Horoscop zilnic 15 august 2022. Luna traversează astăzi zodia Berbec. Recomandarea astrelor este să nu ratăm șansele care vin spre noi

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 15 august
Horoscop zilnic 15 august 2022. Luna traversează astăzi zodia Berbec. Recomandarea astrelor este să nu ratăm șansele care vin spre noi

Luna traversează astăzi zodia Berbec și se întâlnește aici cu Jupiter retrograd, planeta norocului și a beneficiilor. Acest context astrologic vorbește despre șanse, succes și progres și recomandarea astrelor este să nu ratăm șansele care vin spre noi. În plus este o zi energică, cu ambiții mari și dorință de afirmare.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 15 august 2022. Nativii Taur au o intuiție foarte bună

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, te bucuri de o energie debordantă, curaj, optimism și un entuziasm ieșit din comun. Dai dovadă de mare încredere în tine și poți obține ușor tot ceea ce îți dorești. Ai grijă totuși să nu exagerezi pe alocuri.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea să te surprinzi gândindu-te la situații și persoane care nu mai fac parte din viața ta. Profită să depășești ceva ce nu mai poți schimba sau să ierți o persoană care ți-a greșit. Lasă trecutul să se dizolve. Pe de altă parte, intuiția este foarte bună și te poate ajuta să iei niște decizii în favoarea ta.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic al zilei îți poate aduce susținere din partea prietenilor, ajutor în demersurile tale și chiar succes cu un proiect în care ești implicat. Ar fi de preferat să nu stai în casă astăzi, ci să răspunzi afirmativ invitațiilor primite pentru că poți cunoaște persoane importante care să-ți deschidă noi orizonturi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna se întâlnește cu Jupiter în sectorul carierei tale și te poate ajuta să te afirmi, să te faci remarcat în fața superiorilor și să avansezi cu un proiect profesional. Te poți aștepta să primești laude și aprecieri și ar trebui să profiți de fiecare șansă care vine spre tine, chiar dacă vine sub forma unei noi responsabilități.

Horoscop zilnic 15 august 2022. Nativii Leu se gândesc să plece într-o călătorie

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Pregătește-te să ai parte de o zi plină de experiențe noi, curajoase, îndrăznețe, care să contribuie la dezvoltarea ta personală sau profesională. Un mentor sau o persoană cu experiență într-un anume domeniu îți poate deschide ochii către noi orizonturi. Ascultă-i sfaturile. Unii nativi pot pleca într-o călătorie.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Conjuncția Lunii cu Jupiter îți poate aduce niște oportunități de suplimentare a veniturilor, prin valorificarea unor investiții, sume de bani sau prin valorificarea unui bun imobiliar. Totodată, pot veni spre tine avantaje materiale sau cineva îți returnează o datorie. Te poți baza pe sprijinul financiar al partenerului de viață sau al partenerilor de afaceri.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna se întâlnește cu Jupiter în sectorul relațiilor tale și anunță momente frumoase în cuplu, decizii și evenimente care aduc progres. Acest context astrologic este benefic și nativilor singuri care au toate șansele să întâlnească o persoană pe care să se simtă atrași și cu care chiar să înceapă o relație.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ziua de astăzi îți aduce energie și spor în toate activitățile pe care le vei întreprinde. Poți profita de contextul astrologic pentru a-ți dezvolta o activitate independentă de pe urma căruia să obții chiar și profituri financiare. Pe de altă parte, starea de sănătate este bună și te poți recupera ușor dacă te-ai confruntat cu neplăceri zilele trecute.

Horoscop zilnic 15 august 2022. Nativii Capricorn au o stare emoțională bună și sunt mai optimiști

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, se întâlnește cu Luna în sectorul iubirii tale, aspect care îți aduce poftă de flirt și distracții, chef de viață și aventuri sentimentale. Dacă ești singur, ai toate șansele să te îndrăgostești și să dai curs unei povești romantice. În cuplurile cu vechime este o zi bună pentru a reaprinde pasiunea și pentru a te dedica hobby-urilor comune cu partenerul.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi te vei ocupa de casă, poate de o reorganizare și reamenajare a locuinței, astfel încât să te simți bine în intimitatea căminului. Relațiile cu cei dragi sunt plăcute și nu este exclus ca unii nativi să le facă o vizită părinților sau să participe la o reuniune de familie. Starea emoțională este entuziastă și te simți mult mai optimist față de zilele trecute.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Este o zi foarte bună pentru comunicare și negocieri. Îți vei susține punctul de vedere cu mult aplomb, cu siguranță și încredere în tine. Pe de altă parte, ai determinarea necesară să obții un contract, să dai un examen sau să iei o decizie importantă și de viitor. Plimbările și excursiile te vor ajuta să te detensionezi.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna se întâlnește cu Jupiter, guvernatorul tău, în sectorul financiar, prin urmare pot veni spre tine șanse de a-ți crește veniturile. Nu rata oportunitățile oricât de mici ți s-ar părea. Unii nativi își pot negocia salariul sau un comision. Totodată, te poți aștepta și la niște cheltuieli mai mari ca de obicei, de aceea ar fi bine să fii cumpătat.

Horoscopul zilei de 15 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.