Horoscop zilnic 21 septembrie 2022. Luna trece prin zodia Leu. Care este marele minus al zilei

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele
Horoscop zilnic 21 septembrie 2022. Luna trece prin zodia Leu. Care este marele minus al zilei

Luna trece astăzi prin zodia Leu și ne aduce manifestări afective intense și o dorință de a excela și de a străluci în anumite domenii din viață. Partea cu minus este că putem deveni mai orgolioși și mai dramatici, chiar și atunci când nu este cazul. Acest tranzit susține în mod special zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) și zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător).

Horoscop zilnic 21 septembrie 2022. Zona de creativitate este la cote înalte pentru nativii Berbec

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Te bucuri de tranzitul Lunii chiar prin sectorul afectiv, aspect care îți înseninează și înfrumusețează viața sentimentală. Ziua de astăzi poate veni cu mai mult chef de distracție și cu o nevoie mai mare de a iubi și a te simți iubit. Dacă ești singur, te poți aștepta la o întâlnire romantică. De asemenea, zona de creativitate este la cote înalte.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Tranzitul Lunii prin Leu nu te avantajează în mod deosebit în relațiile cu familia pentru că acestea pot deveni mai tensionate. Fiecare își impune punctul de vedere și pot apărea conflicte de autoritate. Pe de altă parte, sunt și nativi care dispută un bun patrimonial.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi încearcă să fii mai deschis la părerile celorlalți, asta pentru a avea un dialog înțelept și nu unul tensionat. Evită să-ți impui punctul de vedere și acceptă și teoriile celor cu care dialoghezi sau, cel puțin, ascultă-i până la capăt.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna trece prin sectorul tău financiar și te stimulează să faci niște cheltuieli. Este vorba de cheltuieli necesare, de plăți urgente care nu suportă amânare. Pe de altă parte, pot apărea unele blocaje în obținerea unei sume de bani. Fiind guvernatoarea ta, te poți aștepta la o doză crescută de creativitate și sensibilitate.

Horoscop zilnic 21 septembrie 2022. Nativii Leu iau decizii bune

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna traversează zodia ta și-ți aduce optimism, entuziasm și o stare de spirit foarte bună. Ai grijă la tendința de a fi prea autoritar cu ceilalți. Ai susținerea contextului astrologic să faci diferența între emoții și rațiune și să iei decizii bune. Partenerul s-ar putea să te agite și să te frustreze din cauza unor limitări pe care ți le impune.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dacă te știi cu probleme de natură cardiovasculară, astăzi ar fi bine să eviți orice formă de efort și mai ales să nu te stresezi. S-ar putea ca oboseala acumulată până acum să-și facă simțită prezența, însă dacă te odihnești corespunzător vei face față oricărei stări avute.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

În cercul de prieteni pot să apară unele discuții mai tensionate, însă nu vor duce către conflicte, ci mai degrabă către clarificări. O persoană din anturaj sau poate un asociat te poate surprinde mai puțin plăcut cu atitudinea pe care o are față de tine sau față de un proiect în care sunteți implicați împreună.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Dat fiind faptul că Luna traversează sectorul carierei tale, te poți aștepta la o nevoie mai mare de afirmare, însă nu face tot posibilul pentru a ieși în față și pentru a te face remarcat de superiori. Imaginea ta ar putea fi afectată. Mai degrabă, fă tot posibilul să te faci plăcut și să demonstrezi că meriți funcția pe care o deții.

Horoscop zilnic 21 septembrie 2022. Nativii Săgetător învață lucruri noi, studiază și se documentează

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna în Leu te îndârjește să înveți lucruri noi, să studiezi, să te documentezi într-o direcție, poate să te înscrii la un curs sau la un seminar. Nevoia ta cea mai mare în acest moment este să te afirmi într-o anume zonă profesională și vei reuși să fii foarte convingător în negocieri, dezbateri, dialoguri sau interviuri.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Relația cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri poate fi mai tensionată din cauza unor cheltuieli sau investiții comune. Stresul poate surveni în urma faptului că trebuie să investești niște resurse într-un proiect cu risc crescut și nici partenerii nu par să aibă o viziune prea optimistă.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor tale, nevoia de apropiere față de partenerul de viață este mult mai mare, însă va trebui să vă controlați în mod reciproc autoritatea. Partenerul îți poate reproșa faptul că ești foarte rigid. Pe de altă parte, în plan profesional nu te aștepta să ajungi prea ușor la o cale de mijloc cu un partener de afaceri.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Se întrevăd momente stresante la locul de muncă, sarcini care te suprasolicită și ar trebui să îți iei pauze mai dese pentru a nu-ți fi afectată starea de sănătate, mai ales în cazul în care te știi cu probleme de natură cardiovasculară. Dacă nu te descurci cu un proiect, cel mai bine cere ajutorul celorlalți.

Horoscopul zilei de 21 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *