Horoscop zilnic 14 mai 2022. Zodia care are o revelație financiară. Șanse mari de a primi o promovare la locul de muncă

Află ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă, 14 mai 2022
Horoscop zilnic 14 mai 2022. Zodia care are o revelație financiară. Șanse mari de a primi o promovare la locul de muncă

Soarele și Nodul Nord Lunar, adică Destinul, formează astăzi o conjuncție în zodia Taur, care nu s-a mai petrecut aici de 18 ani. Conjuncția este de natură karmică, menită să ne pună pe sensul vieții și să ne ajute să ne dăm seama care este calea noastră de evoluție. Conjuncția formează un careu cu Saturn din Vărsător, aspect care denotă o frustrare. Cel mai probabil, nu ne simțim confortabil cu schimbările pe care trebuie să le facem pentru a face progrese.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 14 mai 2022. Nativii Berbec au o revelație financiară

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Conjuncția de astăzi este menită să-ți arate ce trebuie să faci din punct de vedere profesional, astfel încât să-ți crești veniturile și să-ți obții independența și stabilitatea financiară. Poți avea o adevărată revelație financiară sau poate primești o ofertă de intra într-un proiect care să-ți aducă beneficiile așteptate. Totodată, conjuncția îți cere să ai mai multă încredere în tine și în abilitățile și talentele tale. Ai grijă să nu te destabilizezi emoțional.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Sensul Vieții se află în zodia ta, iar Soarele vine să-l lumineze aspect care poate aduce o adevărata revelație, un moment de conștientizare, în care îți dai seama care este menirea ta pe pământ și ce trebuie să faci pentru a evolua. În primul rând trebuie să te preocupi de tine, de propria ta persoană și de sănătatea ta. Careul cu Saturn arată că nu-ți va fi ușor să-ți atingi obiectivele, dar cu muncă, răbdare și perseverență vei reuși.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Conjuncția dintre Soare și Nodul Nord îți aduce revelații și o puternică intuiție pe care ar trebui să o asculți. Universul îți vorbește prin vise și prin senzațiile de déjà-vu pe care le poți avea. Preocupă-te de sănătatea ta și fă tot posibilul să ieși din contextele toxice în care te afli. Pentru tine evoluția înseamnă detașarea de trecut, dar și vindecarea fizică, psihică și emoțională. Totodată, spiritualitatea și folosirea puterii mentale, a credinței te pot ajuta în evoluție.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Conjuncția de astăzi te poate ajuta să-ți clarifici niște planuri de viitor și să-ți dai seama că evoluția ta vine cu ajutorul altora. Poți înțelege de ce anumite persoane au intrat în viața ta, care este rostul anumitor prieteni pe care îi ai și, totodată, poți cunoaște persoane noi care să te ajute să-ți materializezi niște proiecte. Nu te teme să intri în noi anturaje și noi asocieri, organizații. S-ar putea să ai parte de unele obstacole din partea partenerului de viață.

Horoscop zilnic 14 mai 2022. Scorpionii pot cunoaște o persoană care le schimbă viața

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția se petrece în sectorul carierei tale și s-ar putea ca în această perioadă să-ți dai seama care este direcția profesională pe care vei dori să o urmezi de acum înainte. Poți face schimbări importante în plan profesional. Totodată, vei ști ce ai de făcut pentru a-ți atinge niște obiective importante. Este un moment care ajută mulți nativi să-și găsească locul în societate, de aceea nu este exclusă o oficializare a unei relații sau o cerere în căsătorie.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Conjuncția dintre Soare și Nodul Nord îți aduce momente de iluminare, revelații și poți vedea mai clar care sunt cele mai înalte idealuri ale tale și ce trebuie să faci pentru a evolua pe direcția dorită. Este o perioadă care vine cu maturizare, cu noi principii de viață, noi mentalități și te ajută să înțelegi niște experiențe de viață trăite. S-ar putea să-ți dai seama că mai ai nevoie să studiezi ceva pentru a face progresul dorit. Mulți nativi vor dori să plece într-o călătorie.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Fie că îți place sau nu, întâlnirea Soarelui cu Nodul Nord are un rol transformator. Poți trece prin schimbări profunde în urma unor relații, cel mai probabil de natură intimă, dar și în urma unor asocieri. Nu este exclus să ai parte de pierderi materiale, dar în urma acestora să-ți descoperi sensul vieții și să ai, de fapt, parte de câștiguri emoționale. Poți primi ajutor financiar de la alții, însă ai grijă la tendința de a nu fi mulțumit cu ceea ce ai.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Conjuncția dintre Soare și Nodul Nord se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și poate aduce în viața ta o relație karmică. Poți cunoaște o persoană care să-ți schimbe viața și să te ajute pe calea evoluției. Cel mai probabil este vorba de o relație de dragoste, însă și o relație profesională poate contribui la reechilibrarea ta. Dacă ai deja o relație, vei vedea mai clar acum care este viitorul acesteia. Sunt nativi care acum se gândesc să-și construiască un cămin și să facă o cerere în căsătorie. S-ar putea să fie nevoie ca tu să faci niște schimbări pentru ca lucrurile să funcționeze în cuplu.

Horoscop zilnic 14 mai 2022. Nativii Pești vor avea negocieri importante

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tu cel mai probabil deja ți-ai setat niște țeluri profesionale, iar acum vei lupta să ți le atingi. Universul îți poate oferi o șansă de a te dezvolta personal profesional pe direcția dorită. Sunt nativi care acum se pot angaja și poate chiar descoperă acel job mult dorit care să le aducă satisfacția financiară pe are o caută. Pe de altă parte, poți conștientiza că actualul stil de viață trebuie schimbat pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și pentru a fi mai odihnit.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Conjuncția de astăzi are loc în sectorul iubirii tale și îți poate aduce o nouă poveste de dragoste, dar și o înțelegere profundă a unei situații sentimentale în care te afli sau prin care ai trecut. În cazul multor nativi poate fi vorba de o perioadă în care devin părinți sau iau decizia de a deveni părinți. Pe de altă parte, îți poți descoperi o pasiune, un hobby, o activitate care să-ți schimbe viața în bine. Dacă ești implicat în proiecte creative, poți avea succes. În plus, vei observa că și creativitatea ta va crește.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția de astăzi te poate stimula să te preocupi de casă și familie. Chiar dacă nu vei face nimic concret, cel puțin poți analiza ideea de a îți construi propriul tău cămin, fie la propriu, fie la figurat. Unii nativi se pot gândi să se mute, să se reîntoarcă în țară sau să-și cumpere o casă. Ai grijă ca inconștient să nu manipulezi emoțiile celor dragi. Poți avea parte de evenimente în familie care să contribuie la evoluția ta, chiar dacă la prima vedere nu-ți sunt pe plac. Totodată, poți avea conștientizări importante legate de trecutul tău, de copilăria ta și poți observa că ai tendința de a atrage anumite tipare în viața ta din caza faptului că nu ai vindecat trecutul.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Și tu poți avea momente de revelație, momente în care mintea ta se luminează și vezi mai clar o situație trăită. Îți poți schimba multe idei, tipare de gândire și chiar perspectiva asupra lucrurilor pe care deja le-ai trăit. Poți decide că a venit timpul să mai înveți ceva pentru a evolua. De asemenea, îți vei da seama că ai nevoie să-ți schimbi modul în care comunici cu cei din jur pentru a-ți îmbunătății relațiile. Această conjuncție îți poate aduce o negociere importantă sau rezolvarea unei situații ce ține de acte.

Horoscopul zilei de 14 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *