Horoscop zilnic 20 noiembrie 2022. Zodia care întâmpină probleme financiare. Are mare nevoie de bani

Horoscop zilnic 20 noiembrie 2022. Zodia care trece prin mari probleme financiare. Are mare nevoie de bani
Horoscop zilnic 20 noiembrie 2022. Zodia care întâmpină probleme financiare. Are mare nevoie de bani

Horoscop zilnic 20 noiembrie 2022. Luna trece astăzi prin zodia Balanță și ne îndreaptă atenția către ceilalți, către relația de cuplu, în special. Ne dorim să petrecem mai mult timp cu cei dragi, căutăm armonia și echilibrul și suntem mai deschiși la compromisuri.

Horoscop zilnic 20 noiembrie 2022. Gemenii sunt dornici de aventură în plan amoros

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Trebuie să faci mici compromisuri dacă vrei să nu te cerți cu partenerul, mai ales că Luna trece prin sectorul relațiilor tale. S-ar putea să-ți fi stabilit niște întâlniri astăzi și să fii surprins că ceilalți se eschivează. Și tu te poți retrage și poți fugi de o întâlnire cu o persoană care nu-ți este pe plac.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Azi evită sarcinile care te pot solicita fizic și caută să te odihnești cât mai mult. Starea de sănătate va fi destul de oscilantă și s-ar putea să treci de la momente încărcate cu energie, la stări complet opuse. Randamentul este scăzut și capacitatea de concentrare minimă.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna trece prin sectorul iubirii tale și-ți deschide apetitul pentru flirt și aventură. Nu va fi vorba de nimic serios în cazul celor singuri, iar cei care sunt parte a unui cuplu vor căuta distracția, detașarea prin activități în doi.

Horoscop zilnic 20 noiembrie 2022. Fecioarele primesc vești alarmante 

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Se întrevede o zi stresantă în viața personală și familială, însă vei încerca pe cât posibil să eviți conflictele cu cei dragi. S-ar putea să fii solicitat de părinți sau de fel și fel de activități casnice, poate de stricăciuni care apar în locuință.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin sectorul comunicării și te face deschis la discuții plăcute. Mai degrabă va fi vorba de stat la povești decât de abordări serioase sau conflictuale. Poți cere sfaturi de la prieteni și rude, poți face scurte plimbări sau te poți relaxa cu o carte.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cu Luna în tranzit prin sectorul financiar, vei căuta să rezolvi o problemă ce ține de o datorie, să încerci să-ți stabilizezi pe cât posibil veniturile. Nu te încântă deloc ideea de a cheltui bani. În plus, niște vești financiare te pot alarma pe moment.

Horoscop zilnic 20 noiembrie 2022. Scorpionii au probleme de sănătate

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna îți tranzitează zodia și-ți induce nevoia de echilibru, pace și armonie, atât cu tine, cât și cu cei dragi. Ai nevoie de relaxare, de plimbări în aer liber, ai nevoie să te detensionezi cu o carte bună sau un film documentar, așa că îndrăznește să-ți acorzi timp mai mult.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul subconștientului și te stimulează la introspecție, la analiză și la odihnă. Este o zi bună pentru a te rupe de agitația cotidiană și a te ocupa mai mult de tine și de problemele de sănătate cu care (posibil) te confrunți.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Deși Luna îți tranzitează sectorul vieții sociale, nu vei fi prea deschis ieșirilor, ci mai degrabă vei prefera să petreci timp cu prietenii apropiați. Ești destul de rezervat dacă trebuie să interacționezi cu persoane noi și nu simți să-ți acorzi încrederea prea ușor.

Horoscop zilnic 20 noiembrie 2022. Peștii au nevoie de bani

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Deși este duminică, tranzitul Lunii prin sectorul carierei te poate stimula să te implici în fel și fel de activități profesionale. Te vei stresa, te vei agita și poți ajunge la conflicte cu familia, mai ales că aceștia își doresc să petreacă timp cu tine.

Citește și Horoscop săptămâna 21 – 27 noiembrie 2022

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să treci prin dialoguri neplăcute, nu neapărat tensionate, dar deranjante cu cei dragi. Temele vor fi, cel mai probabil, legate de viața personală, profesională și studii, mai ales pentru nativii care urmează să se înscrie la un curs, la o facultate. Și călătoriile pot fi subiect de discuție aprins.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Se întrevăd nemulțumiri financiare. Posibil ca o sumă de bani să nu-ți intre în conturi și să fii nevoit să apelezi la economii. În alte cazuri, partenerul poate avea nevoie de bani și poate dezechilibra bugetul comun.

Horoscopul zilei de 20 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.