Horoscop zilnic 21 august 2022. Mercur formează opoziție cu Neptun. Mare atenție la interpretarea mesajelor și la luarea deciziilor

Află de mai jos ce au pregătit astrele pentru ziua de 21 august
Horoscop zilnic 21 august 2022. Mercur formează opoziție cu Neptun. Mare atenție la interpretarea mesajelor și la luarea deciziilor

Mercur, planeta comunicării, din Fecioară, formează astăzi o opoziție cu Neptun, planeta visării, din zodia Pești. Acest context astrologic aduce multă confuzie, neatenție, gândire neclară, deziluzii și dezamăgiri. Va trebui să găsim echilibrul între rațiune și imaginație și să fim foarte atenți la cum interpretăm mesajele primite, dar și la deciziile pe care le avem de luat.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 21 august 2022. Nativii Taur sunt confuzi în plan sentimental

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi te concentrezi destul de greu pe activitățile pe care le ai de făcut și s-ar putea să pierzi din vedere detalii importante. Ești destul de obosit, epuizat mental și de preferat ar fi să te odihnești și să te relaxezi. Pe de altă parte, ești confuz cu privire la relația în care te afli sau ești dezamăgit de un prieten.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur se află în sectorul iubirii tale, prin urmare s-ar putea să fii destul de confuz și să nu știi ce vrei în plan sentimental. Nu vei ști să trasezi linia între o relație de iubire și una de prietenie sau nu vei ști cum să răspunzi unor avansuri care ți se fac. Pe de altă parte, este o zi foarte bună pentru a-ți exprima talentele și creativitatea.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cum Mercur este guvernatorul tău, s-ar putea ca mintea ta să nu fie foarte clară astăzi și de aceea ar fi mai bine să nu iei decizii importante. Totodată, ai grijă să nu-ți faci vise prea mari în legătură cu un aspect, proiect profesional pentru că poți fi dezamăgit. Șefii pot promite multe! Dacă lucrezi în zona de creativitate, atunci imaginația îți poate fi aliat.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic al zilei îți poate aduce informații false, confuze sau neadevărate. Verifică de două ori înainte să transmiți un mesaj și nu crede tot ce auzi. De asemenea, ar fi de preferat să eviți negocierile, semnarea contractelor și să ai mai multă grijă la deplasări și călătorii. Nu te urca obosit la volan pentru că atenția și concentrarea îți pot juca feste.

Horoscop zilnic 21 august 2022. Nativii Leu sunt sfătuiți să aibă grijă de bani

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Opoziția dintre Mercur și Neptun îți activează axa financiară, prin urmare ești mai ușor de păcălit în situațiile legate de bani, fie că este vorba de o negociere, de o plată sau de achiziționarea unei oferte. Nu cheltui bani pe produse găsite la reducere și nici nu te bucura la banii câștigați prea ușor.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur se află în zodia ta, iar Neptun în sectorul relațiilor tale, context astrologic care poate aduce confuzie în privința unei relații sentimentale sau profesionale. Nu este deloc exclus să iasă la iveală o minciună a partenerului sau tu să ai senzația că ești mințit, înșelat, Îți lipsește momentan încrederea, de aceea nu lua decizii importante sau de viitor.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi ai mai multă grijă în activitățile pe care le desfășori pentru că nu te poți concentra prea bine și nu vezi clar lucrurile. Din cauza asta poți avea neînțelegeri cu cei din jur, mai ales cu colegii de muncă, în cazul în care lucrezi. Este foarte multă teamă și neclaritate și în privința unei probleme de sănătate și bine ar fi să ceri sfatul mai multor medici zilele acestea.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Opoziția de astăzi dintre Mercur și Neptun îți aduce multă confuzie și neclaritate în viața ta sentimentală și s-ar putea să nu-ți dai seama prea clar ce simți pentru o persoană. Nu este exclus să ai parte de niște deziluzii din partea persoanei iubite sau din partea copiilor, dacă ești părinte. Constructiv această opoziție îți poate aduce multă creativitate și imaginație.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dat fiind că opoziția de astăzi are impact asupra carierei tale, ai grijă la ofertele care ți se fac zilele acestea. S-ar putea să fii dezamăgit ulterior, așa că nu te iluziona prea tare cu privire la un context profesional. Ai aspirații înalte și momentan nimic nu ți se pare imposibil de obținut. Ține cont că te poți alege cu responsabilități cărora să nu le faci față sau cu o funcție pentru care nu ești pregătit.

Horoscop zilnic 21 august 2022. Nativii Capricorn pot fi păcăliți destul de ușor

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Axa rațiunii și a comunicării se află sub impactul opoziției dintre Mercur și Neptun, prin urmare mintea ta poate fi neclară și poți avea parte de confuzii. Zilele acestea evită să faci promisiuni, să iei decizii importante și să faci negocieri sau să semnezi contracte. Poți fi păcălit destul de ușor. Posibil să interpretezi greșit unele mesaje sau chiar tu să le trimiți eronat.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Opoziția care se formează astăzi între Mercur și Neptun îți activează axa financiară. Evită să dai crezare ofertelor, reducerilor spectaculoase și celor care-ți promit câștiguri rapide. Ai grijă și la socotelile, plățile, încasările pe care le faci pentru că poți greși. Totodată, evită să iei sau să dai bani cu împrumut și stai departe de speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Neptun se află în zodia ta, iar Mercur în sectorul relațiilor, prin urmare nu vezi prea clar situația în care te afli din punct de vedere sentimental. Poate fi vorba și de neclarități care apar într-o colaborare, contract profesional. Cu alte cuvinte, dialogul cu cei din jur aduce multă confuzie și este posibil să transmiți sau să interpretezi greșit mesajele care vin de la ceilalți.

Horoscopul zilei de 21 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *