Horoscop zilnic 19 septembrie 2022. Trigon între Soarele din Fecioară și Pluto retrograd din Capricorn. Schimbări pentru zodiile de apă

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 19 septembrie
Horoscop zilnic 19 septembrie 2022. Trigon între Soarele din Fecioară și Pluto retrograd din Capricorn. Schimbări pentru zodiile de apă

Săptămâna începe sub auspicii bune, dat fiind că Soarele din Fecioară formează un trigon cu Pluto retrograd din Capricorn. Acest aspect sprijină mult zodiile de Pământ și zodiile de Apă, oferindu-le putere de muncă, răbdare și eficiență.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 19 septembrie 2022. Nativii Berbec au randament crescut la locul de muncă

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi ai un randament crescut la locul de muncă și vei reuși să-ți închei cu brio toate responsabilitățile avute. În plus, vei reuși să nu te enervezi din nimicuri și să finalizezi chiar și acele proiecte care ți se păreau obositoare până acum și pe care le tot amânai.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Starea de spirit este una bună și ai chef de relaxare, de distracții și de petrecere a timpului liber cu inspirație. Este o zi foarte bună pentru viața sentimentală, pentru a reaprinde pasiunea în dormitor și pentru a-ți face planuri de călătorie alături de partener.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Deși te mobilizezi mai greu, ziua de astăzi poate fi foarte productivă pentru tine, mai ales dacă lucrezi singur sau te preocupi de activități gospodărești. La acest capitol ai spor și s-ar putea chiar să cheltui niște bani pentru casă.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Deși Mercur este retrograd, ziua de astăzi este destul de bună pentru tine la capitolul comunicare. Te faci ușor înțeles, te remarci în dialoguri și lași o impresie bună celor cu care interacționezi. În cuplu se pot lămuri situații încâlcite mai vechi.

Horoscop zilnic 19 septembrie 2022. Nativii Leu primesc o sumă de bani

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea ca ziua de astăzi să vină cu o strălucire aparte în sectorul financiar, mai ales că nu este o zonă în care te simți prea confortabil în ultima perioadă. Este probabil să primești o sumă de bani sau să ai ocazia să-ți suplimentezi veniturile.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi te bucuri de o stare de spirit foarte bună și de putere interioară. S-ar putea să simți că poți muta munții din loc și asta să te ajute în depășirea unor situații în care te-ai blocat. De asemenea, viața sentimentală și relația cu copiii se bucură de o îmbunătățire majoră.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ziua poate începe cu o stare melancolică, chiar ușor anxioasă. Posibil ca oboseala să fie de vină sau niște gânduri și frământări să nu-ți dea pace. Fă un efort și încearcă să-ți schimbi dispoziția. De exemplu, înconjoară-te de persoane optimiste.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Contextul astrologic al zilei te animă din toate punctele de vedere, dar mai ales îți dă un avânt deosebit în trasarea planurilor de viitor. Ai încredere în tine și îți trasezi idealuri înalte. Relațiile de prietenie sunt bune și poți primi un sfat ajutător din partea cuiva din anturaj. Un proiect în care ești implicat poate primi laude.

Horoscop zilnic 19 septembrie 2022. Surprize financiare pentru nativii Săgetător

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să ai parte de surprize financiare neașteptate. Cineva îți poate propune o afacere sau un proiect profesional suplimentar sau poate descoperi o metodă prin care să-ți crești veniturile momentan. De asemenea, este foarte probabil să ți se returneze o datorie.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

În contextul lui Mercur retrograd, ziua de astăzi vine cu niște revelații importante pentru tine. Vezi cu mai multă limpezime niște situații cu care te confrunți de ceva vreme și asta te va ajuta să iei și decizii bune. Te vei detașa de așteptările ireale pe care le ai de la tine.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi s-ar putea să fii mai meditativ, mai anxios și căzut pe gânduri, însă această stare te poate ajuta să faci o introspecție corectă și să ai adevărate revelații. Încearcă să te înconjori de persoane optimiste și evită-i pe cei care-ți consumă rezervele de energie.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic al zilei este deosebit de favorabil pentru relațiile sentimentale și de prietenie, ba chiar și pentru relațiile profesionale. Poți să-ți faci planuri de viitor alături de persoanele dragi sau să pui bazele unui proiect de grup.

Horoscopul zilei de 19 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.