Horoscop zilnic 14 iunie 2022. Este timpul schimbărilor. Zodiile care vor lua decizii foarte importante

Luna Plină din Săgetător face un careu cu Neptun, aspect care poate aduce deziluzii, trădări și confuzii
Horoscop zilnic 14 iunie 2022. Este timpul schimbărilor. Zodiile care vor lua decizii foarte importante

Astăzi se petrece Luna Plină în zodia Săgetător, eveniment care aduce finalul unei etape și culegerea roadelor. Momentul poate reprezenta apogeul unor situații începute în urmă cu două săptămâni sau în urmă cu jumătate de an, când a avut loc Luna Nouă din Săgetător. Această lunație ne cere să lăsăm în spate niște principii învechite, niște prejudecăți și dogme și să ne lărgim orizonturile. Este momentul să ne schimbăm perspectiva asupra viitorului și să gândim totul dintr-un alt unghi. Ne putem elibera de tipare ideologice și raționamente care nu ne lasă să evoluăm. Oricum, vom observa că vechile credințe și convingeri nu ne mai ajută. Luna Plină din Săgetător face un careu cu Neptun, aspect care poate aduce deziluzii, trădări și confuzii. Dat fiind că este un moment încărcat de spiritualitate, ne vor ajuta afirmațiile pozitive, meditația și tehnicile de yoga și respirație. Impactul acestei lunații se va resimți până la jumătate de an de acum înainte și va influența în mod deosebit Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii, în special pe cei născuți în a doua jumătate a zodiei sau care au ascendentul aici.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 14 iunie 2022. Unii native Taur pot încheia relații toxice

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Poți culege roadele a ceea ce ai învățat până acum, aspect care poate însemna că te vei folosi de o diplomă sau vei transmite și altora cunoștințele tale. Unii nativi chiar pot obține o diplomă acum, pot trece la un alt nivel într-un curs, pot studia ceva ce le-a trezit curiozitatea și pot pleca într-o călătorie mult dorită. Pe de altă parte, este o perioadă bună să scapi de niște prejudecăți și convingeri învechite și să-ți schimbi niște principii de viață. Fă lucrurile corect și moral. Totodată, poți rezolva situații birocratice.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna Plină în zodia Săgetător îți cere să-ți schimbi raportarea la bunuri materiale, la modul în care îți folosești resursele, fie că este vorba de energie, de bani sau de talente. Este o perioadă în care culege poți culege roadele unei investiții. Detașează-te de niște atașamente materiale pe care le ai și încearcă să nu depinzi de banii altora. Pe de altă parte, ești mai preocupat de activități mistice, de cunoașterea zonei oculte și spirituale a vieții. Nu este exclus ca unii nativi să încheie niște relații toxice.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Plină din Săgetător se petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce multă instabilitate și nesiguranță în viața de cuplu. S-ar putea să apară schimbări în relația cu partenerul de viață sau să discutați despre statutul unei relații, dacă mai mergeți împreună sau dacă vă despărțiți. Ține cont că această lunație vine și cu multă confuzie, vine cu dezamăgiri și poți fi ușor de dus cu vorba. Pe de altă parte, din punct de vedere profesional, ai grijă la asocieri, la negocieri și nu te lăsa păcălit să intri în noi colaborări sau să semnezi contracte care ulterior îți pot aduce litigii sau procese.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Plină se petrece în sectorul muncii și al sănătății, prin urmare aici trebuie să faci niște schimbări. Este important să faci ceea ce îți place, să lucrezi cu drag și să analizezi dacă locul de muncă îți aduce oportunități de creștere. Unii nativi pot culege roadele profesionale ale muncii lor din ultima jumătate de an. Este o perioadă bună să-ți schimbi programul, modul în care îți desfășori sarcinile, mai ales că poți avea idei pentru a-ți eficientiza munca. Pe de altă parte, preocupă-te și de stilul de viață, de rutina zilnică și încearcă să aduci îmbunătățiri. Dacă te știi cu afecțiuni hepatice ai mai multă grijă săptămâna aceasta. Unii nativi chiar pot descoperi un remediu bun pentru a vindeca o problemă de sănătate.

Horoscop zilnic 14 iunie 2022. Nativii Balanță, atenție la acte, negocieri sau deplasări!

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna Plină din Săgetător se petrece în sectorul tău afectiv și poate aduce niște schimbări în viața sentimentală, în modul în care îți exprimi sentimentele. Poți culege roadele unui proiect creativ, iar în cazul altor nativi poate fi vorba de o sarcină. Cei care sunt părinți, ar trebui să fie mai atenți la comunicarea cu copiii și să încerce să se apropie mai mult de aceștia și să-i înțeleagă. Poți pune o cărămidă la baza unei relații noi sau o poți încheia. Este important să vezi ce te face fericit, câtă iubire oferi și câtă iubire primești.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Plină din Săgetător îți cere să găsești un echilibru între sectorul profesional și viața personală. Familia s-ar putea să aibă nevoie de tine sau tu să simți o mai mare nevoie de stabilitate și siguranță emoțională. Sunt și nativi care au parte de schimbări în casă, poate de renovări, de schimbări în familie, poate chiar schimbări de domiciliu. Este o perioadă bună să-ți schimbi perspectiva asupra ideii de cămin.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Plină din Săgetător se petrece în sectorul comunicării tale și îți poate aduce culegerea roadelor unor negocieri profesionale sau poate roadele unor decizii luate în urmă cu jumătate de an. Lunația îți cere să-ți schimbi modul în care comunici cu ceilalți, să și asculți, nu doar să auzi. De asemenea, este o perioadă bună să-ți analizez tiparele de raționament și să vezi cu ce idei mergi mai departe. Atenție la acte, la negocieri și la deplasări zilele acestea.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Plină din Săgetător se formează în sectorul tău financiar și îți poate aduce ocazia să culegi roadele muncii depuse. Banii devin importanți pentru tine și ar trebui să-ți schimbi modul în care te raportezi la bunurile materiale și la câștiguri, dar și la administrarea lor. Pune-te mai mult în valoare, ai mai multă încredere în tine și folosește-te de talentele tale pentru a câștiga bani. Nu este exclus să pierzi o sursă de venit pentru a câștiga pe altă parte.

Horoscop zilnic 14 iunie 2022. Schimbări importante în viața nativilor Săgetător

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tu ești gazda acestei Luni Pline și vei resimți momentul destul de intens la nivel emoțional. S-ar putea să ai parte de o perioadă de introspecție și autoanaliză, să treci prin momente de confuzie și instabilitate, chiar nesiguranță emoțională. Ai ocazia să îți dai seama care sunt cu adevărat nevoile tale emoționale. Luna Plină îți aduce ocazia să faci niște schimbări importante în plan personal și relațional.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Plină din Săgetător te poate face mai retras, mai introspect și meditativ. Nu este exclus să te simți agitat pe interior, să trăiești cu un sentiment de nesiguranță, poate chiar instabilitate din cauza locului de muncă. Unii nativi pot activa niște probleme de sănătate mai vechi sau cronice, se pot simți mai obosiți și ar trebui să se odihnească mai mult. Este o perioadă bună să renunți la niște vicii, frici și să depășești niște pierderi. Bazează-te pe percepțiile spirituale pe care le ai, pe intuiție și clarviziune.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Plină din Săgetător poate face curățenie în anturajul tău. Poți încheia niște relații de prietenie, dacă nu mai ești pe aceeași lungime de undă cu persoanele respective sau dacă ai fost dezamăgit de acestea. Pe de altă parte, este o perioadă bună să culegi roadele unor proiecte creative în care te-ai implicat, cel mai probabil, în urmă cu jumătate de an. S-ar putea să-ți schimbi o serie de planuri de viitor. Evită zilele acestea să dai bani cu împrumut.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna Plină din Săgetător se formează în sectorul carierei tale și poate veni cu schimbări profesionale majore. S-ar putea să ai parte de niște frustrări care să te ghideze pe o altă direcție în carieră, însă ține cont că la mijloc este multă indecizie și confuzie acum. Unii nativi își schimbă obiectivele profesionale, alții primesc noi responsabilități, poate o nouă funcție și astfel intră într-o nouă etapă. Poți culege roadele unor demersuri profesionale făcute în urmă cu jumătate de an. Ai nevoie să găsești echilibrul între viața profesională și viața de familie pentru a te simți liniștit.

Horoscopul zilei de 14 iunie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
8.6 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *