Horoscop zilnic 2 aprilie. Săgetătorii au parte de distracţie, flirt şi aventură. Gemenii sunt agitaţi şi stresaţi

Citeşte horoscopul zilnic 2 aprilie şi află ce ţi-au rezervat astrele pentru prima zi din weekend.
Horoscop zilnic 2 aprilie. Săgetătorii au parte de distracţie, flirt şi aventură. Gemenii sunt agitaţi şi stresaţi

Ziua începe cu Luna încă în tranzit prin zodia Berbec, deci la primele ore ale dimineții mai putem resimți efectele Lunii Noi produsă ieri aici. Detalii despre moment, care va avea efecte cel puțin două săptămâni de acum înainte, găsiți în horoscopul zilei de 1 aprilie. La amiază, Luna se mută în zodia Taur și astfel simțim nevoia să ne domolim energia și să ne liniștim. Vom da dovadă de răbdare în acțiuni și vom căuta confortul, fizic, psihic și emoțional.

Horoscop zilnic 2 aprilie. Taurii sunt obosiţi şi agitaţi interior

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Începi ziua cu motoarele turate la maxim ca și cum nici nu realizezi că este vorba de weekend. Provocările care-ți apar în cale se vor dovedi o simplă joacă, însă ai grijă să nu te obosești prea mult. Ulterior, vei căuta relaxarea și ai putea ieși la cumpărături. Vei găsi niște reduceri care-ți vor capta atenția, dar ai grijă să nu scoți prea mulți bani din portofel.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Dacă ziua nu începe chiar cum ți-ai dorit și te simți mai obosit și agitat pe interior, fii sigur că până seara îți revii complet. Luna va intra în zodia ta și va veni la pachet cu o stare de echilibru interior, cu energie, dar și cu răbdare. Te vei liniști și te vei preocupa mai mult de tine și de nevoile tale. În plus, vei face față cu brio solicitărilor care apar.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ar fi indicat ca dimineața să eviți discuțiile cu prietenii pentru că te pot agita și enerva și puteți chiar să degenerați într-un conflict. Nici după-amiază nu o să fii în apele tale și s-ar putea ca oboseala să-și spună cuvântul. Ești mai agitat mental, mai stresat de situații care nu țin de tine, dar cărora trebuie să le faci față. De preferat ar fi să profiți de faptul că este sâmbătă și să te odihnești mai mult.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Lasă deoparte preocupările profesionale astăzi pentru că este weekend și trebuie să te și odihnești. S-ar putea ca mulți nativi să se trezească cu gândul de a lucra la un proiect sau poate au o idee despre cum să se afirme și o pun în practică. Către seară ți-ar prinde bine o ieșire cu prietenii. Poți primi o invitație sau chiar tu poți face pasul. Ai nevoie de socializare.

Horoscop zilnic 2 aprilie. Balanţele trebuie să fie atente la conflicte

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ziua de astăzi poate începe cu discuții, confruntări, dezbateri și îți vei susține punctul de vedere fără să lași prea mult de la tine. Poate unii nativi aleg să plece într-o călătorie sau să citească o carte care să-i relaxeze, dar și din care să învețe ceva. Ulterior, nevoia de afirmare, de a ieși în față devine pregnantă și s-ar putea să te expui într-un context public. Nu este vorba de un eveniment personal, cât mai degrabă de ceva profesional.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ziua începe cu preocupări financiare. Fie plătești taxe, rate, impozite, facturi, fie porți discuții legate de bunuri materiale sau administrarea bugetului comun cu partenerul. Ulterior, pofta de a ieși din casă, de a face o plimbare de relaxare va crește. S-ar putea să ai parte și de niște discuții pe teme principiale, dar bine ar fi să nu te încăpățânezi să-i faci și pe alții să creadă în teoriile tale.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

În prima parte a zilei încă resimți energia Lunii care-ți tranzitează sectorul relațiilor, așa că ar trebui să fii mai atent la conflictele cu cei din jur. Poți da naștere unor certuri care să-ți strice toată ziua, mai ales că nici tranzitul Lunii prin Taur nu te ajută foarte mult să aplanezi tensiunile. Către seară niște calcule îți consumă energia sau poate faci niște cheltuieli pentru partener sau împreună cu acesta.

Horoscop zilnic 2 aprilie. Scorpionii se bucură de timp cu persoana iubită

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Începi ziua destul de energic, cu chef de treabă și cu spor în desfășurarea sarcinilor. Ce-i drept este că te și poți suprasolicita și nu este exclus ca după amiază să alegi somnul în favoarea unei ieșiri cu partenerul. Luna se mută azi în Taur, adică în sectorul relațiilor tale, așa că va trebui să fii apt pentru a face față energiei de care se bucură cealaltă persoană.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ziua începe promițător. Ai chef de distracție și relaxare, de flirt și aventuri și asta pentru că încă te afli sub energia Lunii Noi din Berbec care ți-a aprins călcâiele după cineva sau pur și simplu ți-a adus trăiri afective intense. Către seară schimbi complet registrul și te reocupi de sarcini amânate sau de activități care nu suportă amânare. S-ar putea să fii și mai obosit.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

În prima parte a zilei de preocupi de casă și de activități alături de familie. Poate faci curățenie sau organizezi o reuniune cu cei dragi. Seara, Luna din Taur, te stimulează la relaxare, la ieșiri cu prietenii, la plimbări și la discuții lungi cu partenerul. Va fi vorba de dialoguri plăcute, de înțelegere și sprijin reciproc.

Horoscop zilnic 2 aprilie. Peştii au preocupări financiare

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dacă pleci la drum în prima parte a zilei te poți aștepta la stres, agitație, dezorganizare și schimbări de program. Poate ar trebui să verifici și actele înainte de toate și să nu te grăbești. Nu te vei concentra prea bine. Ei bine, și dacă destinația este o vizită la părinți, ai grijă să nu dai naștere conflictelor cu aceștia. Alți nativi, care vor alege să se preocupe de treburi gospodărești în a doua parte a zilei, vor avea spor.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Ziua începe cu preocupări financiare. Poate ai uitat să plătești niște facturi sau să returnezi o datorie promisă. Tot acum poți face și unele cheltuieli cam mari, dar necesare. După-amiază o discuție te poate scoate din confortul tău. Poate afli o veste, primești un mesaj, o informație care te șochează. Poate fi vorba și de gânduri care-ți trec prin minte și nu-ți dau pace.

Horoscopul zilei de 2 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *