Horoscop zilnic 22 noiembrie. Soarele intră în zodia Săgetător. Nativii care se pot îndrăgosti astăzi VIDEO EXCLUSIV

Ce surprize îți rezervă astrele marți, 22 noiembrie
Horoscop zilnic 22 noiembrie. Soarele intră în zodia Săgetător. Nativii care se pot îndrăgosti astăzi VIDEO EXCLUSIV

Horoscop zilnic 22 noiembrie. Soarele intră astăzi în zodia Săgetător, aici unde se află deja Venus, planeta iubirii, și Mercur, planeta comunicării. Astfel, energia entuziastă, optimistă și exploratoare a acestui semn zodiacal va fi amplificată din plin. Acest tranzit va dura până pe 21 decembrie.

Horoscop zilnic 22 noiembrie. Berbecii sunt dornici să învețe lucruri noi

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Aceste tranzite îți vor amplifica puternic dorința de învățare, de studiu și cunoaștere, de perfecționare profesională sau într-o direcție care ți-a trezit interesul de ceva vreme. Pe de altă parte, ai toată susținerea astrelor să pleci într-o călătorie, delegație peste hotare și să-ți consolidezi niște credințe și principii de viață.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Soarele va lumina sectorul dinanciar al banilor și bunurilor materiale deținute împreună cu alții. Acest tranzit, alături de Venus și Mercur, va intermedia obținerea unor avantaje materiale, ajutor de la alții. Este o perioadă bună să faci cereri de revendicare a unor drepturi și bunuri patrimoniale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Soarele va activa sectorul relațiilor tale și te va sprijini, alături de Venus și Mercur, să ajungi la căi de mijloc în abordările profesionale, deși te poți aștepta și la neînțelegeri. Și relațiile de cuplu vor fi mai agitate, se vor purta discuții principiale, se va aborda o situație pe toate părțile pentru găsirea unui numitor comun.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Tranzitul Soarelui prin casa muncii și a sănătății îți va aduce un randament crescut, spor în desfășurarea activităților zilnice. În plus, vei dori să fii remarcat grație efortului depus. Pe de altă parte, în ceea ce privește sănătatea, te vei bucura de optimism, stare de bine și putere dacă trebuie să depășești o ofecțiune.

Horoscop zilnic 22 noiembrie. Leii au noroc în dragoste

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Soarele, Venus și Mercur în tranzit prin sectorul afectiv, viața ta sentimentală va căpăta o notă de culoare și vei avea tot sprijinul să dezvolți armonios o poveste de iubire aflată la început. Cei singuri se pot îndrăgosti, iar în cuplu, activitățile în doi vor fi menite să vă reapropie și să vă redescoperiți.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Soarele îți va lumina sectorul familiei și al locuinței și va induce o notă plăcută în relațiile cu ceu dragi. Vei observa că se rezolvă multe neînțelegeri existente, că se ajunge ușor la o cale de mijloc și poți avea susținerea părinților în diferite chestiuni. În casă se pot schimba reguli astfel încât să predomine armonia.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Te bucuri de intrarea Soarelui în sectorul comunicării și al deplasărilor, acolo unde deja se află Venus, guvernatoarea ta, și Mercur. Ei bine, acest context te ajută să înveți, să susții examene cu brio, să porți dialoguri prețioase, interviuri, să te remarci într-o ședință sau discurs public. Cucerești prin vorbe, te faci înțeles, remarcat grație ideilor tale.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Soarele va activa și el sectorul tău financiar, prin urmare, alături de Mercur și Venus va creea premisele necesare pentru a-ți crește veniturile și a reglementa situații salariale. Te poți aștepta la negocieri, la oportunități de a câștiga un ban în plus din diverse activități.

Horoscop zilnic 22 noiembrie. Schimbări în bine pentru Săgetători

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Soarele i se va alătura lui Venus și Mercur și toată această energie benefică se va revărsa asupra zodiei tale. Este o perioadă în care vei simți că viața ta se îmbunătățește, vei avea putere interioară și fizică, vei depăși toate obstacolele care-ți apar în cale și te vei simți mai încrezător și optimist.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Soarele luminează timp de o lună sectorul subconștientului și al trecutului și poate scoate la suprafață secrete, adevăruri ascunse, aspect care te va ajuta să vezi fața reală a unor persoane. Ar trebui să-ți acorzi mai mult timp pentru meditație, introspecție și relaxare prin tehnici spirituale.

Citește și: Horoscop săptămâna 21 – 27 noiembrie 2022. Este o perioadă favorabilă să ne transformăm un vis în realitate VIDEO EXCLUSIV

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Te bucuri de mai mult chef de viață, de poftă de socializare și ai nevoie să te reconectezi cu prietenii. Vei aborda foarte moral, just, corect niște relații cu asociații sau chiar cu cei din anturaj și te vei preocupa să-ți atingi niște planuri de viitor. Este o perioadă a afirmării, a succesului și popularității.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Soarele se va alătura lui Venus și Mercur în sectorul carierei tale, prin urmare se deschide o perioadă foarte bună pentru afirmare, pentru a face progrese în spațiul public. Te poți aștepta la recunoașterea muncii tale, la îmbunătățirea imaginii și statutului oficial. Încearcă să faci lucrurile moral și corect.

Horoscopul zilei de 22 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
6.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *