Horoscop zilnic 23 septembrie 2022. Trei aspecte astrologice. Mai multe zodii se confruntă cu probleme

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 23 septembrie
Horoscop zilnic 23 septembrie 2022. Trei aspecte astrologice. Mai multe zodii se confruntă cu probleme

Horoscop zilnic 23 septembrie 2022. Ziua de astăzi se remarcă prin nu mai puțin de trei aspecte astrologice. Cel mai important dintre acestea este intrarea Soarelui în zodia Balanță, moment care reprezintă echinocțiul de toamnă. Soarele va forma o conjuncție cu Mercur retrograd, chiar înainte ca acesta să părăsească Balanța și să se întoarcă în Fecioară. Tot acest context astrologic poate lumina anumite probleme de comunicare în relații și s-ar putea să nu gândim foarte clar astăzi și să nu ne putem concentra pe ceea ce avem de făcut. Soarele în Balanță ne va stimula să căutăm armonia relațiile cu ceilalți, în timp ce Mercur retrograd în Fecioară ne cere să ne focusăm atenția pe detalii și să ne reevaluăm rutina zilnică si stilul de viață. Se pot relua discuții și situații care s-au petrecut în perioada 21-26 august.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 23 septembrie 2022. Nativii Berbec vor să își reorganizeze stilul de viață

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

După ce Mercur a retrogradat în sectorul relațiilor tale și cel mai probabil a scos la suprafață o serie de nemulțumiri, iată că acum Soarele va activa acest sector și te va ajuta să refaci o relație, să o îmbunătățești. Pe de altă parte, Mercur se va întoarce retrograd în sectorul muncii și al sănătății și îți va cere reevaluarea jobului, a modului în care îți îndeplinești activitățile, inclusiv a programului. Totodată, este nevoie să-ți reorganizezi stilul de viață și să te preocupi mai mult de starea de sănătate.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

După o perioadă mai dificilă din punct de vedere profesional, dat fiind că Mercur a retrogradat aici, iată că Soarele va lumina acest sector și îți va aduce mai multă energie pentru a-ți desfășura activitățile zilnice. Vei observa că și starea de sănătate se va îmbunătăți și vei avea puterea să faci anumite schimbări în rutina zilnică, astfel încât să ai mai mult timp și pentru tine. Pe de altă parte, Mercur va intra în mers retrograd în sectorul vieții tale afective și s-ar putea să-ți aducă niște confuzii sentimentale. Mulți nativi și vor reevalua relația cu persoana iubită, își vor reevalua modul în care își exprimă sentimentele. Nu este exclus ca un fost partener să revină în viața ta în această perioadă.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

După o perioadă mai zbuciumată în plan sentimental, iată că Soarele va intra și va lumina acest sector. Vei avea ocazia să-ți îmbunătățești relația cu persoana iubită, dar și cu copiii, vei simți nevoia de mai multă relaxare și distracție și, în plus, te vei folosi de talentele tale, de creativitatea ta la capacitate maximă. Pe de altă parte, Mercur se va întoarce retrograd în sectorul familiei și poate face ca dialogul cu cei dragi să fie mai dificil. Pot să apară reproșuri și discuții legate de acte patrimoniale și se pot relua unele subiecte de la finalul lunii august care au rămas nerezolvate.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

După o perioadă în care comunicarea cu cei dragi a fost dificilă, dat fiind că aici a retrogradat Mercur, iată că acum Soarele va lumina acest sector și va aduce îmbunătățirea relațiilor cu familia. Este o perioadă bună să te ocupi de locuință, poate chiar să faci o reamenajare în casă. Mercur se va întoarce retrograd în zodia Fecioară și poate aduce confuzii, discuții în contradictoriu, probleme cu actele și blocaje în deplasări. Se pot relua unele discuții și negocieri pe care le-ai avut la finalul lunii august.

Horoscop zilnic 23 septembrie 2022. Nativii Leu se pot confrunta cu probleme financiare

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur retrograd îți părăsește sectorul comunicării și acesta va fi luminat de Soare, aspect care poate aduce unele lămuriri și concluzii. Vei începe să vezi mai clar o situație cu care te-ai confruntat și poți lua niște decizii pe care le-ai tot amânat. Este o perioadă care vine cu întâlniri, drumuri, deplasări, negocieri și rezolvări ale unor situații ce implică acte. Pe de altă parte, Mercur se va întoarce retrograd în sectorul tău financiar și îți va cere reevaluarea modului în care îți administrezi veniturile. Te poți aștepta la întârzierea unor plăți, la renegocieri salariale, la fel și fel de probleme cu banii care te vor forța să faci sacrificii și economii.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

După o perioadă plină de suișuri și coborâșuri în plan financiar, dat fiind că aici a retrogradat Mercur, guvernatorul tău, iată că de astăzi Soarele va activa acest sector. Acest aspect te ajută să vezi mai clar care este situația ta financiară și să găsești soluții de redresare a bugetului. Totodată, este o perioadă în care vei observa că îți recâștigi încrederea și stima de sine. Mercur se va întoarce retrograd în zodia ta și îți va cere reevaluarea vieții personale, a relațiilor și planurilor pe care le ai, dar și reorganizarea stilului de viață. Este o perioadă de introspecție care îți poate aduce unele revelații importante. Ai grijă la tendința de a căuta perfecțiunea în jurul tău și de a deveni mult prea critic cu tine și cu ceilalți.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Mercur retrograd iese din zodia ta după o perioadă în care ți-a adus frământări, agitație interioară și ți-a cerut să-ți reevaluezi viața personală și să-ți reorganizezi rutina zilnică. Acum te vei bucura de intrarea Soarelui în zodia ta, aspect care îți aduce un nou suflu, energie, vitalitate și vei observa că îți recapeți pas cu pas pofta de viață. În plus, și starea de sănătate se va îmbunătăți, totuși ține cont că Mercur se întoarce retrograd într-un sector al subconștientului și al sănătății. Astfel, îți mai oferă o șansă să te desprinzi de o relație toxică sau să te ocupi de o afecțiune cronică pe care ai ignorat-o. În cazul unor nativi se poate activa frica de singuratate sau teama de abandon, aspecte care trebuie conștientizate și depășite.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Soarele în Balanță îți va lumina trecutul, fricile, teama de singurătate sau de abandon și o serie de probleme mintale, anxietăți nerezolvate. Este momentul să te preocupi mai mult de tine și de sănătatea ta, să renunți la obiceiuri toxice și să te îndepărtezi de persoanele nocive și negativiste. În plus, Mercur va retrograda în sectorul prietenilor și s-ar putea să ai parte de dezamăgiri din partea unor persoane din anturaj, posibil chiar asociați. Totodată, îți va oferi ocazia să vezi adevărata față a unor persoane și astfel să-ți faci curățenie în cercul de cunoștințe. Pe de altă parte, este o perioadă bună să-ți reevaluezi planurile de viitor și proiectele în care ești implicat sau în care vrei să te implici.

Horoscop zilnic 23 septembrie 2022. Nativii Săgetător își refac strategiile de atingere a obiectivelor

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Retrogradarea lui Mercur prin Balanța s-ar putea să-ți fi adus neînțelegeri cu prietenii, poate chiar dezamăgiri din partea acestora. Ei bine, acum Soarele va lumina acest sector și te va ajuta să vezi adevărata față a oamenilor cu care te înconjori. Tranzitul Soarelui prin Balanță îți aduce popularitate, sprijin de la alții, asocieri avantajoase. Poți ieși mai mult la evenimente și poți cunoaște persoane care se vor dovedi importante în succesul tău. Pe de altă parte, Mercur va retrograda în sectorul carierei tale și îți va cere reevaluarea direcției profesionale, a aspirațiilor și idealurilor pe care le ai. Pot să apară probleme de comunicare cu superiorii sau cineva îți poate pune bețe în roate, de aceea trebuie să fii mai atent la imagine. Este o perioadă bună să-ți refaci strategiile de afirmare și de atingere a unor obiective.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Soarele îți va lumina sectorul carierei și-ți va aduce o mai mare nevoie de afirmare. O parte din energie o vei canaliza către atingerea unor obiective importante pe care le ai. Totodată, îți vei putea da seama dacă ești pe direcția profesională dorită și ce trebuie să faci pentru a ajunge să-ți îndeplinești un vis. În plus, retrogradarea lui Mercur în Fecioară te poate stimula să reiei niște cursuri în vederea progresului profesional. Este o perioadă în care îți poți reevalua niște decizii principii și credințe, însă ține cont că s-ar putea să ai parte de obstacole dacă vrei să faci o călătorie în străinătate. De asemenea, dialogul cu persoanele de altă naționalitate va fi mai dificil.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Intrarea Soarelui în zodia Balanță îți poate aduce niște revelații importante și îți poți da seama de o direcție profesională pe care vrei să mergi de acum înainte. Poți fi mai dornic de a cunoaște lucruri noi, de a studia și de a călătorii în străinătate. Pe de altă parte, Mercur se reîntoarce în mers retrograd într-un sector relațional și poate scoate la suprafață probleme financiare sau legate de viața intimă pe care ai tot încercat să le ascunzi. Acest tranzit te ajută să-ți reevaluezi situația financiară, să-ți reorganizezi bugetul comun cu partenerul, însă nu este momentul sa faci investiții riscante. S-ar putea sa descoperi o trădare din partea unui partener de afaceri. Evită relațiile ascunse sau cu persoane indisponibile emoțional.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Intrarea Soarelui în Balanță poate lumina o serie de dezechilibre financiare, mai ales situații pe care nu le-ai rezolvat în perioada în care Mercur a retrogradat aici. Ai grijă la problemele cu legea, nu face investiții riscante și încearcă să administrezi cât mai corect resursele de care dispui, fie că sunt ale tale, fie că sunt ale altora. Mercur se va întoarce retrograd în sectorul relațiilor tale și îți cere reevaluarea relației cu partenerul de viață, dar și reevaluarea unui contract profesional. Nu este momentul să semnezi noi colaborări. În cuplu s-ar putea să apară probleme de comunicare și să iasă la suprafață nemulțumiri mai vechi chiar secrete.

Horoscopul zilei de 23 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *