Horoscop zilnic 23 ianuarie. Uranus a intrat în mers direct în zodia Taur. Câștiguri neașteptate pentru acești nativi

Previziuni pentru toți nativii
Horoscop zilnic 23 ianuarie. Uranus a intrat în mers direct în zodia Taur. Câștiguri neașteptate pentru acești nativi

Horoscop zilnic 23 ianuarie. După aproximativ jumătate de an de retrogradare, Uranus, planeta schimbărilor și a răsturnărilor de situație, a intrat în mers direct în zodia Taur. Dacă până acum am avut de-a face cu situații neprevăzute care ne-au dat peste cap, de acum vom ști să le abordăm. Cele mai avantajate zodii sunt cele de Pământ, Taur, Fecioară și Capricorn.

Horoscop zilnic 23 ianuarie. Principalele previziuni

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Uranus ți-a adus imprevizibilitate și fel și fel de schimbări în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Deși nu ai scăpat de aceste oscilații financiare, cel puțin vei ști cum să le gestionezi mai eficient. Cheltuielile neprevăzute se vor diminua și vei putea să pui un ban deoparte. Poți avea parte chiar și de câștiguri neașteptate și poți obține independența financiară.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Uranus revine în mers direct în zodia ta și poți gestiona mai ușor schimbările pe care ți le tot aduce de ceva vreme în viață. Dacă ai avut reacții neașteptate până acum la diferite confruntări de care ai avut parte, de acum îți controlezi mai ușor stările și atitudinea. Totodată, vei resimți o mai mare nevoie de independență și libertate.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

După o perioadă în care persoane din trecut, situații neașteptate au tot revenit în viața ta, de acum vei fi învățat niște lecții și le poți administra mai ușor. Implicit este vorba de stări anxioase, insomnii și stres. Te tmi de necunoscut, însă nu lăsa fricile să te ghideze.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Uranus aduce schimbări în cercul de prieteni, dar și în proiectele și planurile tale de viitor. Dacă acestea au fost neașteptate și greu de adminisrat, de acum vei fi mult mai pregătit pentru ele. Ateaptă-te să nu-ți iasă totul așa cum ți-ai propus, dar ia în calcul că vei fi mai liber și independent dacă până acum depindeai de alții.

Horoscop zilnic 23 ianuarie. Vești bune pentru Lei în plan profesional

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Uranus revine în mers direct în sectorul carierei și acest aspect aduce mai multă stabilitate profesională. Dacă ai avut parte de schimbări bruște în această direcție, de situații neprevăzute, de acum vei ști să le abordezi diferit, astfel încât să ieși în câștig și să-ți atingi mai ușor scopurile.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Experiențele din ultima perioadă cu siguranță ți-au schimbat unele principii, convingeri și mentalități, iar acum, cu Uanus în mers direct, vei înțelege și lecțiile aferente, vei înțelege de ce a fost să fie așa. S-ar putea să te tenteze să înveți ceva nou, ceva care nu este la îndemâna oricui sau să faci o călătorie neașteptată.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Raportul de forțe dintre tine și partenerul de viață sau partenerii profesionali, de afaceri se mai echilibrează de acum înainte. Vei ști să gestionezi mai bine situațiile neprevăzute care se petrec fie în zona banilor pe care-i deții cu alții, cu instituții, fie în zona vieții intime. O investiție poate schimba cursul lucrurilor în perioada următoare.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Uranus revine în mers direct în sectorul relațiilor tale și se mai calmează puțin lucrurile între tine și partenerul de viață sau între tine și partenerii profesionali. Deși nu ești pe deplin dispus, cel puțin accepți mai ușor nevoia de libertate și independență a partenerului. În continuare pot să apară schimbări în cuplu.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

În ceea ce privește munca, în ultima perioadă este foarte posibil să fi avut parte de schimbări și situații neprevăzute. De acum te bucuri de mai mult randament și poți face față mai ușor provocărilor profesionale. În continuare poți avea parte de surprize la capitolul sănătate, deci fii mai cu băgare de seamă în această direcție.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Surprizele și schimbările bruște de care ai avut parte în plan sentimental sau în relația cu copiii se mai diminuează și vezi diferit anumite contexte. Ești mai deschis către viața sentimentală și chiar vrei să faci unele schimbări în această direcție. Împrevizibilitatea și nesiguranța îți vor mai da târcoale, ața că nu lăsa armele jos.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Uranus, guvernatorul tău, revine la mers direct și vei resimți o detensionare generală. După o perioadă în care ai avut parte de un amalgam de reacții emoționale, atmosfera din viața personală se mai calmează. Totodată, vei observa o îmbunătățire a relațiilor de familie. Ai susținere să faci schimbări în/de locuință.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Uranus retrograd este foarte posibil să fi făcut gafe în comunicare, să fi vorbit atunci când trebuia să taci sau să fi luat decizii bruște și deloc în favoarea ta. De acum ești mai limpde în gândire, mai liber și lipsit de anumite constrângeri. Poți primi vești și informții neașteptate care să-ți răstoarne niște tipare de raționament.

Horoscopul zilei de 23 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.