășim limitele. Avem ocazia să ne rupem de niște atașamente toxice, deși nu ne va fi deloc ușor. Trecutul poate reveni în forme neașteptate și poate scoate la iveală traume emoționale nevindecate. Este important să fim atenți la acțiunile noastre pentru că din dorința de a obține stabilitate și siguranță putem face lucruri neobișnuite.

Horoscop zilnic 14 aprilie 2022. Urmează o perioadă a schimbărilor pentru toți nativii

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Tranzitul Lunii Negre poate scoate la iveală un mare dezechilibru între zona de carieră și cea de familie. S-ar putea să simți o mare nevoie de a avea un cămin, de a-ți construi o familie, asta în cazul în care ești singur. Dacă deja o ai, atunci vei dori probabil să te muți, să-ți cumperi o casă, însă ai grijă la creditele imobiliare în care te avânți, să nu le faci mai mari decât poți duce.

Ține cont că zona profesională poate fi afectată în următoarele luni și ar trebui să vezi dacă te afli sau nu pe direcție dorită în carieră. Totodată, o serie de traume emoționale, traume din copilărie pot ieși acum la suprafață și te pot afecta. Deși te zdruncină, poți avea șansa de a le vindeca. Fă un pas în spate și conștientizează-ți fricile interioare pentru a le putea depăși.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cu Luna Neagră în tranzit prin Rac, s-ar putea să nu te scoată nimeni din ale tale. Dacă îți pui în gând în cap, te vei îndrepta în direcția respectivă, indiferent de riscuri. Ai grijă la deciziile pe care le iei în această perioadă și la negocierile pe care le faci. Analizează totul de mai multe ori înainte de a da un răspuns. Vei avea o mare putere de convingere, vei atrage prin vorbele tale, însă te poți lăsa și foarte ușor afectat de criticile altora. Devii mult prea sensibil la vorbele altora.

Ai grijă la atașamentele pe care le ai de anumite principii, convingeri și credințe care îți pot juca feste. Poate ar trebui să lași niște prejudecăți să se dizolve. Nu te lupta până în pânzele albe să demonstrezi ceva, dacă nu ai cui și ai grijă la ghizii spirituali pe care ți-i alegi.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tu poți răsufla ușurat, dat fiind că Luna Neagră iese din zodia ta, însă nu poți nega că ți-a adus o mare putere interioară și un magnetism aparte. Ei bine, de acum înainte, timp de 9 luni, va trebui să ai grijă la sectorul financiar. Din dorința de stabilitate și prosperitate financiară, vezi să nu iei decizii greșite sau să-ți asumi mai multe sarcini suplimentare decât poți duce. Ispitele financiare vor fi nenumărate, așa că și cheltuielile tale vor crește. Te poți confrunta cu fel și fel de frustrări financiare și ar fi ideal să eviți creditele, împrumuturile și investițiile riscante.

Nu te asocia cu persoane care nu-ți par de încredere pentru că poți pierde bani. Pe de altă parte, ai grijă la tot ce ține de sexualitatea ta, la partenerii sexuali, la tendința de infidelitate și trădare, dar și la sănătatea ta. Un control ginecologic este necesar pentru femei în următoarea perioadă. Nu lăsa să pună stăpânire pe tine temerile, viciile și obsesiile pentru că te pot ghida către frigider și poți să-ți dai dieta peste cap. În schimb, ai toată susținerea contextului dacă vrei să începi o dietă.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Neagră întră chiar în zodia ta și-ți oferă magnetism, putere interioară și încredere mare în tine. Ai curaj să faci multe schimbări în viața ta și vei observa că începi să te pui pe primul loc, să te preocupi mai mult de tine și de imaginea ta, de felul în care arăți.

Este un tranzit care te poate ajuta să-ți depășești limitele personale, însă ai și grijă la starea de sănătate pentru că nu este exclus să apară unele probleme. În primul rând, nu te lăsa afectat de ceilalți, mai ales de partenerul de viață. Acolo este o zonă care-ți creează disconfort și senzația ta va fi că nu ești apreciat la adevărata valoare. S-ar putea ca în multe cupluri să apară neînțelegeri greu de gestionat, iar acolo unde lucrurile scârțâie de prea mult timp, relațiile se pot încheia.

Horoscop zilnic 14 aprilie 2022. Fecioarele sunt sfătuite să acorde o mai mare importanță relațiilor cu proprii copii

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna Neagră îți oferă o mare putere interioară, mentală și vei reuși să depășești multe provocări care-ți apar în cale în următoarea perioadă. Te poți vindeca, în sfârșit, de trecut, poți dizolva traume emoționale vechi, poți închide capitole toxice din viața ta. Mulți nativi vor alege calea evoluției spirituale acum, vor căuta remedii alternative la problemele de sănătate. Va fi o perioadă care va activa afecțiuni legate de stres. Ține cont că cel mai mare dușman al tău în următoarele nouă luni, stresul va fi. S-ar putea să treci prin dezechilibre cauzate de locul de muncă, de program și fără o rutină zilnică echilibrată s-ar putea să nu le faci față prea ușor. Este o perioadă bună pentru nativii care trebuie să se interneze pentru o operație pe care au tot amânat-o. Se vor recupera rapid și ușor.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Neagră se mută în sectorul vieții sociale și te stimulează să ieși în față, să cunoști oameni noi, să intri în noi anturaje, noi organizații și noi proiecte de grup. Te faci recunoscut în fața unor mari mase de oameni, poate în social media. Însă, ai grijă la ispitele care vin din această zonă, mai ales dacă ai o relație. Nu este exclus să dezvolți o pasiune pentru un prieten sau asociat.

Viața sentimentală poate trece prin dezechilibre și s-ar putea să nu știi prea clar în ce direcție să te îndrepți, ce valoare să dai unei relații. Grijă mare la relația cu copiii, dacă ești părinte. Preocupă-te de aceștia mai mult, acordă-le toată atenția de care au nevoie pentru a nu avea surprize ulterior. Totodată, grijă la asocierile în care intri și evită pe cât posibil speculațiile financiare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Neagră va tranzita în următoarele nouă luni sectorul carierei tale și-ți va aduce o mare putere de afirmare. Vei primi recunoaștere pentru toate eforturile depuse, te vei face remarcat și vei crește, fie ca funcție, fie ca imagine, fie ca statut social. Ai grijă însă să nu-ți asumi mai multe responsabilități decât poți duce pentru că ulterior te vei simți împovărat. Totodată, ține cont că se va dezechilibra zona familiei și cei dragi îți pot reproșa lipsa de interes față de cămin. Unii nativi, din cauza dezechilibrelor de acasă, vor fugi către consolidarea carierei, însă acesteta nu se vor rezlva de la sine.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Luna Neagră în tranzit prin Rac a venit momentul să-ți dai seama că încăpățânarea ta are efecte. Atașamentele față de anumite idei, blocajele intelectuale și rațiunile învechite, conservatoriste îți vor dăuna. Poți dezvolta obsesii pe anumite idei și te poți contrazice din nimicuri cu cei din jur numai pentru a demonstra că tu ai dreptate. Puterea de convingere este mare, însă nu neapărat deții și adevărul absolut. Ai grijă la deciziile pe care le iei și la negocieri. Poți greși.

Folosită constructiv această energie, te ajută să studiezi, să înveți lucruri noi, să obții o diplomă, să explorezi și să experimentezi contexte la care nu te-ai gândit niciodată. Posibil să pleci în călătorii care-și vor lăsa o amprentă importantă asupra sistemului tău de credințe și convingeri, mai ales că vei deveni foarte atras de spiritualitate.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Luna Neagră într-un sector financiar s-ar putea ca în următoarele nouă luni să experimentezi dezechilibre financiare majore care să te împingă inclusiv la un împrumut sau credit. Este în special cazul persoanelor care trăiesc din salariu și pe care le sfătuiesc să-și caute o sursă suplimentară de venit, un job în plus. Dacă, însă vrei să-ți iei un credit pe care știi că-l poți susține sau vrei să faci o investiție care nu implică banii de zi cu zi, atunci ai toată susținerea Universului. De asemenea, este o perioadă bună pentru nativii care au de rezolvat probleme intime, sexuale, traume. Pot dizolva definitiv temeri, angoase, pot scăpa de vicii și dependențe. Atenție la dezchilibrele alimentare și al dietă.

Horoscop zilnic 14 aprilie 2022. Viața sentimentală a peștilor va fi dată peste cap

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Neagră va intra în sectorul relațiilor tale și te poți aștepta la o perioadă în care ispitele nu vor fi excluse, indiferent dacă ești parte a unui cuplu sau singur. Ai grijă doar să nu faci obsesii pe care să nu le poți controla sau să nu alergi după doi iepuri și să nu prinzi niciunul. Ține cont că dezechilibrele sunt legate de propria ta persoană.

Ai tendința de a căuta validarea altora. Preocupă-te mai mult de tine, de cum arați, dar mai ales de sănătatea ta. Profesional, este o perioadă în care poți obține contractele dorite, dar ai totuși grijă la negocieri și nu avea încredere oarbă în nimeni.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Neagră se va muta în sectorul muncii și sănătății tale și te ajută să ai puterea necesară să vindeci probleme de sănătate care îți dau bătăi de cap. Ține cont că va urma o perioadă în care vei avea mult de muncă, multe sarcini acaparante, și va fi nevoie să-ți schimbi stilul de viață, rutina zilnică, inclusiv dieta.

În caz contrar, te poți confrunta cu o oboseală majoră, cu insomnii, stres și tulburări psihice. În plus, se pot manifesta probleme de sănătate cronice, dar și frici și stări de interiorizare. Trecutul te poate copleși prin diferite experiențe, așa că va trebui să te responsabilizezi pe cât posibil față de sănătatea ta. Poți descoperi remedii foarte bune în această perioadă. În plus, ai curaj să-ți schimbi locul de muncă dacă te simți copleșit.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna Neagră va activa sectorul iubirii tale, așa că ai grijă în perioada următoare la ispitele sentimentale care vin, la tendința de a face obsesii. Poți să te îndrăgostești la prima vedere și să trăiești o frumoasă poveste de dragoste, dar fii sincer și deschis. În cuplu, poți avea curajul necesar să devii părinte, iar din punct de vedere financiar poți face speculații profitabile.

Pe de altă parte, ai grijă la tendința de a transforma o prietenie într-o relație de iubire. S-ar putea să nu meargă pe viitor. Va fi greu să încadrezi astfel de relații în care pasiunea intervine în amiciție. De asemenea, ai grijă la asociați. Poți fi mințit și înșelat și ar fi de preferat să eviți asocierile cu persoane care nu sunt de încredere.

Horoscopul zilei de 14 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Săptămâna următoare începe cu provocări pentru Lei și Scorpioni. Aveți câteva sfaturi pentru a vă...
O zodie va da lovitura în afaceri și primește tot ce a visat
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *