Horoscop zilnic 24 august 2022. Uranus își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur. Este momentul să facem schimbări

Află ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 24 august
Horoscop zilnic 24 august 2022. Uranus își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur. Este momentul să facem schimbări

Începând de astăzi Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur. Până în 22 ianuarie 2023 ni se cere o reevaluare a domeniului de viață în care retrogradează Uranus. Este momentul să facem niște schimbări, iar planeta neprevăzutului ne va ajuta să scăpăm de blocajele din viața noastră, care ne opresc să progresăm.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 24 august 2022. Nativii Berbec găsesc soluții pentru a aduce mai mulți bani în conturi

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Uranus, planeta schimbărilor, își începe de astăzi mișcarea retrogradă prin zodia Taur, respectiv prin casa banilor. Sectorul financiar va fi reevaluat până pe 22 ianuarie 2023 și va fi nevoie să-ți reorganizezi modul în care-ți administrezi finanțele. Găsirea unor soluții originale ar putea să-ți aducă mai mulți bani în conturile tale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Începând de astăzi și până pe 22 ianuarie 2023 Uranus, planeta imprevizibilului, retrogradează prin zodia Taur, respectiv prin casa personalității tale. Așadar, îți vei face o evaluare și vei dori să fii independent din punct de vedere financiar și relațional. Uranus te va ajuta să te pui în valoare într-un mod nonconformist și original.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Începând de astăzi și până pe 22 ianuarie 2023 vei trece printr-o perioadă de conștientizări, odată cu intrarea lui Uranus, planeta schimbărilor, în mișcare retrogradă prin zodia Taur. Pentru că Uranus retrogradează prin casa subconștinetului, frământărilor interioare și trecutului, te va ajuta să lași în urmă trecutul și să te reechilibrezi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Începând de astăzi și până pe 22 ianuarie 2023, Uranus, planeta imprevizibilului, retrogradează prin zodia Taur, respectiv prin sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor pe termen lung. Posibil aceste domenii să fie răscolite și să ai nevoie de o reevaluare a relațiilor de prietenie și a proiectelor de natură profesională.

Horoscop zilnic 24 august 2022. Nativii Leu sunt tentați să schimbe direcția profesională

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Uranus, planeta schimbărilor, începe să retrogradeze începând de astăzi prin zodia Taur, prin sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Până pe 22 ianuarie 2023 vei avea timp să-ți reevaluezi activitatea profesională, să-ți reconfigurezi obiectivele. Posibil să fii tentat să-ți schimbi și direcția profesională sau activitatea.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Odată cu retrogradarea lui Uranus prin zodia Taur, începând de astăzi și până pe 22 ianuarie 2023 vei trece printr-o etapă de reconfigurare a filosofiei de viață și a sistemului de valori, a credințelor și convingerilor. Vei reuși să primești lucrurile și din altă perspectivă, iar planeta libertății îți va aduce deschiderea de care ai nevoie.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Începând de astăzi și până pe 22 ianuarie 2023 Uranus retrogradează prin zodia Taur, prin sectorul intereselor financiare. Urmează o perioadă în care ai nevoie de independență financiară. Posibil să-ți dorești să returnezi o datorie sau un credit, să-ți reorganizezi finanțele pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Începând de astăzi și până pe 22 ianuarie 2023 Uranus retrogradează prin zodia Taur, prin sectorul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor profesionale. Posibil să-ți dorești mai multă independență în relație. Dacă ești singur s-ar putea să fii atras de un partener nonformist. Din punct de vedere profesional poți avea parte de schimbări în contracte sau parteneriate.

Horoscop zilnic 24 august 2022. Nativii Capricorn pot avea situații neașteptate în relația cu copiii

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Începând de astăzi și până pe 22 ianuarie 2022 Uranus retrogradează prin zodia Taur, respectiv prin casa muncii și sănătății. Așadar, urmează o perioadă de reevaluare și revizuire a activităților profesionale, dar și a stării de sănătate. S-ar putea să fii tentat să începi o activitate independentă, pentru că-ți dorești libertate de mișcare.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor și activităților de relaxare este activat începând de astăzi de mișcarea retrogradă a lui Uranus, planeta schimbărilor. Așadar, până pe 22 ianuarie 2022 îți dorești mai multă libertate în cuplu. Dacă ești părinte, s-ar putea să ai parte de situații neașteptate în relațiile cu copiii.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Uranus, guvernatorul tău, își începe de astăzi retrogradarea prin zodia Taur, prin sectorul vieții de familie și căminului. Va aduce o revizuire a planurilor și o reevaluare a relațiilor cu rudele. În urma unei analize, s-ar putea să realizezi că este nevoie să scapi de niște tipare pe care le-ai preluat de la familie, să lasi în urmă trecutul și să faci o schimbare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Începând de astăzi Uranus, planeta schimbărilor, își începe retrogradarea prin zodia Taur, prin sectorul comunicării, învățării, cunoștințelor și deplasărilor. Până pe 22 ianuarie 2023 îți vei reevalua modul în care comunici, gândești, negociezi și iei decizii. Posibil să reiei niște cursuri, să înveți lucruri noi.

Horoscopul zilei de 24 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *