Horoscop zilnic 19 noiembrie. Confuzie în acțiuni, neatenție. Ce nu e bine să facă azi zodiile

Aspecte astrale pentru toți nativii zodiacului
Horoscop zilnic 19 noiembrie. Confuzie în acțiuni, neatenție. Ce nu e bine să facă azi zodiile

Horoscop zilnic 19 noiembrie. Astăzi se formează la grad perfect careul dintre Marte retrograd din Gemeni și Neptun retrograd din Pești. Acest careu se simte întreaga lună și aduce confuzie în acțiuni, neatenție, grabă în luarea deciziilor. De asemenea, s-ar putea să nu vedem foarte clar direcția de mers înainte și de aceea ar fi indicat să nu se ia decizii definitive.

Horoscop zilnic 19 noiembrie. Principalele previziuni astrale

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Marte este guvernatorul tău, prin urmare este normal să simți acest careu prin toți porii. Dat fiind că tranzitează sectorul comunicării trebuie să fii foarte atent la dialogurile cu cei din jur, la deplasări și la tendința de a te stresa din nimicuri. Nu ar trebui să te avânți în negocieri importante și să fii mai prudent dacă trebuie să semnezi acte. Ești confuz și poți trece prin schimbări de raționament.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Marte se află în sectorul tău financiar, iar careul cu Neptun poate aduce cheltuieli inutile de care nu ai nevoie urgentă, însă pe care dacă le vei face și s-ar putea să-ți dezechilibreze veniturile. Se întrevăd probleme și neînțelegeri financiare și pot să apară plăți de care ai uitat. Pe de altă parte, Marte este guvernatorul relațiilor tale, așa că s-ar putea să treci printr-o perioadă în care să fii mai confuz cu privire la relația în care te afli și să ai parte de conflicte cu partenerul.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Marte se află retrograd chiar în zodia ta, prin urmare te poți aștepta la stări de confuzie, nesiguranță și agitație, dar mai ales lipsă de încredere în tine. Te plictisești destul de repede și de aceea ai tendința să te duci în prea multe direcții, să-ți risipești energia. Ai mai multă grijă la zona profesională pentru că pot să apară persoane care să profite de pe urma ta sau idealurile tale pot fi mult prea mari și poți ajunge dezamăgit.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic al acestei perioade aduce confuzii, regrete, reproșuri și o atenție inutilă pe care o acorzi trecutului. Evită să iei decizii în perioada aceasta. Pe de altă parte, s-ar putea să revină situații din trecut în viața ta, inclusiv foști parteneri, dat fiind că Marte îți guvernează sectorul iubirii. Evită să te întorci la ceea ce a fost chiar dacă te simți bulversat.

Horoscop zilnic 19 noiembrie. Mare grijă la prieteni

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

În perioada următoare ai mai multă grijă la prieteni și asociați pentru că poți fi dezamăgit de acțiunile acestora. În plus, poți pierde bani din cauza propunerilor cu care aceștia vin către tine. Nu este o perioadă bună să investești în proiecte și planuri de viitor și nici să dai bani cu împrumut. Evită atracțiile față de persoane din anturaj.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Marte se află în sectorul carierei, prin urmare s-ar putea că tot ce ține de zona profesională să fie neclar, confuz și să te debusoleze. De aceea nu este bine să iei decizii importante în această direcție. Ești mai agitat decât de obicei, pot apărea certuri cu superiorii, cu partenerii de afaceri, inclusiv risc de înșelăciune din partea acestora. Ai grijă să nu preiei mai multe responsabilități decât poți duce.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic al momentului îți poate da peste cap multe gânduri și principii de viață și s-ar putea ca o situație cu care te confrunți să nu o vezi deloc clar. Poți confunda destul de ușor adevărul cu minciuna. La locul de muncă te poți confrunta cu un randament scăzut, confuzii și neînțelegeri cu colegii. Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea din cauza viziunilor diferite să ai parte de conflicte în cuplu.

Horoscop zilnic 19 noiembrie. Evită investițiile riscante

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

marte este guvernatorul tău și vei simți din plin acest context astrologic, în sensul că vei fi mai agitat, mai confuz și neatent. Ai grijă la tendința de a cheltui pe distracții sau pentru a impresiona și cuceri pe cineva. De asemenea, evită investițiile riscante și speculațiile financiare pentru că poți pierde bani. În plan sentimental, nu te grăbii să iei o decizie definitivă.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte este retrograd chiar în sectorul relațiilor tale, prin urmare te poți aștepta la conflicte în cuplu din cauza neînțelegerilor, a cuvintelor aruncate sub impulsul momentului. S-ar putea să fii destul de confuz cu privire la relația în care te afli și să nu știi dacă o continui sau nu. Unii nativi pot avea parte de tensiuni cu familia din cauza partenerului sau de diferite probleme în gospodărie.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

În perioada următoare ai mai multă grijă la sănătate ca până acum pentru că ai tendința de a nu acorda atenția necesară unor simptome care îți dau târcoale. Dacă vei face investigații în această perioadă, de preferat ar fi să le mai repeți ulterior. S-ar putea să primești un diagnostic greșit. Pe de altă parte, la locul de muncă treci prin mult stres, neînțelegeri și certuri cu colegii.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Marte este retrograd în sectorul iubirii și poate aduce confuzii sentimentale, cheltuieli pe distracții sau pentru a cuceri pe cineva și pierderi financiare. Evită să faci speculații. Nu este cel mai bun moment să începi o nouă poveste de iubire pentru că, cel mai probabil, va fi una de scurtă durată.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

În următoarea perioadă s-ar putea să reiei niște discuții cu familia pe teme legate de viața personală, de o mutare sau de un bun patrimonial. Se întrevăd tensiuni greu de administrat, conflicte în cămin, iar starea emoțională va fi una agitată.

Horoscopul zilei de 19 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.