Horoscop zilnic 14 august 2022. Opoziție între Soarele din Leu și Saturn din Vărsător. Cum sunt afectate zodiile

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 14 august
Horoscop zilnic 14 august 2022. Opoziție între Soarele din Leu și Saturn din Vărsător. Cum sunt afectate zodiile

Astăzi se formează opoziția dintre Soarele din zodia Leu și Saturn, planeta restricțiilor, din zodia Vărsător. Posibil să avem tendința să renunțăm la acțiunile noastre dacă întâmpinăm probleme, însă vor exista și nativi care vor fi stimulați de blocaje sau amânări, să își ducă la capăt obiectivele și să aibă performanțe mai bune.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 14 august 2022. Nativii Berbec pot fi dezamăgiți dacă au așteptări prea mari

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Opoziția care se formează între Soarele din zodia Leu și Saturn din zodia Vărsător vine să scoată la suprafață unele nemulțumiri în planul relațiilor de prietenie sau în sfera sentimentală, unde ai impresia că lucrurile sunt blocate. Dacă ai așteptări prea mari, s-ar putea să fii dezamăgit.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Opoziția care se formează astăzi între Saturn din casa carierei și Soarele din casa vieții de familie scoate în evidență faptul că trebuie să găsești un echilibru între cele două domenii, să-ți petreci timpul și cu familia sau cu cei dragi.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Axa cunoașterii, opiniilor, cunoștințelor, informațiilor, studiilor și principiilor de viață este activată de opoziția dintre Soarele din zodia Leu și Saturn din zodia Vărsător. Posibil să apară niște blocaje de comunicare și poate și amânări de decizii privind perfecționarea profesională. S-ar putea să intri în conflicte de idei și principii și să-ți susții cu tărie opiniile.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Axa financiară este activată astăzi, odată cu formarea opoziției dintre Soarele în tranzit prin casa banilor și Saturn în tranzit prin casa intereselor financiare și a banilor pe care îi deții cu partenerul sau care provin prin intermediul altor instituții sau persoane. Pot să apară unele tensiuni cu partenerul legate de administrarea finanțelor, mai ales dacă acesta nu este de acord cu intențiile tale de a face niște achiziții.

Horoscop zilnic 14 august 2022. Nativii Fecioară sunt nemulțumiți de cursul unor evenimente

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Axa relațională este activată astăzi de opoziția dintre Soarele în tranzit prin casa personalității și Saturn în tranzit prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Saturn este guvernatorul casei muncii, așa că tensiunile, care apar în raport cu partenerul sau cu cei cu care lucrezi, au la bază probleme de serviciu. Recomandarea astrelor este să te gândești la relație și să investești mai mult timp în compania partenerului.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Posibil opoziția care se formează astăzi între Soarele din casa subconștientului și izolării și Saturn din casa muncii și sănătății să-ți aducă energie scăzută și o situație la serviciu în care te simți blocată, pentru că nu găsești momentan ieșire. Ești nemulțumită de cursul unor evenimente, care nu duc într-o direcție bună pentru tine pe termen lung.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Axa sentimentală intră astăzi în vizorul tău, odată cu formarea opoziției dintre Soarele în tranzit prin casa prietenilor și Saturn în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice. Așadar, s-ar putea să apară tensiuni sau conflicte în raport cu prietenii sau cu partenerul de cuplu privind petrecerea timpului, să nu fiți pe aceeași lungime de undă și fiecare să vreți altceva. De asemenea, în planul sentimental pot să apară surprize neașteptate.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Opoziția care se formează astăzi între Soarele în tranzit prin casa carierei și Saturn în tranzit prin casa vieții de familie ar putea să te determine să iei niște decizii radicale în sfera socio-profesională, mai ales dacă apar evenimente neașteptate în familie.

Horoscop zilnic 14 august 2022. Nativii Capricorn își reorganizează situația financiară

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dacă ai tendința astăzi să intri în tot felul de dialoguri pe teme de principii sau convingeri personale, s-ar putea să fii judecat sau criticat de cei cu care interacționezi. Opoziția care se formează între Soarele din casa principiilor și Saturn din casa comunicării vine să amplifice sau să scoată la suprafață unele diferențe de opinie.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Axa financiară este activată astăzi de opoziția dintre Soarele din zodia Leu, în tranzit prin casa banilor, și Saturn în tranzit prin casa intereselor financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau care provind din alte surse decât salariile. Chiar dacă vei întâmpina probleme să intri în posesia unor sume de bani, nu te descurajezi și reușești să rezolvi situația. Totodată, ajungi la concluzia că trebuie să-ți reorganizezi situația financiară.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Opoziția care se formează astăzi între Saturn în tranzit prin casa personalității cu Soarele din casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale vine să scoată în evidență anumite chestiuni relaționale, care trebuie rezolvate. Posibil să nu vrei să cooperezi cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care lucrezi și de aici să se iște niște conflicte.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Posibil nemulțumirile tale acumulate de-a lungul ultimelor luni la serviciu să aibă astăzi un ecou și să iei decizii radicale. La această situație contribuie și opoziția dintre Saturn în tranzit prin casa subconștientului și Soarele din casa muncii și sănătății. Ai nevoie de o reorganizare, de o schimbare, care să-ți aducă satisfacții profesionale.

Horoscopul zilei de 14 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *