Horoscop zilnic 24 iulie 2022. Luna traversează zodia Gemeni. O zi încărcată cu deplasări și plimbări

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 24 iulie
Horoscop zilnic 24 iulie 2022. Luna traversează zodia Gemeni. O zi încărcată cu deplasări și plimbări

Luna traversează astăzi zodia Gemeni și ne stimulează latura comunicativă. Ne exprimăm mai ușor, suntem mai dornici să aflăm noi informații, avem idei îndrăznețe și găsim soluții creative la problemele cu care ne confruntăm. S-ar putea să fim mai mult pe drumuri, să vorbim mai mult la telefon, să comunicăm prin toate mijloacele și să facem deplasări pe distanțe scurte, plimbări, excursii.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 24 iulie 2022.  Nativii Berbec primesc vești care să-i bucure

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Luna în sectorul comunicării, cel mai probabil nu vei sta prea mult pe acasă, ci mai degrabă vei alege să mergi în vizită sau să faci scurte plimbări chiar și excursii. Pe de altă parte, ești vorbăreț, glumeț și în urma dialogurilor purtate poți să afli informații importante. Unii nativi pot primi vești care să-i bucure, iar din punct de vedere sentimental ești mai optimist și încrezător.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cu Luna în tranzit prin sectorul tău financiar, azi vei fi mai cheltuitor ca de obicei. S-ar putea să scoți bani din portofel pentru a cumpăra ceva pentru casă sau pentru a te răsfăța și a-ți îndeplini niște dorințe, plăceri. De preferat ar fi să nu exagerezi și să nu-ți depășești bugetul.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, ești binedispus, comunicativ și pus pe glume. În relația cu persoana iubită s-ar putea să intervină niște tensiuni și asta din cauza unor vești pe care le primiți și care nu vă sunt pe plac. Chiar dacă niște planuri vi se schimbă, trebuie analizată situația în profunzime înainte de a lua o decizie.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea ca astăzi să cazi mai mult pe gânduri sau să te surprinzi în mijlocul unor amintiri pe care le credeai uitate. Este o zi bună pentru relaxare și odihnă. Pe de altă parte, s-ar putea ca niște bani să întârzie să-ți intre în conturi sau cineva sa amâne returnarea unei datorii, iar acest aspect să nu-ți fie deloc pe plac și să-ți strice starea de spirit.

Horoscop zilnic 24 iulie 2022. Nativii Fecioară primesc vești importante

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cel mai probabil, ziua de astăzi o vei petrece în mijlocul prietenilor. Ești comunicativ, deschizi subiecte interesante de discuție și dai sfaturi utile celor care au nevoie. Ai grijă să nu te implici mai mult decât este cazul în problemele altora. Pe de altă parte, către seară s-ar putea să faci niște cheltuieli fie pentru o ieșire în oraș, fie pentru a achiziționa niște obiecte pe care ți le doreai de mai multă vreme.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Tranzitul Lunii te poate face mai impunător în dialogul cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Nu este exclus să te frământe niște gânduri legate de zona profesională. Pe de altă parte, pot veni vești din străinătate și chiar o invitație de a pleca într-o călătorie.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Se întrevede o zi promițătoare pentru tine din mai multe puncte de vedere. Pe de o parte, poți primi o invitație într-o călătorie sau poate tu îți faci planuri de vacanță. Pe de altă parte, dacă ești deja în concediu, poți avea parte de evenimente plăcute care să-ți schimbe niște principii de viață. Dacă ești singur s-ar putea să apară o persoană în viața ta care să te atragă.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ziua de astăzi îți aduce preocupări financiare și s-ar putea să apelezi la niște economii pentru a-ți cumpăra ceva ce îți doreai de mai multă vreme. Sunt și nativi care investesc în cursuri, cărți, merg la seminarii și totul pentru a se dezvolta personal sau profesional. În cuplu se întrevăd discuții delicate, dar și momente pasionale.

Horoscop zilnic 24 iulie 2022. Nativii Săgetător, planuri alături de partener

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna traversează sectorul relațiilor tale și te susține în comunicarea cu partenerul de viață. Este o zi bună să discutați despre problemele apărute în ultimul timp, să lămuriți neînțelegeri și să vă împăcați, în cazul în care ați fost certați. Profită de acest context pentru a-ți face planuri de viitor alături de partener.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Preocupările tale, deși este duminică, sunt focusate asupra zonei profesionale. Cauți variante și soluții pentru a-ți eficientiza munca astfel încât să ai mai mult timp liber. Oricum, astăzi vei observa că ai un randament crescut în toate activitățile întreprinse. Pe de altă parte, te preocupi și de situația financiară și îți faci niște socoteli pentru a returna niște datorii.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna traversează sectorul iubirii, al creativității și al copiilor și te stimulează la distracție, voie bună și relaxare. Îți vei petrece timpul cu persoana iubită, cu copiii sau cu prietenii, cel mai probabil, în natură sau dedicându-vă unui hobby, unui sport sau unei activități creative.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna trece astăzi prin sectorul locuinței și al familiei și te stimulează să te relaxezi mai mult și să-ți petreci timpul în compania celor dragi. Cel mai probabil, vei alege să stai acasă și să organizezi o cină în familie sau să mergi în vizită la rude. Este o zi favorabila pentru a lămuri situații mai delicate cu părinții sau cu cei cu care locuiești sub același acoperiș.

Horoscopul zilei de 24 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.