Horoscop zilnic 20 august 2022. Marte, planeta acțiunii, va intra astăzi în zodia Gemeni. Există risc de conflicte și decizii luate în grabă

Află ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 20 august
Horoscop zilnic 20 august 2022. Marte, planeta acțiunii, va intra astăzi în zodia Gemeni. Există risc de conflicte și decizii luate în grabă

Marte, planeta acțiunii, va intra astăzi în zodia Gemeni, un eveniment marcant și important pentru că din toamnă va retrograda aici. Marte va tranzita zodia Gemeni până pe 25 martie, iar între 30 octombrie și 13 ianuarie va fi retrograd. Acest tranzit vorbește despre lupte care se duc la nivel mental, iar armele noastre vor fi cuvintele și inteligența. În următoarea perioadă vom fi mai curioși, mai dornici să ne informăm în mai multe direcții, mai ageri la minte și vom avea curajul necesar să ne punem ideile în practică. Pe de altă parte, există riscul de conflicte, de indecizii și de a lua deciziile în grabă. De asemenea, avem tendința de a ne schimba părerea foarte des.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 20 august 2022. Nativii Berbec consideră că este o perioadă bună pentru a începe să facă sport

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Tu simți din plin intrarea lui Marte în zodia Gemeni, dat fiind că este guvernatorul tău. Acest tranzit te susține să studiezi, să dai un examen de care te temeai, să faci niște deplasări și să rezolvi niște probleme cu actele, să obții avize și aprobări. Pe de altă parte, este o perioadă bună să începi să faci sport, mai ales că astfel îți vei consuma și energia pe care, în caz contrar, ai toate șansele să o canalizezi în conflicte.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Marte va tranzita chiar sectorul tău financiar și te va stimula să-ți crești veniturile. Este o perioadă bună pentru investiții, pentru a face bani și a căuta soluții să-ți eficientizezi cheltuielile. Dat fiind că va retrograda aici, ar fi recomandat să-ți faci un plan de economii. Pe de altă parte, Marte este guvernatorul relațiilor tale și te poate ajuta să-ți îmbunătățești comunicarea în cuplu și să faci investiții alături de partener.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Marte intră chiar în zodia ta și ar trebui să profiți din plin de perioada în care merge în mers direct pentru că îți aduce energie, determinare, curaj și inițiativă în toate planurile vieții. Poți să faci ceea ce ai ezitat până acum. Pe de altă parte, tranzitul poate veni și cu agitație mentală și cu impulsuri de moment care te pot conduce ușor către conflicte. Este o perioadă bună să începi să faci sport pentru a-ți folosi constructiv energia marțiană.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Acest tranzit îți poate activa intuiția, însă te poate face și mai agitat la nivel mental. Vei simți nevoia să te retragi, să stai în spatele cortinei și să analizezi tot ceea ce te înconjoară. S-ar putea ca frământările, amintirile sau ceea ce ai ascuns până acum în mintea ta să iasă la suprafață. Din punct de vedere profesional, vei avea o teamă să te afirmi, însă vei acționa din umbră. Ai grijă la persoanele care te pot vorbi pe la spate. Pe de altă parte, încearcă să-ți conservi energia și să o canalizezi către interior, pentru a face pace cu tine.

Horoscop zilnic 20 august 2022. Nativii Leu cunosc persoane noi cu care leagă conexiuni avantajoase

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Intrarea lui Marte în Gemeni îți este favorabilă mai ales după agitația profesională pe care ai trăit-o în ultima perioadă. Acest tranzit te ajută să vezi mai clar o direcție de viitor, să te implici în noi proiecte profesionale și să fii mai activ în cercurile sociale. Poți ieși mai des la evenimente și poți cunoaște persoane noi cu care să legi conexiuni avantajoase pentru tine.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Tranzitul lui Marte prin Gemeni îți va activa sectorul carierei și te va determina să ieși în față, să te afirmi și să-ți atingi un obiectiv mult visat. Te poți aștepta în perioada următoare la mai multă agitație profesională, stres, responsabilități mai multe și chiar conflicte cu superiorii sau cu autoritățile din viața ta. Ai grijă la cuvinte pentru că există riscul de a-ți strica imaginea.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Marte te va stimula să înveți lucruri noi care să te ajute în progresul profesional. Ambițiile tale vor fi mari și te poți aștepta la experiențe noi, călătorii, aventuri, toate cu scop evolutiv. Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea să cunoști persoane în călătoriile pe care le faci, poate un maestru, un ghid spiritual sau poate chiar un partener de viață. Nativii care au relații la distanță se bună bucură de o mai bună comunicare și înțelegere cu partenerul.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte, guvernatorul tău, în tranzitul său prin Gemeni s-ar putea să-ți activeze niște gânduri, temeri și stări anxioase. S-ar putea să devii mai suspicios și iscoditor în relația cu partenerul de viață, însă este un tranzit bun pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. Pe de altă parte, din punct de vedere financiar, poți face investiții avantajoase, poți obține bani, bunuri materiale și avantaje de la alții. De asemenea, profită să rezolvi situații ce țin de taxe, impozite, dosare de pensii moșteniri și credite.

Horoscop zilnic 20 august 2022. Nativii Săgetător au mari șanse să înceapă o nouă relație

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte va intra chiar în sectorul relațiilor tale și, pe de o parte, îți poate aduce un risc mai mare de conflicte cu partenerul de viață, iar pe de altă parte, te poate stimula să investești mai mult în relația de cuplu și să o îmbunătățești. Ai grijă la tendința de a fi prea critic cu cei cu care intri în contact. Dat fiind că Marte îți guvernează sectorul iubirii, ai toate șansele să începi o nouă relație, dacă ești singur. Din punct de vedere profesional, este un tranzit bun pentru a semna noi contracte profesionale.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Marte în tranzit prin zodia Gemeni, vei avea mult de muncă, însă și energia necesară pentru a face față sarcinilor. Te poți aștepta la o perioadă mai stresantă, agitată și la tensiuni cu colegii. Cei care lucrează cu actele vor fi cei mai predispuși haosului. Tot Marte îți aduce determinare și curaj de a lua inițiative profesionale. Va trebui să ai mai multă grijă la sănătate pentru că ai tendința de a te suprasolicita, mai ales că poți prelua mai multe responsabilități decât poți duce.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Tranzitul lui Marte prin zodia Gemeni este de bun augur pentru tine, dat fiind că îți activează sectorul asociat iubirii. Este începe o perioadă de distracții, în care vei simți nevoia să te răsfeți mai mult, să-ți satisfaci plăcerile, o perioadă pasională în care pofta de flirt va fi destul de mare și astfel cresc și șansele de a începe o nouă poveste romantică. Pe de altă parte, ar trebui să dedici mai mult timp activităților cu copiii și să îndrăznești să te afirmi profesional prin talentele tale.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Marte te poate face mai conflictual cu părinții și, în general, în relațiile de familie. Pot apărea certuri și tensiuni din cauza viziunilor diferite pe care le aveți asupra unei situații de viață. Totodată, Marte te susține în toate activitățile care țin de casă, de actele unei locuințe sau bun patrimonial, te susține să faci o renovare sau să te muți.

Horoscopul zilei de 20 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.