Horoscop zilnic 15 octombrie. Luna face conjuncție cu Marte. Zodia care trebuie să aibă grijă la cheltuieli. VIDEO EXCLUSIV

Află ce îți rezervă astrele sâmbătă, 15 octombrie!
Horoscop zilnic 15 octombrie. Luna face conjuncție cu Marte. Zodia care trebuie să aibă grijă la cheltuieli. VIDEO EXCLUSIV

Luna va traversa și astăzi zodia Gemeni și se va afla într-o conjuncție cu Marte până va părăsi acest semn, aspect care ne poate face destul de agitați în comunicare, direcți în exprimare și pe alocuri chiar conflictuali. Folosită constructiv, energia de astăzi ne scoate din casă și ne stimulează la plimbări și socializare.

Horoscop zilnic 15 octombrie. Taurii trebuie să aibă grijă la cheltuieli

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să ai parte de foarte multe dialoguri, informații care vin spre tine din toate direcțiile și nu este exclus ca în urma veștilor primite să-ți modifici niște decizii luate. Ai curaj să-și susții punctul de vedere, chiar dacă părerile tale vor naște conflicte și controverse.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Azi s-ar putea să faci niște cheltuieli cam mari, cel mai probabil sub impulsul momentului sau pentru a aduce la zi niște plăți sau datorii pe care le ai. Nevoile pe care le ai par a-ți depăși bugetul și nu este exclus să apelezi la sprijinul partenerului sau unei terțe persoane pentru a le face față.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Profită pe cât posibil de faptul că Luna îți tranzitează și astăzi zodia și bucură-te de energia mentală pe care ți-o aduce. Ești iute la minte, ai intuiție și iei decizii bune și, în plus, ai curajul de a spune lucrurilor pe nume. Ești mai agitat decât de obicei și vei simți nevoia să faci lucrurile după bunul tău plac.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea ca ziua de astăzi să vină cu multe frământări, gânduri și să treci printr-un amplu proces de introspecție. Ai nevoie să-ți clarifici niște convingeri, să afli niște informații și să te desprinzi de trecut. Profită de faptul că este weekend și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic 15 octombrie. Balanțele primesc vești importante

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Azi s-ar putea să fii mai mult pe drumuri, să ieși la întâlniri cu prietenii și să te implici în fel și fel de proiecte și activități de grup care îți fac plăcere. Nu este exclus să ai parte de discuții în contradictoriu cu persoanele apropiate, însă nu va fi vorba de nimic serios care să strice relațiile dintre voi.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Deși este weekend, Luna trece prin sectorul carierei tale și s-ar putea să-ți aducă niște ocazii de afirmare, poate de a ieși în fața unui public și a fi nevoit să vorbești, să convingi. Lasă agitația deoparte, înfrânge-ți temerile și vei reuși să faci o impresie bună.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic al zilei îți poate aduce multe discuții, informații și chiar vești, posibil unele din străinătate. S-ar putea ca niște teorii, decizii și principii de viață să ți se schimbe ca urmare a unor experiențe trăite sau sfaturi primite.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Tranzitul Lunii de astăzi îți canalizează atenția asupra unei situații financiare sau asupra unei situații care are legătură cu un bun material. S-ar putea să-ți faci niște calcule, să vrei să returnezi o datorie sau sa analizezi oportunitatea unei investiții.

Horoscop zilnic 15 octombrie. Săgetătorii pot intra în conflict cu partenerii de viață

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna și încheie astăzi tranzitul prin sectorul relațiilor tale și s-ar putea să aducă dialoguri stresante, chiar tensionate, cu cei cu care intri în contact, în special cu partenerul de viață. Se vor spune multe cuvinte, se vor da și se vor cere explicații, însă cel mai probabil nu se va lua nici o decizie finală.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Deși este sâmbătă, s-ar putea să te streseze niște situații de natură profesională și să fii nevoit să rezolvi niște sarcini prin mail, telefon, de la distanță, sau să dai niște directive, să iei niște decizii. Încearcă să ai mai multă grijă la starea de sănătate, mai ales dacă în ultima perioadă te-ai confruntat cu neplăceri.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna trece prin sectorul tău afectiv și-ți induce o mai mare nevoie de distracție, aventură și trăiri intense. Dacă ești singur, poți face pași spre a cuceri persoana care îți place. În cuplu te poți surprinde făcând declarații de dragoste. Pe de altă parte, vor avea succes nativii care desfășoară activități de natură artistică.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să ai parte de niște tensiuni destul de serioase cu familia sau cel puțin să fii stresat din cauza responsabilităților pe care le ai față de cei dragi. Poți fi solicitat de părinți sau de activități gospodărești pe care nu le mai poți amâna. Ține cont că viziunile tale sunt total diferite de cele ale celor mai în vârstă, așa că fii mai îngăduitor.

Horoscopul zilei de 15 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *