Horoscop zilnic 14 noiembrie. Luna traversează zodia Rac. Nativii care au parte de situații tensionate VIDEO EXCLUSIV

Iată ce îți rezervă astrele luni, 14 noiembrie!
Horoscop zilnic 14 noiembrie. Luna traversează zodia Rac. Nativii care au parte de situații tensionate VIDEO EXCLUSIV

Horoscop zilnic 14 noiembrie. În prima parte a zilei Luna va traversa zodia Rac și va revărsa asupra noastră empatie, intuiție și sensibilitate, iar ulterior se va muta în Leu, de unde ne va stimula generozitatea, dar și dorința de afirmare și strălucire.

Horoscop zilnic 14 noiembrie. Taurii au parte de discuții incomode

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ziua nu începe într-o stare emoțională prea bună, mai ales dacă știi că ai lăsat sarcini gospodărești nerezolvate. Ulterior, Luna se mută sectorul afectivității și se aduce o nevoie mai mare de iubire, de a avea pe cineva alături și de a te relaxa prin activități creative. Unii nativi se vor dedica hobby-urilor pe care le au.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

În prima parte a zilei se întrevăd discuții tensionate cu cei cu care intri în contact și vei avea tendința de a-ți impune punctul de vedere cu autoritate exagerată. Ulterior, conflictele se pot muta în familie și s-ar putea să primești reproșuri din partea celor dragi pe teme legate de viața ta personală.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

În prima parte a zilei Luna trece prin sectorul tău financiar și readuce în discuție niște situații salariale, legate de bani, de cheltuieli și de modul în care îți administrezi finanțele. Ulterior, poți purta niște dialoguri care să te pună în lumină. Te poți face remarcat în cadrul unui interviu, la o ședință sau dacă vei susține un discurs public.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Ziua începe foarte bine pentru tine, dat fiind că Luna, guvernatoarea ta, se află în tranzit chiar prin zodia ta. Vei avea energie, putere de muncă și o stare emoțională foarte bună. După amiază, Luna se va muta în sectorul financiar și s-ar putea să-ți aducă niște provocări, cel mai probabil legate de cheltuieli.

Horoscop zilnic 14 noiembrie. Situații tensionate pentru Fecioare

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

În prima parte a zilei nu te simți în apele tale, de aceea ar trebui să eviți eforturile, indiferent că sunt intelectuale sau de natură fizică. Situația se schimbă radical după amiază când Luna va intra în zodia ta și îți va aduce energie curaj, înflăcărare și putere să depășești provocările momentului.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

În prima parte a zilei, te poți avea te poți confrunta cu unele tensiuni în raport cu prietenii sau cu asociații. S-ar putea să nu primești susținere și îngăduință din partea acestora. Nici după amiază situația nu este mai bună, dat fiind că Luna traversează sectorul sănătății. În acest context poate aduce probleme de natură cardiovasculară, stres, agitație și stări de irascibilitate.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cât Luna va traversa sectorul carierei, adică în prima parte a zilei, s-ar putea să ai parte de stres și provocări profesionale care să te agite și să-ți dea programul peste cap. La amiază Luna se mută în sectorul prietenilor și îți poate aduce o tendință autoritară față de persoanele din anturaj.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

În prima parte a zilei ar trebui să nu iei de bune toate informațiile care îți ajung la urechi și în niciun caz să nu pui la suflet bârfele altora. Ulterior, s-ar putea să te lupți pentru un drept financiar. Ai grijă la tendința de a fi prea autoritar cu cei cu care duci tratativele. Unii nativi pot discuta mai tensionat cu partenerul despre cheltuielile și bugetul comun.

Horoscop zilnic 14 noiembrie. Capricornii au parte de conflicte în viața de cuplu

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Veștile financiare care îți vin în prima parte a zilei te prost dispun pentru că fie va fi vorba de cheltuieli neașteptate, fie de returnarea unei datorii, context care îți poate dezechilibra veniturile. Configurția astrologică a zilei îți poate aduce o situație prin care să te afirmi, să te faci remarcat, în special grație ideilor pe care le ai și studiilor.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

În prima parte a zilei Luna e se află în sectorul relațional și poate aduce unele situații conflictuale atât în viața de cuplu, cât și în relația cu colaboratorii și partenerii de afaceri. De altfel, dacă cu partenerul mai reușești să ajungi la o înțelegere, în plan profesional nu va fi deloc ușor. Azi te lupți pentru drepturile tale, mai ales dacă sunt de natură financiară.

Citește și: Horoscop săptămâna 14 – 20 noiembrie 2022. Confuzie în acțiuni, neatenție, indecizie. Cei mai vulnerabili nativi

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ziua începe cu Luna în tranzit prin sectorul muncii și al sănătății, aspect care îți aduce energie să-ți îndeplinești la timp toate sarcinile din program. Cei drept, o vei face pentru că trebuie și nu pentru că ai cu adevărat chef. Pe de altă parte, ai mai multă grijă la alimentație. La amiază Luna se mută în sectorul relațiilor tale și poate aduce conflicte, lupte de putere și o autoritate greu de stăpânit în relația cu partenerul de viață.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Deși în prima parte a zilei Luna trece prin sectorul tău afectiv, starea generală nu va fi de bucurie, ci mai degrabă de regret, mai ales dacă apar amintiri din trecut. Relațiile cu copiii sunt destul de încordate. Totuși, nu vei lăsa starea de melancolie să te copleșească, ci te vei refugia în muncă. Nativii care au probleme de natură cardiovasculară trebuie să aibă mai multă grijă.

Horoscopul zilei de 14 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.