Horoscop zilnic 23 august 2022. Soarele intră în zodia Fecioară. Devenim mai atenți la detalii, mai analitici și mai critici

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 23 august
Horoscop zilnic 23 august 2022. Soarele intră în zodia Fecioară. Devenim mai atenți la detalii, mai analitici și mai critici

Soarele intră astăzi în zodia Fecioară și timp de o lună ne va susține să facem curățenie în viața noastră, atât la propriu, cât și la figurat. Începe sezonul acestor nativi, care își vor sărbători ziua de naștere, iar energia colectivă va fi una destul de rigidă, sobră și serioasă. Vom deveni mai atenți la detalii, mai analitici și mai critici, atât cu noi înșine, cât și cu cei din jur. Ne vom dori să fim eficienți în activitățile desfășurate, să facem performanță la locul de muncă și ne vom preocupa de îmbunătățirea stării de sănătate, inclusiv de schimbarea stilului de viață.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 23 august 2022. Nativii Berbec descoperă remediul pentru o problemă de sănătate

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Soarele va tranzita chiar sectorul muncii și sănătății tale, prin urmare te va responsabiliza mai mult în aceste direcții. Vei dori să-ți faci ordine în viață și să fii mai disciplinat cu programul zilnic. Este o perioadă bună să-ți organizezi sarcinile în vederea creșterii randamentului profesional. Pe de altă parte, poți descoperi un remediu la o problemă de sănătate și te poți recupera mai ușor după o perioadă de convalescență.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Tu te bucuri de tranzitul Soarelui prin sectorul iubirii și al creativității, prin urmare vei acorda o mai mare atenție planului sentimental, dar și relației cu copiii și acelor proiecte care îți scot în evidență talentele. Nativii singuri au toate șansele să înceapă noi relații în perioada următoare sau să-și consolideze povestea de iubire în care se află.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Intrarea Soarelui în zodia Fecioară pe tine te stimulează să te preocupi de casă și familie. S-ar putea să începi o renovare, reamenajare a locuinței sau să pui la punct o situație administrativă ce ține de actele unei case. Oricum, vei avea spor în toate activitățile pe care le întreprinzi legate de cămin sau care au legătură cu familia și te vei bucura de susținere din partea celor dragi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Tranzitul Soarelui prin sectorul comunicării tale te susține în dialoguri, în negocieri, vezi mai clar lucrurile și poți lua decizii înțelepte. Totodată, este un tranzit bun pentru nativii care vor să învețe lucruri noi, să dea un interviu, un examen, să susțină un discurs sau să se facă remarcați într-o ședință. Pe de altă parte, Soarele te stimulează la plimbări și excursii, vizite la rude și întâlniri cu prietenii.

Horoscop zilnic 23 august 2022. Nativii Leu vor să își ia un job suplimentar

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Soarele, chiar guvernatorul tău, va tranzita timp de aproximativ o lună sectorul financiar, aspect care te stimulează să-ți crești și stabilizezi veniturile. Vei căuta noi surse de câștig sau vei munci mai mult pentru a obține un ban în plus. Unii nativi pot își pot lua un job suplimentar sau își pot schimba locul de muncă. Pe de altă parte, recâștigarea încrederii de sine devine prioritară pe parcursul următoarelor patru săptămâni.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Tu ai toate motivele să te bucuri de intrarea Soarelui în zodia ta, dat fiind că îți aduce energie, bună dispoziție și eficiență în activitățile întreprinse. Vei avea mai multă răbdare, iar simțul practic și atenția la detalii te vor ajuta să îți eficientizezi activitățile. Te poți bucura de ocazii de afirmare profesională. Este o perioadă bună dacă vrei să îți reorganizezi stilul de viață, de exemplu să începi o dietă sau să începi un program de sport.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Tranzitul Soarelui de luna aceasta îți poate deschide o perioadă în care vei simți nevoia să stai mai în spate, să te retragi și chiar să te izolezi de factorii de stres. Devii mai introspect, meditativ și te poți gândi mai mult la trecut. Totuși, acest tranzit te ajută să-ți faci curățenie în gânduri, în suflet și să elimini din viața ta persoanele toxice. În cazul unor nativi, Soarele poate lumina o problemă de sănătate mai veche, chiar cronică, întocmai pentru a o ameliora.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Pe tine te avantajează din plin tranzitul Soarelui prin Fecioară, dat fiind că îți activează sectorul vieții sociale. Urmează o perioadă în care întâlnirile cu prietenii devin prioritare, ești mai sociabil și poți intra în noi anturaje sau organizații. Pe de altă parte, este o perioadă foarte bună pentru a-ți face planuri de viitor și a te concentra asupra proiectelor în care ești implicat. Le poți eficientiza și conduce mai ușor către succes.

Horoscop zilnic 23 august 2022. Nativii Săgetător pot primi o avansare la locul de muncă

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Soarele îți luminează sectorul carierei și deschide o perioadă în care te susține din plin să te afirmi, să ieși în față și să te faci remarcat grație modul în care îți desfășori activitățile profesionale. Pentru unii nativi poate fi vorba de o avansare sau de ocazii prin care să-și atingă niște obiective importante.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

În această perioadă în care Soarele va tranzita zodia Fecioară vei observa că ești mai atras de experiențele noi și mai dornic de cunoaștere, de explorare a unor noi domenii. Nevoia ta de evoluție personală și progres profesional te poate conduce fie într-o călătorie, fie la un curs, fie în fața unui maestru care va contribui la schimbarea unor principii și convingeri care te țin în loc.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Tranzitul Soarelui prin zodia Fecioară îți trezește interesul financiar și aprinde reflectoarele asupra situației tale materiale. Este o perioadă bună pentru a obține un bun material, pentru a iniția un proces, partaj, litigiu sau pentru a face o investiție. Unii nativi își pot face un credit și pot discuta cu partenerul despre bugetul comun, despre administrarea cheltuielilor și resurselor pe care le dețin împreună.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Soarele, în tranzitul său prin Fecioară, pune focusul asupra relațiilor și vei avea toată susținerea astrului să-ți îmbunătățești și consolidezi viața de cuplu. Este un tranzit bun și pentru cei singuri pentru că pot avea mai multe șanse să cunoască o persoană cu care să înceapă o relație de lungă durată. Pe de altă parte, profesional, este o perioadă bună pentru negocieri, pentru a colabora cu noi persoane și a intra în noi parteneriate de afaceri.

Horoscopul zilei de 23 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.