Horoscop zilnic 16 aprilie 2022. Luna Plină din Balanță scoate la iveală relaţii ascunse, secrete şi infidelităţi

Horoscop zilnic 16 aprilie 2022. Află ce ți-au rezervat astrele şi la ce trebuie să te aştepţi în următoarele zile.
Horoscop zilnic 16 aprilie 2022. Luna Plină din Balanță scoate la iveală relaţii ascunse, secrete şi infidelităţi

Horoscop zilnic 16 aprilie 2022. Astăzi se formează Lună Plină în zodia Balanță, un moment care va fi resimțit intens de toate semnele zodiacale, dar cu precădere de cele cardinale, Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. Luna Plină vine cu încheieri și momente culminante. Sunt zile în care acțiunile noastre, anumite contexte de viață ajung la apogeu și culegem roadele, în special roadele a ceea ce am sădit în urmă cu jumătate de an, atunci când a fost Luna Nouă în Balanță.

Luna Plină ne luminează puternic emoțiile și pentru că se formează pe axa relațiilor ne cere echilibru între noi și ceilalți. Luna Plină din Balanță se va forma în careu cu Pluto din Capricorn, aspect care aduce transformări. Ceva trebuie dărâmat pentru ca altceva să se construiască.

Acest aspect se va manifesta acolo unde avem zodia Balanță în astrograma natală, dar se va resimți și în sectorul unde avem zodia Berbec. Pentru că Venus, guvernatoarea Balanței, este în Pești, acolo unde este și Marte, guvernatorul Berbecului, este semn de transformare care vine dintr-o înaltă înțelegere a situației, din bunătate și înțelepciune. Este o Lună Plină care poate aduce despărțiri, divorțuri, în relațiile toxice, dar care vin ca o eliberare. De asemenea, poate aduce și vindecare și schimbare în bine a unei relații, fie de cuplu, fie profesională sau de altă natură. Horoscop zilnic 16 aprilie

Horoscop zilnic 16 aprilie 2022. Zodia care va avea parte de belșug

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna Plină te impactează direct, dat fiind că Soarele este în zodia ta, prin urmare sectorul relațiilor tale este cel impactat. S-ar putea să simți nevoia să dai un pas în spate într-o relație, să nu te mai impui atât, să nu mai cauți să fie mereu ca tine. Dacă nu vei reuși să găsești echilibrul între tine și partener, s-ar putea ca o relație să se încheie. Pe de altă parte, vei percepe la alt nivel conexiunea ta cu ceilalți și poți lăsa mai mult de la tine sau poți oferi mai mult ca de obicei pentru ca lucrurile să funcționeze, cu condiția ca același lucru să vină și de la partener. Sunt relații toxice cărora mulți nativi le pun punct. Alți Berbeci se pot vindeca după o despărțire. În zona profesională, vei pune limite clare în colaborările pe care le ai. Oferi în funcție de ceea ce primești.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna Plină te atenționează că este momentul să închei un stil de viață care nu-ți priește, care te acaparează, care te obosește. Ai nevoie de timp pentru proiectele tale, pentru a-ți demonstra talentele și un job acaparant te poate nemulțumi acum. S-ar putea să iei decizii importante legate de locul de muncă, de program, de modul în care-ți desfășori sarcinile. Nu este deloc exclus ca unii nativi să-și dea demisia pentru a se ocupa de alte proiecte în care sunt implicați. Ai grijă la sănătate și nu te suprasolicita nervos.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Plină din Balanță nu va da mari șanse unei aventuri sau povești de iubire care nu are viitor sau care a început cu minusuri. Și în cuplu pot ieși la suprafață unele secrete și trădări. Pe de altă parte, poți culege roadele unui proiect creativ, ale unui proiect profesional care te-a scos în față. Poate fi vorba de roadele talentelor tale și astfel te poți bucura de aprecieri. Cei care sunt părinți sunt sfătuiți să aloce mai mult timp copiilor, să se dedice activităților împreună. O apropiere de aceștia poate scoate la suprafață lucruri neștiute de nativi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Plină poate pune punct unei situații de familie, poate unor responsabilități prea mari la care vei dori să renunți pentru a te ocupa de idealurile tale, idealuri care au legătură cu explorarea zonei spirituale sau cu studiile. Dacă până acum ai acumulat experiență, acum o poți împărtăși și altora. De asemenea, vor fi nativi care se vor ocupa de casă, de o mutare, o reamenajare sau pur și simplu o vizită la părinți vine cu trăiri emoționale puternice.

Horoscop zilnic 16 aprilie 2022. Fecioarele culeg roadele muncii

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna Plină poate aduce culegerea roadelor unor negocieri sau poate că acum închei o negociere inspirată. Poate fi vorba de o afacere, investiție. Acum ai limpezimea mentală de care ai nevoie pentru a lua o decizie importantă, pentru a învăța sau a da un examen. Poți înțelege situațiile cu care te confrunți într-o notă mult mai spirituală. Dat fiind că vine cu multe gânduri, cu nerăbdare și agitație mentală, ai grijă la deplasările pe care le faci.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Plină din Balanță se petrece în sectorul tău financiar și poate aduce culegerea unor roade bogate. Poate fi vorba de valorificare personală, a talentelor și abilităților, de investiții în tine cu rezultate bune. Este un moment bun să-ți schimbi niște obiceiuri financiare, însă ai mare grijă la speculații pentru că s-ar putea să nu vină neapărat cu câștiguri. Îți poți negocia salariul acum pentru că poți obține rezultate bune, dacă și implicarea ta a fost pe măsură.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Plină te vizează direct așa că te poți aștepta la situații care schimbă ceva în viața ta, situații care te stimulează din interior să-ți reajustezi atitudinea față de anumite persoane. Acum mai mult ca niciodată ai nevoie să-ți găsești echilibrul interior pentru că trările emoționale pot fi intense. Vei avea înțelepciunea și îngăduința necesare pentru a evita tensiunile cu cei dragi, mai ales cu familia.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Plină se petrece pe o axă a sănătății, așa că este foarte important să te odihnești zilele acestea și să nu faci efort pentru că te poți suprasolicita mental. Ești mai agitat și mai irascibil decât de obicei și ai nevoie de echilibru între muncă și relaxare. S-ar putea să iei niște decizii radicale în privința stilului de viață abordat, dar rezultatele să fie foarte bune pentru sănătatea ta și liniștea ta interioară.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tu ai nevoie să te simți liber în viața ta și de aceea nu este exclus să renunți la unele proiecte care nu te pun în valoare. Pe de altă parte, poți culege roadele unor proiecte sau unor asocieri, poți primi un sprijin nesperat de la o persoană din anturaj, suport de la un prieten. Este posibil să returnezi o datorie sau să mai investeşti niște bani într-un proiect ca acesta să devină vizibil.

Horoscop zilnic 16 aprilie 2022. Peştii au probleme intime

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Luna Plină în sectorul carierei poți culege niște roade profesionale, poți face schimbări de imagine, de funcție, de statut sau schimbări în modul în care-ți impui autoritatea în fața altora. Este o perioadă în care devii mai fluid, mai îngăduitor și mai puțin rigid în dialog și asta te ajută și în relațiile profesionale. Este important să menții echilibrul între carieră și familie pentru a evita reproșurile.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Luna Plină în Balanță este momentul să vezi cu mai multă înțelepciune o situație de viață, să înțelegi într-o altă notă o experiență trăită și să tragi niște concluzii importante. Poate fi apogeul unor rezolvări birocratice și legislative pentru mulți nativi. Pe de altă parte, poți obține o diplomă în urma unui curs sau poți ajunge la concluzia că mai trebuie să înveți ceva pentru a ajunge acolo unde-ți dorești. Unii nativi explică altora, își împart cunoștințele cu alții, însă nu pe gratis, ci pentru a obține ceva. De exemplu, pot susține un curs, un seminar și pot fi plătiți pentru asta.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna Plină din Balanță poate lumina probleme intime, probleme în relații, ascunzișuri, secrete și infidelități, dar și probleme și pierderi financiare. Poate încheia relații ascunse, toxice, dar poate ajuta și la returnarea unei datorii sau la obținerea unui împrumut și la culegerea roadelor unei investiții, negocieri. Dacă vei face ceva pentru ceilalți, s-ar putea să scapi de sentimentul că pierzi, pentru că lunația se formează într-o casă a pierderilor decise de destin, o casă karmică. Poți simți că pierzi inclusiv protecția, înțelegerea și îngăduința cuiva.

Horoscopul zilei de 16 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.4 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *