Horoscop zilnic 17 septembrie 2022. Opoziție între Soarele din zodia Fecioară și Neptun retrograd din Pești. Cum ne influențează acest context astrologic

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 17 septembrie
Horoscop zilnic 17 septembrie 2022. Opoziție între Soarele din zodia Fecioară și Neptun retrograd din Pești. Cum ne influențează acest context astrologic

Ne aflăm sub auspiciile unei opoziții între Soarele din zodia Fecioară și Neptun retrograd din Pești. Acest context astrologic, pe de o parte, aduce inspirație, farmec, trăiri spirituale puternice, imaginație artistică și visare. Pe de altă parte, însă, poate aduce confuzie, lipsă de simț practic, fantezii și trădare. Acum avem ocazia să vedem în ce sector din viața noastră ne-am iluzionat prea mult.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 17 septembrie 2022. Nativii Berbec primesc sarcini dificile

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul astrologic de astăzi s-ar putea să te solicite peste măsură la locul de muncă. Fie te simți copleșit din cauza volumului mare de activități pe care le ai de rezolvat, fie primești niște sarcini dificile pe care la prima vedere nu știi să le rezolvi, fie te confrunți cu unele probleme de sănătate care nu îți permit să te concentrezi așa cum ar trebui.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Soarele se află în sectorul tău afectiv și luminează nevoia ta de a fi fericit și de a te bucura de micile plăceri ale vieții, așa că s-ar putea ca astăzi să renunți la niște bariere și să faci ceea ce îți dorești. Dacă ai cunoscut recent o persoană și te atrage, ai grijă să nu te iluzionezi mai mult decât este cazul. Unii nativi pot avea parte de confuzii sentimentale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Opoziția dintre Soare și Neptun poate evidenția un dezechilibru între viața personală și cea profesională, între dorințele celor dragi și aspirațiile tale, idealurile tale. Cu alte cuvinte, îți va fi greu să te împarți în ambele direcții și, cel mai probabil, te poți aștepta la critici din partea familiei.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Soarele și Neptun formează opoziție pe axa comunicării, prin urmare astăzi va trebui să ai mare grijă la dialogul cu cei din jur. Poți interpreta greșit mesajele sau tu la rândul tău le poți transmite eronat. Ești confuz, nu vezi foarte clar niște situații cu care te confrunți, așa că nu lua decizii. De asemenea, ai grijă la cuvintele folosite pentru a nu atrage antipatia celor din jur.

Horoscop zilnic 17 septembrie 2022. Nativii Leu pot fi păcăliți de oferte mincinoase

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Soarele, guvernatorul tău, se află în sectorul financiar, iar prin opoziția cu Neptun s-ar putea ca astăzi să cheltuiești mult mai mult decât ți-ai propus sau decât te-ai fi așteptat. Pot să apară plăți din urmă de care ai uitat și să fii nevoit să apelezi la economii sau să-ți restrângi cheltuielile. De asemenea, ai grijă să nu te lași păcălit de oferte mincinoase și fii foarte atent la modul în care îți tranzacționezi banii.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Soarele se află în zodia ta iar Neptun în sectorul relațiilor, aspect care te poate face să idealizezi partenerul mai mult decât este cazul. În cazul în care l-ai urcat pe un piedestal, încearcă să-l cobori și, totodată, încearcă să nu ai așteptări prea mari de la acesta. În cazul în care ai cunoscut recent pe cineva, de asemenea, s-ar putea să te iluzionezi peste măsură. Și în relațiile profesionale ai grijă să nu fii păcălit sau trădat.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi s-ar putea să te simți lipsit de energie, agitat pe interior, iar starea de spirit să nu fie una foarte bună. Va fi greu să te concentrezi pe sarcinile pe care le ai de îndeplinit la locul de muncă și de preferat ar fi să nu te suprasoliciți. În plus, ai mai multă grijă de sănătatea ta și dacă apar simptome mai vechi, nu le ignora.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Nu este exclus să ai parte de niște dezamăgiri din partea prietenilor, așa că încearcă să nu ai așteptări prea mari de la alții. Totodată, nu îți acorda toată încrederea persoanelor nou cunoscute și fii mai atent la asociați. În sens pozitiv, contextul astrologic de astăzi te ajută să fii creativ și îți oferă multă imaginație și inspirație. În plan sentimental, ai grijă să nu te iluzionezi prea mult.

Horoscop zilnic 17 septembrie 2022. Nativii Săgetător au dorință de afirmare foarte mare

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Soarele se află în sectorul carierei tale, prin urmare dorința ta de afirmare și de recunoaștere este foarte mare. Totuși, careul cu Neptun te poate păcăli și te poate face să visezi prea departe, să-ți construiești idealuri prea înalte și să fii dezamăgit ulterior. S-ar putea să nu te ridici la înălțimea așteptărilor superiorilor și asta să te demoralizeze pe moment. Totodată, ai grijă să nu-ți strici imaginea.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Opoziția dintre Soare și Neptun se petrece pe o axă a comunicării și a rațiunii și s-ar putea să fii destul de confuz zilele acestea. Evită să intri în polemici, mai ales pe teme culturale, religioase, politice și nu te lupta până în pânzele albe să demonstrezi un adevăr. Este posibil să interpretezi greșit mesajele care vin spre tine. Nu lua decizii majore și ai grijă la deplasări pentru că s-ar putea să-ți lipsească capacitatea de concentrare.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi încearcă să ai mai multă grijă la cheltuieli pentru că există riscul fie să dai bani pe lucruri inutile, fie să te lași păcălit de reduceri false. Verifică-ți facturile din urmă pentru că nu este exclus să fi uitat de o plată pe care o ai de făcut. Evită să apelezi la economii, fii atent la investițiile pe care le faci și nu da bani cu împrumut.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Dat fiind că Soarele se află în sectorul relațiilor tale, ziua de astăzi poate aduce tensiuni cu partenerul de viață din cauza viziunilor diferite asupra unui context. Pe de altă parte, s-ar putea să fii destul de confuz în privința unei relații. Din punct de vedere profesional, nu este o zi bună să faci negocieri și să semnezi contracte.

Horoscopul zilei de 17 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.