Horoscop zilnic 20 mai 2022. Zodia care scapă, în sfârșit, de o datorie. Primește vești bune de la șefi

Află ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de 20 mai
Horoscop zilnic 20 mai 2022. Zodia care scapă, în sfârșit, de o datorie. Primește vești bune de la șefi

Mercur, deși este retrograd în Gemeni, formează astăzi un aspect foarte bun cu Jupiter din Berbec, cu alte cuvinte gândirea rațională este susținută de gândirea înaltă, de înțelepciune. Acest context astrologic ne oferă curaj să spunem lucruri pe care până acum le-am reprimat din teamă. De asemenea, oferă ocazia să reluăm idei, decizii și să le reanalizăm cu mai multă profunzime și încredere în raționamentul nostru. Dacă am fost superficiali, imorali și nu am fost corecți cu cei din jur sau i-am mințit, astăzi putem reglementa situația, putem recunoaște adevărul.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 20 mai 2022. Nativii Taur, noi idei despre cum să-și îmbunătățească veniturile

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Este un moment bun să revii asupra unor negocieri, asupra unor decizii și idei pe care le-ai avut, dar la momentul respectiv ți-a lipsit curajul să le pui în practică. Poți, de asemenea, să reiei subiecte de discuție pe care te-ai temut să le abordezi până acum. Ai mai mult încredere în ceea ce gândești și ai putere de convingere asupra altora. Totul vine din curajul tău de a spune lucrurilor pe nume.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur se află în sectorul tău financiar și aspectul pe care îl formează astăzi cu Jupiter te ajută să revii asupra unor decizii legate de bani și să-ți reorganizezi modul în care îți administrez finanțele. De asemenea, poți avea idei despre cum să-ți îmbunătățești veniturile în mod eficient. Sunt nativi care își pot reface niște calcule și pot returna o datorie. Este momentul să-ți recâștigi încrederea în tine și să-ți dai valoarea pe care o meriți.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur, nu doar că este guvernatorul tău, dar este și în zodia ta, iar aspectul pe care îl formează cu Jupiter, guvernatorul relațiilor tale, te susține să reevaluezi o situație cu care te confrunți în viața personală sau relațională. Poți purta niște discuții cu partenerul pe care l-ai evitat în intenția de a obține niște clarificări. Ascultă sfaturile prietenilor pentru că vor veni cu multă înțelepciune. Sunt și nativi care reiau discuții și negocieri cu asociații sau partenerii profesionali.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Ziua de astăzi poate veni cu o mai mare nevoie de introspecție. S-ar putea să te surprinzi gândindu-te la trecut sau la persoane care nu mai fac parte din viața ta. Poate fi vorba de decizii mai vechi pe care le-ai luat și pe care acum le poți reanaliza dintr-o altă perspectivă, mult mai matură și înțeleaptă. De asemenea, poți reanaliza o situație profesională cu mai mult curaj. Sunt și nativi pe care contextul zilei îi ajută să se rupă de trecut.

Horoscop zilnic 20 mai 2022. Nativii Scorpion returnează o datorie

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur retrograd în sextil cu Jupiter te ajută să-ți reanalizezi niște planuri de viitor dintr-o perspectivă mult mai matură. Poți reveni asupra unor idei sau asupra unui proiect în care ești implicat cu mai multă înțelepciune. De asemenea, poți relua un proiect abandonat. Dacă te-ai temut să-ți faci cunoscute ideile și soluțiile de redresare a unei situații, acum vei avea curajul să o faci. Poți fi ajutat de persoane care au experiență în domeniu. Pe de altă parte, poți reevalua niște relații de prietenie și poți vedea dacă vă mai unesc aceleași credințe și principii de viață.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dacă până acum ai avut senzația că bați pasul pe loc în carieră, contextul astrologic al zilei te poate determina să schimbi foaia. Cu alte cuvinte, îți poți reface niște strategii prin care să-ți atingi obiectivele, depășindu-ți niște temeri. Poți investi în tine și în imaginea ta și poți relua niște discuții cu superiorii în urma cărora să-ți reevaluezi responsabilitățile profesionale. Nu te teme să preiei o nouă funcție sau să te implici în proiecte extra care să-ți aducă și venituri suplimentare. Poate chiar începi ceva pe cont propriu.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ai susținerea astrelor să revii asupra unor principii de viață pe baza cărora îți construiești relațiile, indiferent că este vorba de relații de cuplu sau profesionale. Reevaluează-ți unele convingeri, credințe și mentalități care stau la baza interacțiunii tale cu ceilalți. Este o zi bună să clarifici neînțelegeri mai vechi cu partenerul de viață sau să revii asupra unei negocieri profesionale. Sunt și nativi care vor primi sprijinul unei persoane importante în rezolvarea unor probleme ce țin de acte și justiție.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Este o zi bună să-ți refaci niște strategii financiare, să revii asupra unor decizii legate de un credit, de o asociere sau afacere. Contextul zilei te poate ajuta să ieși din asocieri păguboase sau să returnezi o datorie. Și la locul de muncă poți face niște schimbări benefice care să-ți crească eficiența și, implicit, veniturile. Dacă te-ai temut să porți o discuție delicată cu partenerul de viață, astăzi vei avea curajul să o faci și astfel să clarificați dubiile și neîncrederile apărute.

Horoscop zilnic 20 mai 2022. Reorganizare în viața nativilor Capricorn

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur retrograd se află în sectorul relațiilor tale și în aspecte bune cu Jupiter, guvernatorul tău, context care te ajută să clarifici multe neînțelegeri în cuplu și să lămurești situații mai vechi. Un dialog pe care ai evitat să-l porți cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali, astăzi poate avea loc. În cazul nativilor singuri, nu este exclus ca un fost partener să le facă o invitație romantică. Este o zi bună să realizezi dacă te afli în relația potrivită sau nu.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Vei analiza cu destul de multă atenție și înțelepciune stilul tău de viață, poate chiar locul de muncă în sine, programul, sarcinile avute. Este nevoie de reorganizare în acest domeniu pentru a putea petrece mai mult timp cu cei dragi, dar și cu propria ta persoană. De asemenea, este nevoie să-ți reorganizezi stilul de viață astfel încât să-ți îmbunătățești starea de sănătate, să ai mai mult timp liber. S-ar putea ca aceste evaluări să vină în urma unor discuții cu familia. Poți să primești sprijin din partea celor dragi în activitățile zilnice pe care le desfășori, astfel încât să-ți ușurezi munca.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Mercur este retrograd în sectorul iubirii tale, iar prin sextilul cu Jupiter de astăzi poți avea parte de niște clarificări sentimentale importante. Dacă te-ai îndoit de sentimentele tale sau de sentimentele partenerului, acum puteți purta un dialog sincer despre ceea ce simțiți. Este momentul să depășești neînțelegerile și obstacolele pe care le ai și în relația cu copiii și să te apropii de aceștia, de asemenea, grație comunicării. Sunt și nativi care pot relua dialogul cu un fost partener.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul zilei te susține să reiei niște discuții cu familia care în trecut au creat animozități. De data aceasta, ai mai multă încredere în tine și îți expui punctul de vedere cu mai mult curaj. Sunt și nativi care decid să investească bani în renovarea locuinței. Dat fiind că Jupiter este guvernatorul tău și Mercur este guvernatorul relațiilor tale, ziua de astăzi poate veni cu clarificări în cuplu și reluarea unor discuții delicate pe care le-ai tot evitat.

Horoscopul zilei de 20 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop 28 Iulie 2024. Astăzi, Capricornii se ocupă mai mult de sănătate, Berbecii sunt predispuși...
Horoscop Zilnic Duminică 28 Iulie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *