Horoscop zilnic 24 mai 2022. Zodia care se va bucura de o mărire salarială. Câștiguri mari pentru acești nativi

Află ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de 24 mai 2022
Horoscop zilnic 24 mai 2022. Zodia care se va bucura de o mărire salarială. Câștiguri mari pentru acești nativi

Venus, planeta iubirii, formează astăzi un sextil cu Saturn, planeta înțelepciunii, aspect benefic pentru consolidarea relațiilor. Vom da dovadă de mai multă responsabilitate în plan sentimental, vom avea răbdare cu partenerul, iar dacă vrem să începem ceva nou, vom manifesta seriozitate și perseverență. Pe de altă parte, în plan financiar aduce cheltuieli responsabile.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 24 mai 2022. Nativii Taur se responsabilizează în privința stării de sănătate

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Nu este deloc exclus să fii atras de o persoană mai matură, cu înțelepciune. Pe de altă parte, îți dorești mai mult ca orice să ai grijă de tine și te preocupi de ceea ce-ți face cu adevărat plăcere, Profesional, este nevoie să dai dovadă de mai multă responsabilitate și perseverență în proiectele tale, mai ales dacă ai planuri de viitor pe care vrei să le demarezi.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Nu este exclus ca amintirile sau chiar cineva din trecut să-ți dea peste cap lumea interioară pe care oricum te chinui de ceva vreme să o echilibrezi. Saturn îți va da puterea necesară să depășești ceea ce a fost. Unii nativi se responsabilizează în privința stării de sănătate, grație acestui aspect.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Relațiile de prietenie sunt bine aspectate și te poți distra mai mult în compania celor apropiați, însă fii responsabil în cazul în care cineva din anturaj te atrage. Profesional, nu te avânta în mari decizii profesionale și lasă lucrurile să se așeze pentru a vedea direcția pe care vrei să continui.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dacă ai o relație la distanță sau ai simțit că în ultima perioadă te-ai distanțat de partener, astăzi te poți apropia de acesta. Prin dialog puteți stabili chiar și noi direcții de viitor și puteți ajunge la aceleași convingeri.

Horoscop zilnic 24 mai 2022. Nativii Fecioară, clarificări în viața de cuplu

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

În cuplu este o zi care susține dialogurile intime, pe teme delicate, poate chiar legate de viața sexuală, însă și banii și infidelitatea pot fi un subiect de abordat acum. Se poate ajunge la clarificări cu răbdare și înțelepciune.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

A venit momentul să discuți cu partenerul de viață și să nu mai amâni ceea ce se cere clarificat. Contextul astrologic te ajută, dar fii sincer, deschis, empatic. Poți aborda cu multă maturitate teme legate de bugetul comun sau viața intimă, inclusiv încredere și fidelitate.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic al zilei te susține foarte mult în plan sentimental, fie că ești singur, fie că ești parte a unui cuplu. Dacă vrei să cucerești pe cineva, azi va trebui să dai dovadă de mai multă seriozitate, maturitate și perseverență. Și în cuplu este nevoie de mai multă responsabilitate și maturitate.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Fii mai responsabil la locul de muncă, în desfășurarea activităților și nu pune totul pe baza simțului tău artistic. Ești creativ, dar fii și practic. Azi ar fi de preferat să te dedici mai mult activităților care-ți fac plăcere și care te bucură. Ai grijă la tendința de a fi prea pesimist cu privire la o situație ce ține de starea ta de sănătate.

Horoscop zilnic 24 mai 2022. Capricornii fac investiții pentru casă

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Contextul astrologic al zilei te susține în consolidarea unei relații nou începute, dar pentru asta fii sincer și deschis în dialog. Dacă-ți dorești să te îndrăgostești sau să începi o nouă relație, cel mai probabil va trebui să-ți schimbi atitudinea și să devii mai responsabil cu viața sentimentală. Fără asumare, lucrurile nu vor funcționa.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Te bucuri de armonie în familie și ajungi ușor la o viziune comună cu cei dragi. Este o zi bună să faci niște investiții pentru casă. Vei cumpăra lucruri utile, de care ai într-adevăr nevoie. Poți să-ți înfrumusețezi casa cu bani puțini.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dacă ești singur nu ezita să ieși din casă sau să răspunzi afirmativ invitațiilor prietenilor. Poți cunoaște o persoană de care să te simți atras. Pe de altă parte, ai nevoie de mai multă odihnă, și de relaxare, așa că o plimbare în natură sau un sport practicat, ți-ar prinde chiar bine.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Se întrevăd câștiguri financiare și este posibil chiar să te bucuri de o mărire salarială. Oricum, niște temeri pe care le ai vizavi de veniturile tale vor începe să se dizolve. Unii nativi pot descoperi metode prin care să-și economisească banii fără a renunța la prea multe plăceri.

Horoscopul zilei de 24 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
O mare vedetă de la noi, DIVORŢ RĂSUNĂTOR! A fost minţită tot timpul: Mi-au dispărut...
Cum arată casa de 5 milioane de euro în care locuiește Dani Alves după ce...
S-a SINUCIS ca să meargă după soțul ei MORT: ”Așteaptă-mă, vin si eu!”
Divorțează Prințul William de Kate Middleton?! Cei doi au recunoscut adevărul despre relația lor din...
Pepe, pictorial alături cei trei copii și soția lui, Yasmine. La ce acord a ajuns...
Val de susținere pentru Oana Radu după ce cântăreața a povestit ce i-a făcut fostul...
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
Cuza s-a iubit cu 700 de femei!! Kogălniceanu le trecea în CARNET. Cine i-a furat...
Horoscop 30 Martie 2024. Astazi, Balanta nu va ezita nicio secunda in alegerea pe care...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 30 Martie 2024. Veste bună pentru cei din zodia Pești
HOROSCOP APRILIE 2024: Răsturnări de destin în aprilie 2024 pentru unele zodii
Anunțul făcut de artistă la aproape 3 ani de nuntă: „Am zis că ne vedem...
Surpriză în showbiz-ul internațional! O celebră actriță a anunțat că este însărcinată. Vedeta se pregătește...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *