Horoscop zilnic 20 septembrie. Propunere neașteptată pentru acești nativi. Mari surprize

Aspecte astrale pentru toți nativii zodiacului
Horoscop zilnic 20 septembrie. Propunere neașteptată pentru acești nativi. Mari surprize

Horoscop zilnic 20 septembrie. Săptămâna continuă sub aspecte bune. Venus, planeta iubirii și a banilor, din zodia Fecioară formează un trigon cu Uranus retrograd din Taur. Acest context astrologic ne susține să facem lucrurile diferit în plan sentimental, să venim cu ceva nou în relații, să facem schimbări. Totodată, s-ar putea să fim atrași de parteneri nonconformiști.

Horoscop zilnic 20 septembrie. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus este guvernatoarea relațiilor tale, așa că ai ocazia să schimbi ceva în viața de cuplu, să alungi monotonia, iar dacă ești singur poți fi atras de o persoană din afara tiparelor tale normale. Pe de altă parte, din punct de vedere financar ai șanse să-ți crești veniturile, cel mai probabil grație unui proiect profesional extra.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta și se află în sectorul iubirii tale, așa că șansele de a te îndrăgosti la prima vedere sunt mari. De asemenea, s-ar putea să fii surprins în mod plăcut de un gest făcut de persoana iubită. Starea de spirit este una bună și ai mai mult chef să te dedici pasiunilor, hobby-urilor tale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus este planeta care-ți guvernează sectorul sentimental, așa că te poți aștepta la fel și fel de surprize în dragoste, poate chiar o atracție bruscă pentru o persoană nonconformistă pe care până acum o ignorai. Relațiile cu familia sunt mai apropiate și s-ar putea să te surprinzi ușor melancolic, gândindu-te la trecut, la copilărie.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Ești pe o pantă ascendentă și ți se întâmplă lucruri bune zilele acestea. S-ar putea să cunoști noi persoane cu care să fii pe aceași lungime de undă, să primești laude pentru implicarea ta în succesul unui proiect sau chiar să primești o propunere de asociere.

Horoscop zilnic 20 septembrie. Aprecieri la locul de muncă

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Te poți aștepta la aprecieri din partea superiorilor și la ocazii de a-ți îmbunătăți imaginea profesională în fața altora. Felul în care administrezi o sumă de bani, un fond de investiții s-ar putea să te ajute să ieși din anonimat.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus se află în zodia ta, iar aspectul de susținere cu Uranus îți poate aduce adevărate revelații, îți poate aduce soluții la o problemă cu care te confrunți de ceva vreme. Cineva îți poate oferi un sfat bun, neașteptat, sau poate afli răspunsul dintr-o carte, dintr-un documentar vizionat, la un curs pe care-l urmezi.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Față de ziua precedentă, astăzi ești într-o stare de spirit mult mai bună. În relația de cuplu se petrec schimbări plăcute de natură să alunge monotonia și bine ar fi să faci și tu lucrurile altfel, diferit de cât le-ai făcut până acum.

Horoscop zilnic 20 septembrie. Surprize și schimbări neașteptate

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Dat fiind faptul că Venus este planeta care-ți guvernează relațiile, iar Uranus se găsește chiar în acest sector, contextul astrologic al zilei poate veni cu surprize și schimbări neașteptate, dar plăcute în cuplu. Pe de altă parte, s-ar putea să te întâlnești cu un prieten cu care nu te-ai mai văzut de multă vreme sau să fii atras de o persoană din anturaj.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ceva te motivează la locul de muncă și reușești să-i surprinzi pe toți cu randamentul crescut și cu soluțiile inovative pe care le propui. Poți face performanță foarte ușor și poți atrage atenția superiorilor, așa că te poți aștepta și la aprecieri.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus este planeta care-ți guvernează iubirea și s-ar putea să fii surprins că ești atras de o persoană care nu face parte din tiparele tale normale. De asemenea, o dragoste la prima vedere nu este exclusă, mai ales cu o persoană de altă naționalitate. Ești mult mai flexibil în gândire și atmosfera dintre tine și cei dragi este una bună.

Horoscop zilnic 20 septembrie. Propunere neașteptată

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Astăzi ai șanse să ajungi mai ușor la o înțelegere cu părinții. În raport cu familia ești mult mai deschis compromisului și asta te va ajuta pentru că și ceilalți vor răspunde cu aceeași atitudine. Nu renunța însă la dorințele și planurile personale de dragul altora.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus se află în sectorul relațiilor tale și te poți aștepta la surpize plăcute din partea partenerului. Un dialog te poate lua prin surprindere sau poate o invitație să te uimească. Comunici bine cu ceilalți și cădeți ușor de acord. Poți primi o propunere neașteptată de colaborare sau poți avea parte de o întâlnire romantică care te surprinde plăcut.

Horoscopul zilei de 20 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.