Horoscop zilnic 18 decembrie 2023. Zodia care dă lovitura pe toate planurile

Care sunt nativii avantajați de astre, la început de săptămână

Scris de: Daoud Andra

17 Dec. 2023

Horoscop zilnic 18 decembrie 2023. Zodia care dă lovitura pe toate planurile

Ziua de luni, 18 decembrie, vine cu vești bune pentru unii nativi din zodiac. Aceștia încep săptămâna cu dreptul, pentru că astrele sunt de partea lor pe multe planuri. Iată la ce să te aștepți, în funcție de zodie, și care sunt cei mai avantajați nativi, luni, 18 decembrie!

Horoscop zilnic 18 decembrie 2023. Gemenii, răsfățați de partener

Berbec

O situație din familia extinsă te poate face să te îngrijorezi mai mult decât este cazul. Lucrurile se vor rezolva de la sine și nu este cazul să te stresezi. La serviciu, urmează o perioadă aglomerată. Prioritizează lucrurile, pentru a termina la timp.

Taur

Cineva apropiat apelează la tine pentru a-i da un sfat. Ești un bun ascultător, astfel că ajuți persoana dragă să ia cea mai bună decizie. Pe plan profesional, ai tendința de a lăsa lucrurile neterminate.

Citește și: Horoscop săptămâna 18-24 decembrie 2023. Zodia pusă la grea încercare înainte de sărbători, e cea mai ghinionistă VIDEO

Gemeni

Dai dovadă de multă ambiție și organizare, la început de săptămână. Ai mari șanse să obții ce îți dorești și toate îți merg din plin. Și pe plan personal astrele sunt de partea ta, iar persoana iubită te copleșește cu atenție.

Rac

Este o zi excelentă, din toate punctele de vedere. După o perioadă încărcată, ai timp să te relaxezi și să culegi roadele muncii tale. Pe plan personal, este posibil să cunoști o persoană care îți va da universul peste cap.

Horoscop zilnic 18 decembrie 2023. Leii își doresc o schimbare pe plan profesional

Leu

Începi săptămâna cu dorința de a face o schimbare pe plan profesional. Trebuie să fii atent la felul în care negociezi. Citește de două ori înainte de a semna orice document și nu te grăbi să iei decizii radicale.

Fecioară

Începi săptămâna cu un aer melancolic și filosofic. Dai dovadă de o creativitate pe care nu oricine o înțelege. Chiar dacă cei dragi nu țin pasul cu tine, te bucuri de toată susținerea lor astăzi. Ai încredere în tine!

Citește și: Cele 3 zodii care au norocul scris în frunte în 2024. Viața li se schimbă complet încă din noaptea de Anul Nou

Balanță

Ziua începe cu o veste importantă pe care o primești fie de la serviciu, fie din familie. Nu sunt neapărat vești proaste, însă îți pot aduce o cantitate mare de stres. Tratează lucrurile cu calm, toate se vor rezolva în cele din urmă.

Scorpion

Începi săptămâna cu lipsă de energie, iar starea se înrăutățește pe măsură ce timpul trece. Ai mai multă grijă la odihnă, la alimentație și nu neglija starea de sănătate. Ia-ți câteva ore pentru a te odihni cum trebuie.

Horoscop zilnic 18 decembrie 2023. Săgetătorii primesc o promovare

Săgetător

La locul de muncă, primești o veste bună din partea unui superior. Poate fi vorba despre o promovare sau o mărire de salariu. Încearcă să te concentrezi în continuare la ce ai de făcut, chiar dacă ești prea entuziasmat.

Capricorn

Trecutul se poate întoarce în viața ta când nici nu te aștepți. Ai grijă pe cine primești înapoi, pentru că dacă te-a rănit în trecut, o poate face din nou. Fii precaut și nu îți deschide sufletul în fața oricui.

Citește și: Cele 3 zodii care sunt protejate de Dumnezeu în decembrie 2023. Își rezolvă toate problemele, au noroc din plin

Vărsător

Energia ta este la cote scăzute astăzi. După perioada aglomerată de la locul de muncă, simți nevoia să te relaxezi și să te odihnești mai mult. Încearcă să te deconectezi de la tot și să stai departe de telefon astăzi.

Pești

Poate apărea o nouă oportunitate, chiar la început de săptămână. Ai tendința de a fi sceptic și dai dovadă de lipsă de încredere. Pune întrebări pentru a afla tot ce te interesează și nu lăsa oportunitatea să treacă pe lângă tine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *