Horoscop zilnic 16 august 2022. Idei revoluționare și o minte ascuțită. Contextul astrologic aduce vești neașteptate

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 16 august
Horoscop zilnic 16 august 2022. Idei revoluționare și o minte ascuțită. Contextul astrologic aduce vești neașteptate

Mercur din zodia Fecioară și Uranus din zodia Taur formează astăzi un aspect de susținere care ne aduce multă originalitate în gândire, idei revoluționare și o minte ascuțită. Suntem curioși, creativi și inventivi. În plus, contextul astrologic poate aduce vesti neașteptate care să ne surprindă în mod plăcut.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 16 august 2022. Nativii Taur dau dovadă de creativitate și inspirație

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Mercur se află în sectorul muncii, prin urmare mintea îți va merge strună în tot ce ține de sectorul profesional. Poți avea idei eficiente despre cum să-ți crești randamentul la locul de muncă și despre cum să-ți îmbunătățești condițiile. Colegii pot veni cu idei și sfaturi bune sau, pur și simplu, un dialog cu aceștia îți deschide mintea și găsești soluția la o problemă cu care te confrunți.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Azi vei da dovadă de multă creativitate și inspirație, și vei avea idei inedite prin care să-ți pui în valoare talentele. Pe de altă parte, dat fiind faptul că Mercur se află în sectorul iubirii și Uranus în zodia ta, nu este exclus să îți iasă în cale o persoană care să te atragă într-un mod neașteptat. În cazul multor nativi poate fi vorba de dragoste la prima vedere.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic al zilei te susține să găsești niște soluții bune pentru a rezolva o problemă ce ține de locuință. De asemenea, s-ar putea să ai niște planuri bune prin care să rezolvi problemele familiei. Cum Mercur este guvernatorul tău, mintea îți merge cu motoarele turate la maxim. Unii nativi pot descoperi niște lucruri ascunse.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea ca un dialog cu prietenii sau cu asociații să-ți deschidă noi orizonturi și să-ți ofere soluții pentru a pune pe roate un proiect. Ai planuri mărețe de viitor și unii nativi pot fi surprinși de o invitație sau de o propunere care vine din partea unei persoane apropiate.

Horoscop zilnic 16 august 2022. Nativii Leu primesc vești bune în plan financiar

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur se află în sectorul financiar, iar Uranus în sectorul carierei, prin urmare se formează un context astrologic care îți poate aduce șansa de a face bani dintr-o activitate extraprofesională. Poate fi vorba și de noi responsabilități care vor fi remunerate corespunzător. S-ar putea ca o discuție pe care o porți astăzi pe tema salariului să se termine neașteptat de bine.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur se află în zodia ta, prin urmare te bucuri din plin de trigonul care se formează astăzi pe cer cu Uranus. Randamentul intelectual este ridicat, ai idei ingenioase și găsești cele mai potrivite, dar neașteptate, soluții la problemele profesionale cu care te confrunți. Ți se deschid noi orizonturi și descoperi noi căi de progres.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic al zilei îți aduce intuiția necesară să faci niște investiții bune sau să găsești soluții pentru a-ți apăra niște interese financiare și materiale. Pe de altă parte, ai toate șansele să redresezi o situație din trecut care nu a funcționat conform așteptărilor tale.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Uranus se află în sectorul relațiilor tale și aspectul benefic pe care îl formează cu Mercur aduce o comunicare excelentă în cuplu. Vei reuși alături de partener să găsești soluții inedite pentru a rezolva o problemă care vizează viața în doi. Și din punct de vedere profesional poți să ai niște inițiative care vor fi aplaudate de cei din jur.

Horoscop zilnic 16 august 2022. Nativii Capricorn reușesc să își impresioneze partenerul

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ziua de astăzi vine cu rezolvări neașteptate în zona profesională. Mercur se află în sectorul carierei, iar Uranus în sectorul muncii, prin urmare trigonul dintre cele două este aducător de idei revoluționare și nonconformiste care pot repune pe picioare un proiect. Unii nativi s-ar putea să primească vestea unei angajări.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Uranus se află în sectorul iubirii tale și este susținut de Mercur, planeta comunicării, așadar fie faci niște declarații de dragoste surprinzătoare, fie tu ești cel plăcut impresionat de ceea ce aude din partea persoanei iubite. Fără doar și poate, azi vei reuși să-ți impresionezi partenerul. Unii nativi pot cunoaște o persoană de care să fie atrași la prima vedere, mai ales la nivel intelectual.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dacă până acum ai avut neînțelegeri în familie, astăzi o să găsești o soluție pentru a le rezolva. De asemenea, Uranus, guvernatorul tău, îți aduce idei originale pentru a rezolva o situație ce ține de locuință. Unii nativi pot fi surprinși de o veste pe care o primesc din partea familiei.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Uranus în sectorul comunicării și Mercur în sectorul relațiilor tale, ziua de azi îți poate aduce dialoguri surpriza în cuplu și soluții neașteptate la problemele cu care te confrunți alături de partener. Din punct de vedere profesional, poate veni cu negocieri și propuneri de noi colaborări.

Horoscopul zilei de 16 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

8 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.