Horoscop zilnic 22 ianuarie 2023. Venus, planeta banilor și a iubirii, se întâlnește cu Saturn. Ce se întâmplă în plan financiar

Află de mai jos ce au pregătit astrele
Horoscop zilnic 22 ianuarie 2023. Venus, planeta banilor și a iubirii, se întâlnește cu Saturn. Ce se întâmplă în plan financiar

Horoscop zilnic 22 ianuarie 2023. Venus, planeta iubirii și a banilor, se întâlnește astăzi cu Saturn, planeta lecțiilor, în zodia Vărsător. Acest context poate aduce, pe o parte, maturizare afectivă și relații de viitor, iar pe de altă parte, poate aduce teste și încercări în cuplurile deja existente. Financiar, poate veni cu unele limitări.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să observi că unele relații de prietenie s-au răcit sau că partenerul s-a înstrăinat, așa că este momentul să dezbați anumite aspecte din viața sentimentală. De asemenea, unele proiecte în care ești implicat, colaborări s-ar putea să întâmpine niște obstacole.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta și s-ar putea ca astăzi să nu te simți prea bine, să fii constrâns de anumite situații profesionale și să nu te bucuri de ziua liberă. Unii nativi se simt constrânși de responsabilitățile pe care le au.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Este un moment în care poți afla adevărul despre o relație sentimentală, în care poți avea conștientizări importante despre viitorul său. Nu te simți în apele tale și starea afectivă este vinovată pentru că-ți lipsește fericirea. Posibil să întâmpini obstacole dacă pleci într-o călătorie sau să cunoști pe cineva care-ți dă sistemul de valori și principii peste cap.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea ca această conjuncție să te facă să-ți dai seama dacă ești sau nu în relația potrivită. Pot să apară neînțelegeri legate de bani, cheltuieli comune și intimitate. Încrederea în partener poate fi pusă la încercare. Unii nativi simt că au oferit prea mult în relație și și-au consumat resursele.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția Venus-Saturn se petrece chiar în sectorul relațiilor tale, așa că s-ar putea să ai senzația că nu ești iubit, că partenerul s-a îndepărtat. S-ar putea să-ți ceară mai multă libertate. Este un moment de conștientizare și maturizare afectivă în care poți alege chiar și să închei o relație care nu are viitor.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi încearcă să nu te forțezi prea mult și să-ți pui pe listă doar prioritățile și atât. Odihnește-te corespunzător și încearcă să te preocupi de stilul de viață sau de o problemă de sănătate care-ți dă bătăi de cap.

Horoscop zilnic 22 ianuarie 2023. Nativii Scorpion pot trece printr-o stare emoțională apăsătoare

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, este sub autoritatea saturniană, așa că nu te mira dacă astăzi nu te simți prea vesel și binedispus. Dacă ieși la o întâlnire romantică, lucrurile pot să meargă greoi și va trebui să dai dovadă de mai multă maturitate și seriozitate.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Poți trece printr-o stare emoțională apăsătoare cauzată de un context legat de familie, de casă sau de partener. Cum Venus este guvernatoarea relațiilor tale, s-ar putea să ai senzația că partenerul este destul de indiferent și asta să-ți trezească teama de a-l pierde.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ai grijă ce spui și cum spui și fii mai atent la dialogurile purtate pentru că ai tendința de a fi prea rigid și radical și poți răni. Este o zi în care ai înțelepciunea necesară să iei decizii de viitor. Ai putere de convingere asupra celor din jur.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Deși ești tentat să cheltui pentru a te simți bine, pentru a-ți satisface niște plăceri, ale tale sau ale celor dragi, totuși nu întrece măsura. Situația financiară nu este prea roz și poți să te confrunți cu unele blocaje financiare. Nu-ți asuma riscuri financiare.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția Venus-Saturn se formează în zodia ta și te ajută să te detașezi de acele situații care nu te lasă să evoluezi. Posibil să rupi o relație care nu te face fericit, oricât de mult îți place aceea persoană. Sunt și nativi care acum încep relații de lungă durată plecând de la o simplă prietenie.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Poți trece prin stări introspective destul de apăsătoare, însă vei avea și momente de revelație importante. Unii nativi reușesc să se detașeze cu multă înțelepciune de trecut, în timp ce alții se preocupă cu mai multă responsabilitate de starea de sănătate.

Horoscopul zilei de 22 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți EGO.ro și pe
Raluca Dumitru, despre cea mai grea emisiune la care participat
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.