Horoscop zilnic 15 aprilie 2022. Zodia care va avea parte de o schimbare majoră

Horoscop zilnic 15 aprilie. Vom avea mai multă energie pentru rezolvarea problemelor
Horoscop zilnic 15 aprilie 2022. Zodia care va avea parte de o schimbare majoră

Horoscop zilnic 15 aprilie 2022. Marte, planeta acțiunii și a determinării, intră astăzi în zodia Pești, după aproximativ doi ani de la ultimul său tranzit pe aici. Marte va potența energia conjuncției Jupiter-Neptun din Pești, așa că ne putem aștepta la o creștere și mai mare a interesului către latura spirituală și către vindecare. Marte va sta în Pești până pe 25 mai și în timpul acestui tranzit acțiunile noastre vor fi mai mult
canalizate către interior și mai puțin către exterior. Ne vom baza pe intuiție, pe instincte interioare și imaginație.

Vom observa că scăpăm de agitația ultimei perioade și ne mai liniștim, devenim mai reținuți în manifestări. Însă, trebuie să avem grijă să nu ne cufundăm prea mult în visare. Pe de altă parte, Marte ne ajută prin stimularea la acțiuni concrete să dizolvăm tipare toxice, să ne vindecăm fizic și psihic.

Horoscop zilnic 15 aprilie 2022. Taurii pot începe o nouă relație sentimentală

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cum Marte este guvernatorul tău, ai șansa în perioada următoare să lucrezi mai mult cu tine și la vindecarea ta. Ai sprijin să te rupi de trecut, să te detașezi de ceea ce îți face rău, de frici și vicii și să înlături niște confuzii cu care te lupți de ceva vreme. Poți face progrese spirituale, dar și într-un proces de vindecare început deja. Începi prin a te ierta pe tine și pe cei care te-au rănit.

Va fi o perioadă în care vei prefera interiorizarea, însă procesele de introspecție te vor ajuta să ai conștientizări importante. Odihnește-te mai mult și relaxează-ți mintea. Deși ești obișnuit să fii activ, acum simți să te retragi. Acțiunile tale vor fi mai lente, dar ai grijă la agitația pe care o vei resimți destul de mult la nivel mental.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Marte în Pești te susține să te ocupi de proiectele tale, cu calm, cu răbdare și în tihnă, așa cum îți place ție. Profesional, nu vei mai simți că te aleargă nimeni și parcă se mai liniștesc apele în zona carierei. Oricum este o perioadă în care te bucuri de popularitate, în care acțiunile tale sunt orientate către ceilalți și tot de la ceilalți îți vine și sprijinul.

Poți cunoaște persoane noi alături de care să te implici în proiecte de grup sau să-ți faci planuri de viitor. Vei observa că empatizezi foarte mult cu acestea și ești pe aceeași lungime de undă. În plus, Marte este guvernator al relațiilor tale, și dincolo de asocierile noi pe care le poate aduce, îți poate aduce o relație cu o persoană pe care o cunoști prin intermediul anturajului. În cuplu este o perioadă bună să-ți faci planuri de viitor alături de partener.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

În tranzitul său prin Pești, Marte te va stimula să avansezi în carieră sau să te afirmi la scenă deschisă. Dat fiind că este și guvernator al muncii și sănătății tale, este o perioadă în care stresul profesional poate crește foarte mult. Activitățile te pot acapara și te pot agita mai mult ca înainte. Însă, dincolo de tensiuni cu superiorii și frustrări profesionale, vei avea ocazia să te afirmi prin acțiunile tale.

S-ar putea chiar să-ți dai seama că trebuie să schimbi direcția în carieră sau strategia prin care te îndrepți către niște obiective avute. Ești energic, însă te vei suprasolicita ușor. Nu este exclus să rupi asocieri și contracte profesionale.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Te avantajează tranzitul lui Marte prin Pești pentru că te poate stimula să înveți lucruri noi, să experimentezi, să cunoști. Este posibil să te înscrii la cursuri, seminarii, să obții o diplomă sau să ai curaj să te folosești de o diplomă deja obținută, mai ales că este guvernatorul carierei tale. De  aceea, mulți Raci vor fi stimulați de Marte și de conjuncția Jupiter-Neptun să facă o reconversie profesională.

Totodată, Marte te stimulează la călătorii, atât fizice, cât și interioare, mai ales că te va susține și din punct de vedere al creșterii spirituale. Va acționa pe zona de principii, de convingeri, dându-și curaj în a-ți susține punctul de vedere și ideologiile. Cum este guvernator al sectorului iubirii tale, dacă ești singur poți fi atras de un mentor sau o persoană cu înțelepciune, de la care ai de învățat ceva. În cuplu și în relațiile cu copiii ajungi mai ușor la un ideal comun.

Horoscop zilnic 15 aprilie 2022. Balanțele sunt sfătuite să se ocupe de problemele de sănătate

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Marte în Pești vine cu multă pasiune în cuplu, dar și cu o tendință spre infidelitate, de aceea este de preferat ca energia sa să fie canalizată pentru a alunga monotonia. Însă, acest tranzit aduce acțiuni financiare, fie că este vorba de o investiție, de un credit, de returnarea unei datorii sau de un partaj, litigiu care se rezolvă în favoarea ta. Oricum, și tu poți renunța la ceva material pentru a te bucura de liniște interioară.

Pentru că este guvernator al familiei și casei, un credit imobiliar ar putea fi luat mai ușor acum. Însă trebuie să ai grijă la asocierile pe care le faci, mai ales în mai când va forma conjuncția cu Neptun pentru a nu fi păcălit. Pe de altă parte, Marte te stimulează să renunți la vicii, frici, dependențe și atașamente toxice. Grijă la pierderile de energie și resurse!

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Marte va activa chiar sectorul relațiilor tale și va trebui ca în perioada următoare să ai grijă la tendința de a intra în competiție cu ceilalți, în special cu partenerul de viață și cu partenerii profesionali. Poate aduce conflicte dacă se exagerează în această direcție. Este o perioadă în care muți nativi Fecioară au curajul să facă un pas important în relațiile lor, fie că este vorba de o căsătorie, de o nouă relație sau de un divorț. Este o perioadă foarte bună pentru noi contracte, pentru negocieri profesionale și noi colaborări. Relațiile care sunt bine sudate se bucură de armonie, pasiune și consolidare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Marte în Pești te va stimula să te preocupi de problemele tale de sănătate. Nu-ți va aduce altele noi, dar nici nu te va lăsa să le ignori pe cele deja existente. Este un tranzit care vine cu agitație interioară, stres, multă muncă, dar și energie să le rezolvi.

Vei observa că ai un randament crescut în desfășurarea activităților zilnice, inclusiv profesionale, însă ai mare grijă la suprasolicitare. Este foarte probabil să nu-ți dai seama că tu, de fapt, depui mai mult efort decât organismul tău poate suporta și când Marte va ieși de aici să nu te confrunți cu repercusiuni. Oferă-ți timp liber și fă mai mult sport, astfel energia marțiană va fi diminuată.

Totodată, profită și schimbă-ți stilul de viață, schimbă-ți rutina zilnică și mai ales alimentația. Este o perioadă foarte bună pentru cei care vor să înceapă o dietă. În plus, mulți nativi se pot angaja acum sau pot să-și schimbe locul de muncă actual. Marte este guvernatorul relațiilor tale și în cuplu, stimulează la mai mult calm, armonie și îngăduință. Profesional, poți negocia un contract sau poți obține un job suplimentar.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte este guvernatorul tău și acest tranzit prin Pești este de bun augur pentru tine. Aduce iubire, flirt, bucurie, entuziasm și foarte multă creativitate, imaginație și simț artistic. Dacă până acum ai avut parte de apăsări emoționale, acestea vor dispărea ca prin minune. De asemenea, susține nativii care sunt singuri să se îndrăgostească și să înceapă noi relații. În cuplu îndeamnă la distracție, activități comune cu partenerul, redescoperirea pasiunii. Este un tranzit bun pentru cei care-și doresc să devină părinți, pentru că acum au toate șansele.

De asemenea, cei care sunt deja părinți pot petrece mai mult timp cu copiii și chiar sunt sfătuiți de astre să se preocupe de educația și creșterea acestora și să fie atenți la acțiunile lor. Este o perioadă bună să te preocupi de pasiunile tale, de hobby-urile tale. Pe de altă parte, Marte guvernează munca ta și poți avea șansa să devii creativ la job, fiind foarte susținuți cei care lucrează într-o zonă artistică.

Horoscop zilnic 15 aprilie 2022. Peștii vor avea parte de schimbări în plan financiar

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte va activa sectorul familiei și locuinței, deci mare parte din energia ta se va canaliza în aceste direcții. Cel mai probabil vor apărea și tensiuni cu familia. Viziunile tale și ale părinților pot fi diferite sau bunurile de patrimoniu devin subiect delicat acre poate trezi animozități. Cu toate astea, ai spor în activitățile casnice, poate vrei să redecorezi, să te muți, să-ți cumperi o casă. Cum Marte este guvernatorul sectorului iubirii și copiilor, te poți apuca de construit propriul tău cămin, propria familie sau poate pentru copii, dacă ești părinte. Acest tranzit poate activa și o serie de traume emoționale, din copilărie, poate secrete de familie ies acum la suprafață.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Marte în Pești te stimulează la dialog, te face mai sociabil și mai deschis către subiecte legate de spiritualitate. Poți spune mai ușor ce ai pe suflet și chiar dacă vei fi mai direct ca de obicei, diplomația și blândețea vorbelor nu vor deranja pe cei din jur. Comunicarea cu cei dragi devine mai apropiată.

Este un tranzit care te susține în procesul de învățare, în negocieri, în rezolvarea situațiilor ce țin de acte și în obținerea aprobărilor și avizelor. Poți să dai un examen de care îți era frică sau să susții un interviu greu. S-ar putea să fii mai mult pe drumuri, așa că ai grijă și la agitația interioară. Poți lua decizii importante și îndrăznețe în perioada următoare și nu este exclus să intri în noi asocieri.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Marte în tranzit prin Pești va trebui să fii mai prudent la modul în care-ți cheltuiești banii. S-ar putea să fii mână largă și de aceea ar trebui să te focusezi pe gestionarea lor cât mai înțeleaptă. Nu este exclus să apară cheltuieli pe care să trebuiască să le faci pentru că nu ai încotro, de aceea ar fi bine să ai un ban pus deoparte. Cu toate astea, Marte te stimulează și să câștigi mai mulți bani, să-ți negociezi salariul sau condițiile de muncă. Sunt nativi care pot face investiții bune acum. Partea bună este că-ți vei recâștiga încrederea în tine și ar trebui să-ți pui mai mult la treabă talentele cu care ești înzestrat, abilitățile.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Marte va intra în zodia ta, acolo unde deja se află Venus, dar și Jupiter și Neptun, ambii guvernanţi ai tăi. Este de așteptat să fii luat pe sus de un val de energie. Vei avea mai mult curaj și vei prelua inițiativa în viața ta astfel încât să faci acele schimbări pe care ți le dorești. Ai grijă și la agitația interioară cu care te poți confrunta, mai ales că fiecare planetă vine cu energia și cerințele ei.

Preocupă-te de sănătatea ta, de felul în care arăți și recomandat ar fi să începi o dietă combinată cu mișcare. Vei avea rezultatele așteptate și astfel vei folosi și constructiv energia marțiană. Mulți nativi vor fi preocupați să-și crească veniturile i să rezolve situații birocratice. Horoscopul zilei de 15 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *