Horoscop zilnic 15 noiembrie 2022. Se formează Trigonul de Aur între Venus și Jupiter. Vești bune în plan sentimental și financiar VIDEO EXCLUSIV

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele
Horoscop zilnic 15 noiembrie 2022. Se formează Trigonul de Aur între Venus și Jupiter. Vești bune în plan sentimental și financiar VIDEO EXCLUSIV

Astăzi se formează pe cer un aspect de susținere, denumit și Trigonul de Aur, între Venus, planeta iubirii și a micilor beneficii, și Jupiter, marele benefic și planeta norocului. Venus se găsește în zodia Scorpion, iar Jupiter este retrograd în zodia Pești, pe care o și guvernează. Acest context este bun pentru refacerea relațiilor, pentru romantism, pasiune, tandrețe, dar și pentru a cunoaște noi persoane, pentru a ieși din carapacea în care am stat în ultima perioadă. Aduce optimism și entuziasm, dorință de progres, atât în plan sentimental, cât și financiar.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 15 noiembrie 2022. Nativii Berbec rezolvă probleme financiare mai vechi

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cum Venus este guvernatoarea relațiilor tale, aspectul benefic de astăzi nu faci altceva decât să te susțină să-ți îmbunătățești relația cu partenerul. De asemenea, este un aspect foarte bun pentru a reface o relație sentimentală, dar și pentru a da frâu liber romantismului și pasiunii în cuplu. Pe de altă parte, acest context vă ajută să rezolvați niște probleme financiare mai vechi.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta și se află în sectorul relațiilor, iar trigonul cu Jupiter îți aduce optimism, entuziasm și, implicit, șanse să faci progrese cu relația în care te afli. Relațiile de prietenie sunt bine aspectate și nu este exclus ca cei singuri să fie atrași de o persoană din anturaj. Și din punct de vedere profesional se întrevăd șanse de a semna un nou contract.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus este planeta care îți guvernează sectorul sentimental și este în aspect armonios cu Jupiter, guvernatorul relațiilor tale. Acest context astrologic poate aduce o nouă relație în cazul celor singuri, dar și oportunități de a face progrese în relația actuală. Relațiile cu familia și cu superiorii se îmbunătățesc. Nu este exclus ca unii nativi să fie atrași de persoane cu funcție sau din autoritatea statului.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Venus se află chiar în sectorul sau sentimental, aspectul benefic pe care îl face cu Jupiter este deosebit de constructiv în consolidarea unei povești de iubire aflată la început. Pe de altă parte, în cuplu poți ajunge mai ușor la o viziune comună cu partenerul și chiar vă puteți face planuri de călătorie. Cei care sunt părinți se bucură de o perioadă bună în interacțiunea cu copiii.

Horoscop zilnic 15 noiembrie 2022. Nativii Leu investesc bani într-o locuință

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Contextul astrologic al zilei te ajută să-ți îmbunătățești relația cu familia și să obții de la cei dragi ceea ce îți dorești, mai ales dacă este vorba de un bun material sau patrimonial. Sunt zile bune dacă vrei să-ți prezinți partenerul părinților. Unii nativi pot investi niște bani în locuință și o pot reamenaja.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cu Venus în sectorul comunicării și Jupiter în sectorul relațiilor, este o perioadă foarte bună să discuți cu partenerul despre ceea ce te deranjează pentru că ajungeți foarte ușor la o înțelegere. Poate fi un aspect de bun augur pentru cei care doresc să se împace cu partenerul. De asemenea, acest aspect este de bun augur pentru cei care au de negociat contracte profesionale. Comunicarea cu partenerii de afaceri și colaboratorii îți poate aduce beneficii.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, planeta care te guvernează, se află în sectorul financiar și în aspecte bune cu Jupiter din sectorul muncii. Acest context astrologic poate aduce sume de bani neașteptate, cel mai probabil dintr-o colaborare extra care ți se propune. Ai șansa să-ți crești veniturile, inclusiv să primești o creștere salarială. Pe de altă parte, te bucuri de mai mult optimism, entuziasm și dorință de aventură.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus se află în zodia ta în aspecte favorabile cu Jupiter din sectorul iubirii. Acest context te va ajuta să cucerești o persoană care îți place sau să faci progrese remarcabile într-o poveste de iubire aflată la început. Unii nativi se pot bucura de reușitele copiilor. Este o perioadă în care ai mai mult chef de distracție și activitățile comune cu partenerul te pot reconecta la acesta.

Horoscop zilnic 15 noiembrie 2022. Nativii Săgetător primesc ocazia să se vindece de traume emoționale

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, se află într-un aspect de susținere cu Venus din sectorul trecutului. Acest context îți poate aduce ocazia să te vindeci de traume emoționale și să te detașezi de ceea ce ți-a făcut rău. Regretele sentimentale pot fi mai ușor vindecate. Pe de altă parte, nu este exclus ca în viața ta să revină un fost partener.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astrologic al zilei te îndeamnă să ieși din casă, să te întâlnești cu prietenii și să te bucuri de sfaturi constructive din partea acestora. Dacă ai fost certat cu cineva din anturaj, acum te poți împăca. Din punct de vedere profesional este un context care poate aduce progrese în cadrul unui proiect de grup în care ești implicat. Îndrăznește să-ți faci planuri de viitor mărețe, însă asigură-te că sunt realiste.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

În sectorul carierei se află Venus, în trigon cu Jupiter din sectorul banilor, prin urmare, te bucuri de o perioadă în care te poți afirma mai ușor și poți avea parte de oportunități de creștere profesională. Un superior te poate remarca și îți poate propune un proiect extra care să-ți aducă o creștere substanțială a veniturilor. Sunt și nativi care pot fi investiți într-o nouă funcție.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Jupiter, guvernatorul tău, care se află în zodia ta, este în aspecte benefice cu Venus, context care îți poate aduce șanse de progres în plan personal. S-ar putea să fii mai dornic să studiezi lucruri noi. De asemenea, ești mai optimist, mai creativ și simți nevoia de creștere în plan spiritual. Ai încredere în tine și bazează-te pe principiile de viață pe care le ai, pe convingerile tale, pe care nu ar fi rău să încerci să ți le îmbunătățești.

Horoscopul zilei de 15 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.