Horoscop zilnic 24 septembrie 2022. Aspect foarte important cu impact asupra zonei sentimentale și financiare

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele
Horoscop zilnic 24 septembrie 2022. Aspect foarte important cu impact asupra zonei sentimentale și financiare

Astăzi se formează un aspect foarte important pe cer cu impact asupra zonei sentimentale și financiare, aspect care se va resimți și în următoarele zile. Este vorba de o opoziție între Venus, planeta iubirii și a banilor, din zodia Fecioară și Neptun, planeta iluziilor, din zodia Pești. Deși este un aspect care aduce romantism, visare, inspirație și imaginație, din punct de vedere afectiv poate fi destul de riscant. Contextul astrologic aduce confuzii, iluzii sentimentale, incapacitatea de a vedea adevărata față a celeilalte persoane și idealizare. Totodată, este foarte posibil să descoperim minciuni, trădări, infidelități și să ne dăm seama că ne-am lăsat păcăliți de anumite persoane. Avem ocazia să vedem unde am visat prea departe. Nu este o perioadă bună pentru noi relații pentru că putem atrage parteneri cu traume emoționale și, implicit, ne dorim să devenim vindecătorii altora. Din punct de vedere financiar, trebuie să avem grijă la bani, la cheltuieli și să nu ne lăsăm păcăliți.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 24 septembrie 2022.Nativii Berbec se confruntă cu regrete sentimentale

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus este planeta care îți guvernează relațiile, iar opoziția cu Neptun poate aduce confuzii, tendința de a-ți idealiza partenerul și de a ierta orice. Dacă ești singur, ai grijă să nu atragi parteneri indisponibil emoțional sau cu traume emoționale nevindecate. Totodată, s-ar putea ca cineva din trecutul tău amoros să revină în viața ta și să te facă să suferi. Te poți confrunta cu regrete sentimentale, stări anxioase și frământări, însă este un moment bun să ierți și să te vindeci.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Dat fiind faptul că Venus este guvernatoarea ta și se află chiar în sectorul iubirii, riscul de a te iluziona sentimental sau de a fi atras de un partener indisponibil emoțional este foarte mare. În acest moment nu vei vedea adevărata față a celeilalte persoane și vei ajunge dezamăgit. Dezamăgirile pot veni și din partea unui prieten, așa că ai grijă cui îi acorzi toată încrederea ta. Este o perioadă în care poți fi confuz, inclusiv cu privire la relația în care te afli.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus este planeta care îți guvernează sectorul iubirii, iar opoziția cu Neptun te poate face să te iluzionezi prea mult cu privire la o poveste de dragoste sau în privința oficializării unei relații. Este foarte posibil ca tu să-ți dorești ceva serios, chiar să-ți construiești un cămin, iar partenerul să aibă cu totul altă viziune asupra viitorului. Pe de altă parte, ai grijă la idealurile profesionale mult prea mari și la persoane cu funcție sau autoritate care încearcă să te păcălească.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Opoziția dintre Venus și Neptun îți poate aduce destul de multe confuzii, discuții în contradictoriu și multă zăpăceală și neclaritate. Nu sunt zile bune pentru a lua decizii importante. Nu face promisiuni mărețe și nu pune baza în promisiunile altora, nu te lăsa păcălit. De asemenea, ai grijă ce acte semnezi și fă lucrurile corect.

Horoscop zilnic 24 septembrie 2022. Nativii Leu își amintesc de niște plăți

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Venus se află în sectorul tău financiar, așa că va trebui ca zilele acestea să ai grijă la tendința de a face cheltuieli nejustificate și inutile. S-ar putea să îți amintești că ai uitat de niște plăți, așa că asigură-te că ești la zi cu toate îndatoririle financiare. Ține cont că te poți păcăli foarte ușor și poți pierde bani din neatenție.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus este în zodia ta și în opoziție cu Neptun din sectorul relațiilor, aspect care îți poate aduce confuzii sentimentale, idealizarea partenerului sau incapacitatea de a-i vedea adevărata față. Nu te forța să le faci pe plac altora doar pentru a-i atrage în viața ta sau pentru a primi un feedback pozitiv. Dacă ești singur, evită să începi o nouă relație pentru că te poți păcăli și poți fi dezamăgit ulterior.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dat fiind faptul că Venus este guvernatoarea ta și este în opoziție cu Neptun, s-ar putea să nu vezi prea clar realitatea. Dacă ești într-o relație toxică, vei evita să îți asumi asta din cauza fricii de singurătate, din cauza fricii de abandon, iar tot acest context îți poate activa stări anxioase. Sunt zile bune pentru introspecție, în care ai putere să renunți la tot ce este nociv, bolnăvicios în viața ta.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus este planeta care îți guvernează relațiile și este în opoziție cu Neptun din sectorul iubirii. Prin urmare tendința ta de a visa și de a-ți idealiza partenerul este foarte mare. S-ar putea să te confrunți și cu niște confuzii sentimentale, cu incapacitatea de a lua o decizie sentimentală. Dacă ești singur, evită zilele acestea întâlnirile romantice pentru că nu vezi adevărata față a celeilalte persoane.

Horoscop zilnic 24 septembrie 2022. Nativii Săgetător visează prea mult din punct de vedere profesional

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Opoziția Venus-Neptun te face sa visezi mult prea departe din punct de vedere profesional și să cauți cu orice preț afirmarea și recunoașterea. S-ar putea fie să nu le primești, fie să nu fie reale și să se încerce manipularea ta pentru a prelua mai multe responsabilități. Ai grijă la propunerile superiorilor pentru că te pot încânta pe moment și dezamăgi ulterior.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus este planeta care îți guvernează sectorul iubirii și s-ar putea să ai parte de niște confuzii și îndecizii sentimentale. Fie ai tendința să-ți idealizezi partenerul, fie să fii mult prea credul, mult prea idealist și să refuzi să vezi realitatea. În cuplurile în care lucrurile merg bine, este o perioadă bună pentru romantism și reconectare cu partenerul. Pe de altă parte, nu sunt zile bune pentru a lua decizii importante. Ai grijă mai multă la acte și la negocieri pentru că te poți păcăli.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Opoziția dintre Venus și Neptun se petrece pe o axă financiară, prin urmare zilele acestea ai grijă la cheltuieli pentru că poți exagera. De asemenea, nu cheltui bani în avans pentru că știi că îi vei primi și nu cheltui banii altora. Evită să intri în economii, evită investițiile și speculațiile și ai grijă la ofertele și reducerile mincinoase.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus se află chiar în sectorul relațiilor tale, iar Neptun în zodia ta. Prin urmare este o perioadă în care confuziile sentimentale pot fi mari. S-ar putea să fii indecis cu privire la o relație, să nu-ți înțelegi întocmai partenerul. Să ai tendința de a-l minți, însă nu este momentul să iei o decizie legată de viața de cuplu. Sunt zile bune pentru iertare, acceptare și romantism în cuplurile în care lucrurile merg bine. Dacă ești singur, evită să intri în noi relații pentru că ai tendința de a visa și de a te entuziasma peste măsură.

Horoscopul zilei de 24 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor...
De necrezut! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 20 Aprilie 2024. Astazi, Racul va fi pus in situatii dificile, Sagetatorul va face...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 20 Aprilie 2024. Nativii din zodia Taur vor avea câteva discuții mai aprinse,...
Ești pregătit? Mâine, fiecare zodie primește cheia succesului
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *