Horoscop zilnic 22 august 2022. Mercur în tranzit prin zodia Fecioară. Suntem atrași de latura nevăzută a lucrurilor

Află ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 22 august
Horoscop zilnic 22 august 2022. Mercur în tranzit prin zodia Fecioară. Suntem atrași de latura nevăzută a lucrurilor

Contextul astral de astăzi în care Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin zodia Fecioarei, formează un trigon cu Pluton din zodia Capricorn, ne oferă voință puternică, opinii clare și o gândire profundă. Totodată, suntem determinați să obținem informații într-un domeniu de interes pentru noi și suntem atrași de latura nevăzută a lucrurilor, de aflarea adevărului, din alte surse decât cele obișnuite.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 22 august 2022. Nativii Berbec rezolvă lucruri care îi frământă

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Profită astăzi de trigonul care se formează între Pluton din casa carierei și Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa muncii! Ai șansa să rezolvi niște chestiuni care te frământă de o perioadă mai mare de timp. Registrul astral te ajută să-ți urmărești obiectivele profesionale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Posibil astăzi o situație, care apare în planul financiar, să te ajute să-ți schimbi perspectiva asupra vieții, pentru că vei vedea lucrurile diferit. De asemenea, trigonul care se formează între Mercur din casa iubirii și aventurilor romantice, și Pluton, planeta transformărilor profunde, să-ți aducă vești bune sau rezolvarea unei situații în favoarea ta. Relația cu partenerul de cuplu devine din ce în ce mai apropiată, și dacă vă doriți să deveniți părinți, dorința vi se va îndeplini curând.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi te preocupă situația financiară și este posibil să apară niște cheltuieli neprevăzute. Pe de altă parte, trigonul care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Pluton, guvernatorul casei serviciului, te ajută să ai intuiție într-o chestiune financiară, dar și în rezolvarea unor probleme apărute la serviciu.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astral de astăzi în care Mercur în tranzit prin casa comunicării formează un trigon cu Pluton, planeta transformărilor, din casa relațiilor îți aduce o comunicare bună cu partenerul și reușiți să fiți pe aceeași lungime de undă în planificarea proiectelor de viitor.

Horoscop zilnic 22 august 2022. Nativii Leu negociază un contract, parteneriat sau colaborare

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Dacă ești în căutarea unui job, s-ar putea să ai șanse astăzi să fii sunat de către un angajator sau să primești niște oferte. Trigonul care se formează între Mercur din casa banilor și Pluton din casa muncii vine să te ajute să negociezi în favoarea ta un contract, parteneriat sau colaborare.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Posibil astăzi să ai parte de o surpriză de la prieteni sau apar evenimente neașteptate în derularea unui proiect. Mercur, guvernatorul tău, intră într-un trigon cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa iubirii și aventurilor romantice și te ajută să fii deschis către o nouă relație. De asemenea, dacă ești părinte, relațiile cu copiii se îmbunătățesc.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dacă volumul de muncă s-a mărit în ultima perioadă, ai un motiv temeinic să inițiezi un dialog cu șefii, să găsească o soluție să te mai degreveze de unele sarcini. În altă ordine de idei, Mercur, planeta comunicării, formează un trigon cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa vieții de familie, semn că s-ar putea să găsești niște soluții la probleme apărute în familie sau care au legătură cu spațiul de locuit.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Posibil astăzi să te ajute trigonul care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Pluton, guvernatorul tău, din zodia Capricorn. Găsești soluții bune la problemele apărute la serviciu, ai o voință puternică, gândire profundă și-ți urmărești obiectivele.

Horoscop zilnic 22 august 2022. Nativii Capricorn găsesc soluții pentru a aplana un conflict

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Astăzi te preocupă situația financiară, returnarea unei datorii sau intrarea în posesia unor sume de bani, care a întârziat să apară în conturile tale. Mercur, planeta comunicării, formează un trigon cu Pluton din casa financiară și aduce discuții sau negocieri. Profită de contextul astral să semnezi un contract!

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Deși nu te simți în cea mai bună formă astăzi, trigonul care se formează între Mercur din casa convingerilor și Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa personalității, îți poate aduce soluții sau idei prin care poți aplana un conflict sau să rezolvi o situație la locul de muncă.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Posibil să nu te afli în cea mai bună stare din cauza unei situații care a apărut în familie și te frământă, însă astăzi ai putea să te reechilibrezi în urma unei discuții sau a unor mesaje care vin spre tine întâmplător. Contextul astral ar putea să te ajute să te liniștești. Poate și datorită trigonului care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Pluton, planeta transformărilor profunde.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Astăzi Mercur, planeta comunicării, formează un trigon cu Pluton, planeta transformărilor, din zodia Capricorn, semn că partenerul ar putea să-ți fie suport, să-ți ofere acea siguranță emoțională și determinare să-ți urmărești niște obiective profesionale.

Horoscopul zilei de 22 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.