Horoscop zilnic 23 noiembrie. Vești bune pentru zodii. Nativii care au parte de oportunități profesionale

Putem profita de această perioadă pentru a ne vindeca
Horoscop zilnic 23 noiembrie. Vești bune pentru zodii. Nativii care au parte de oportunități profesionale

Horoscop zilnic 23 noiembrie. Veștile bune sosite de la astre continuă și astăzi, când Jupiter, planeta beneficiilor și a norocului, revine în mers direct în zodia Pești, zodie pe care o și guvernează. Este ultimul tranzit al Marelui Benefic pe aici pentru următorii 12 ani și va dura până pe 20 decembrie, când se reîntoarce în Berbec. Putem profita de această perioadă pentru a ne vindeca, pentru a crește spiritual, pentru a transforma un vis în realitate. Suntem mai empatici, dorim să-i ajutăm și pe alții, este o perioadă bună pentru a ne asculta intuiția și pentru a face progrese considerabile în acel sector de viață din astrogramă care corespunde zodiei Pești.

Horoscop zilnic 23 noiembrie. Gemenii au parte de oportunități

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Acest tranzit te ajută să vindeci tipare toxice cu care te confrunți de ceva vreme, să te îndepărtezi de persoane cu care nu rezonezi și care îți consumă energia inutil și să te vindeci de probleme de sănătate. Profită și petrece mai mult timp cu tine, retrage-te și reconectează-te la sinele tău interior. Fă curățenie în jurul tău pentru că Jupiter va reveni în zodia ta și va deschide un nou ciclu de viață.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Jupiter îți reactivează sectorul vieții sociale și te ajută să-ți lărgești anturajul, să cunoști oameni care te vor susține în viitor, să ieși în față și să te afirmi. Poți face progrese cu proiectele în care ești implicat, îți faci planuri de viitor optimiste și te poți bucura de succes și popularitate. Vei avea ocazia să-ți îmbunătățești multe relații de prietenie.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Jupiter îți reactivează sectorul carierei și îți aduce oportunități de creștere profesională, o nouă funcție, un nou statut sau chiar curajul de a face o reconversie profesională. Este o perioadă bună în care îți poți îmbunătății relația, imaginea, însă ai grijă să nu preiei mai multe responsabilități decât poți duce și să nu te iluzionezi în direcții cu care nu ești compatibil.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Cu jupiter în Pești crește optimismul, dorința de a învăța și de a evolua prin cunoaștere, dar și pofta de călătorii. Poți studia, explora un domeniu nou și te poți reîntoarce la spiritualitate. De asemenea, îți poți dezvolta principii de viață noi și solide cu ajutorul cărora să faci progrese și să evoluezi.

Horoscop zilnic 23 noiembrie. Fecioarele au parte de armonie în cuplu

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Jupiter în Pești realizezi că orice pierdere trăită ți-a adus, de fapt, un câștig și vei observa că devii mai optimist, ai mai multă încredere în tine, renaști din propria ta cenușă, cu noi resurse și energie. Este posibil ca în perioada următoare să ai parte de câștiguri financiare sau să oficializezi o relație ascunsă.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Jupiter revine în mers direct în sectorul relațiilor tale, aspect care va aduce armonie în cuplu, progresul unei relații și creștere alături de partener. Dacă ești singur, poți începe o nouă relație cu o persoană cu care ești foarte compatibil. Sunt și nativi care au curajul să divorțeze, dacă relația lor este problematică. Profesional, este o perioadă bună pentru noi contracte și colaborări.

Citește și: Horoscop săptămâna 21 – 27 noiembrie 2022. Este o perioadă favorabilă să ne transformăm un vis în realitate VIDEO EXCLUSIV

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Acest tranzit al lui Jupiter îți va aduce un randament crescut la locul de muncă, progrese cu un proiect profesional, șansa de a crește. Sunt și nativi care acum au curajul necesar să-și schimbe jobul cu unul mai bun. Starea de sănătate se îmbunătățește semnificativ, devii mai optimist și ai susținere să-ți schimbi stilul de viață cu unul mai sănătos. În schimb, ai grijă la tendința de a face excese.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Jupiter revine în sectorul iubirii tale și intri într-o perioadă în care îți vei manifesta cu mai multă pasiune sentimentele, vei fi mai romantic, mai tandru și mai dornic să faci progrese în relația în care te afli. Dacă ești singur, ai toate șansele să flirtezi și să cucerești persoana care îți place. Dincolo de faptul că ești mult mai creativ, ai imaginație și inspirație, vei începe să te bucuri de viață, de hobby-urile și micile tale plăceri.

Horoscop zilnic 23 noiembrie. Săgetătorii sunt plini de optimism

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, revine în mers direct, aspect care, implicit, îți aduce și ție mai multă voioșie, energie și optimism. Pe de altă parte, te susține să te împaci cu familia, poți primi sprijin de la cei dragi și puteți ajunge mai ușor la o concluzie care vizează un bun imobiliar. Sunt nativi care cumpără/vând o casă, se mută sau au parte de evenimente plăcute în plan familial, de exemplu, pot afla că li se mărește familia.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Jupiter în Pești te bucuri de idei și viziuni mai optimiste, progresiste, ești mai empatic și mai înțelegător cu cei din jur și comunici impecabil. Ai o mare putere de convingere asupra celorlalți, poți atrage de partea ta persoanele pe care ți le dorești și poți face negocieri profitabile. Pe de altă parte, te poți împăca cu rudele cu care ai fost în conflict.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Jupiter pornește direct în sectorul financiar și va veni cu oportunități de câștig. Se pot debloca situații financiare cu care te-ai confruntat în ultima perioadă, recuperezi niște sume de bani sau poți primi prime, bonusuri, cadouri. În cazul unor nativi este vorba de o creștere salarială sau poate învață să facă bani din talentele lor. Totuși, pe de altă parte, ține cont că Jupiter te îmbie și la cheltuieli exagerate.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Jupiter, guvernatorul tău, revine în mers direct în zodia ta și te ajută să faci pași importanți spre viitor, să te bucuri de progres în plan personal, ai șanse de creștere profesională și să-ți îmbunătățești starea de sănătate. Este o perioadă bună să scapi de vicii și dependențe, să aduci schimbări stilului de viață și să ai multă grijă de tine. Devine foarte importantă legătura cu divinitatea și vei fi mult mai atras de latura spirituală a vieții.

Horoscopul zilei de 23 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *