Horoscop zilnic 17 aprilie 2022. Zodia care va trece printr-o perioadă foarte stresantă şi tensionantă

Se anunţă o săptămână tensionantă. Ce zodii vor avea parte de momente grele în zilele ce urmează.
Horoscop zilnic 17 aprilie 2022. Zodia care va trece printr-o perioadă foarte stresantă şi tensionantă

Horoscop zilnic 17 aprilie 2022, află ce ţi-au rezervat astrele. Săptămâna se încheie cu aspecte tensionate. Soarele din Berbec, abia ieșit din faza de Lună Plină, va forma un careu cu Pluto din Capricorn. Acest aspect poate aduce conflicte cu autoritățile din viața noastră și situații la limită care ne scot din zona de confort și ne îndeamnă la acțiune. Totodată, Luna va tranzita zodia Scorpion și va accentua trăirile emoționale, simțul posesivității și geloziile și va intensifica puterea lui Pluto, un factor al transformărilor forțate și impunerilor dure în careul cu Soarele.

Horoscop zilnic 17 aprilie 2022. Taurii se simt extenuaţi

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ar fi indicat să-ți respecți responsabilitățile pe care le ai și să faci tot posibilul să eviți tensiunile cu persoabele care reprezintă o autoritate în viața ta. S-ar putea să fii forțat sau determinat de anumite contexte să te ocupi de o situație ce ține de bunuri patrimoniale. Poate fi vorba de valorificarea acestora sau de achitarea unor datorii cu ajutorul altora.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea să te simți peste măsură de obosit, tracasat, agitat și să ai parte de accentuarea unor trăiri interioare ciudate. Poate fi vorba de activarea unor frici sau de experiențe care au legătură cu trecutul și care te sperie prin intensitatea cu care le resimți. O experiență de viață te îndeamnă să-i înveți lecțiile. Vei reuși să aduci un oarecare echilibru în relațiile tale cu ceilalți și să fii mai îngăduitor.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să ai parte de unele tensiuni în relațiile de prietenie. Poate fi vorba de pierderi din cauza celor din anturaj, de trădări și chiar minciuni pe care le descoperi și care te agită. Totodată, nici tranzitul Lunii nu este în avantajul tău pentru că poate accentua oboseala, dar te poate și stimula la a găsi un remediu, la a aborda o rutină care să te repună pe picioare. Nu ar strica să te odihnești mai mult.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Relațiile parteneriale sunt destul de agitate astăzi, mai ales dacă este vorba de un partener cu autoritate. Posibil ca și tu să exagerezi cu impunerile zilele acestea, așa că încearcă să fii blând și împăciuitor. Nu prea vei accepta să ți se spună ce să faci și unele atașamente sau frustrări interioare pot ieși acum la suprafață. Luna trece și ea prin sectorul tău afectiv și te poate stimula la trăiri intense.

Horoscop zilnic 17 aprilie 2022. Balanţele trebuie să se implice mai mult în viaţa de cuplu

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Dacă te-ai solicitat întreaga săptămână, nu te aștepta ca astăzi să-ți încarci bateriile cât ai bate din palme. Ai nevoie de odihnă și ar trebui să eviți munca în exces. În plus, s-ar putea ca planurile tale să se dea peste cap și asta să te enerveze, să te agite. Petrece-ți mai mult timp cu familia, cu părinții. S-ar putea ca unii nativi chiar să fie în exces solicitați de cei dragi sau de activitățile casnice.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dacă te tentează specula financiară sau anumite investiții riscante, mai bine ar fi să amâni momentul. De asemenea, s-ar putea să ai parte de unele contradicții cu copiii sau cu persoana iubită, mai ales dacă au legătură cu niște contexte financiare. Evită să faci reproșuri și să critici și nu te grăbi să tragi concluzii sau să iei decizii importante. Discuțiile calme, de plăcere, și plimbările te pot bine dispune.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi te vei înțelege destul de greu și cu partenerul de viață și cu familia. S-ar putea să fie nevoie să te implici mai mult în viața de cuplu sau în cea de familie. Poate fi vorba și de sarcini gospodărești care îți dau bătăi de cap și care te fac să renunți la niște planuri avute. Pe de altă parte, tranzitul Lunii prin Scorpion te poate face să scoți niște bani din buzunar. Însă, vei face o cheltuială necesară, care merită și nu te vei lăsa păcălit.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin zodia ta și-ți accentuează trăirile emoționale, dar și intuiția și simțul de detectiv. Astfel, vei avea putere interioară să faci anumite situații să funcționeze în favoarea ta, mai ales de natură relațională. Ai grijă la tendința de a te impune cu vehemență în fața altora. Poți exagera ușor ca urmare a careului trasat la Pluto, guvernatorul tău. De asemenea, te poți simți mai obosit, însă te vei reîncărca ușor cu energie.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să evite speculațiile financiare și cheltuielile pe distracții și mofturi de moment. S-ar putea să scoată bani din buzunar pentru a cuceri pe cineva sau pentru a îndeplini dorințele copiilor. Pe de altă parte, te-ai putea simți peste măsură de obosit și agitat pe interior și vei alege, cel mai probabil, să te odihnești și să-ți reîncarci bateriile.

Horoscop zilnic 17 aprilie 2022. Vărsătorii sunt părtaşi la bârfe

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dat fiind că Pluto este în zodia ta și în careu cu Soarele, s-ar putea ca nimic să nu-ți convină astăzi. Totul te deranjează și tendința de a te certa cu cei dragi, mai ales cu cei cu care locuiești sub acelaşi acoperiș, este mare. S-ar putea să te copleșească și agite sarcinile gospodărești pe care e ai de îndeplinit. Ai susținere de la Luna din Scorpion și, cu puțină voință din partea ta, poți ajunge la o înțelegere.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Nu asculta și nu crede tot ce-ți ajunge la urechi astăzi. S-ar putea ca multe să fie bârfe, zvonuri și multe informații să-ți fie intenționat transmise greșit. Ai grijă ce decizii iei sub stres, mai ales că ești agitat pe interior și nervos. Nu sunt excluse răbufniri, mai ales dacă ai acumulat frustrări interioare. Și relațiile cu persoanele autoritare din viața ta pot fi mai tensionate.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Nu te baza ca prietenii să-ți returneze o datorie și nici nu face cheltuieli de dragul altora. Dacă ieși în oraș, ai grijă că vei scoate bani din portofel mai mulți decât îți planificasei. Pe de altă parte, s-ar putea ca un proiect în care ai investit bani să nu-ți aducă rezultatele așteptate și asta să te necăjească. Este o zi bună pentru plimbări, pentru a explora ceva nou, poate un domeniu care te atrage. Poți acumula experiență frumoasă.

Horoscopul zilei de 17 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.5 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *