Horoscop zilnic 25 aprilie 2022. Zodia care are mari şanse de câştiguri. Progres uriaş în sectorul financiar

Surprize mari pentru mai mulţi nativi în a doua zi de Paşte. Află ce ţi-au rezervat astrele. Citeşte horoscopul zilnic.
Horoscop zilnic 25 aprilie 2022. Zodia care are mari şanse de câştiguri. Progres uriaş în sectorul financiar

Chiar în a doua zi de Paște, Luna intră în semnul credinței și al vindecării, în zodia Pești, conducându-ne la trăiri emoționale înalte, spirituale. Acest context, care se va resimți și zilele viitoare, dincolo de intuiția remarcabilă pe care o revarsă asupra noastră, ne aduce și o doză mai mare de sensibilitate și empatie. Totodată, putem avea tendința de a visa cu ochii deschiși, de aceea este recomandat să păstrăm granița între realitate și iluzie.

Horoscop zilnic 25 aprilie 2022. Gemenii au şanse de afirmare

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Vei începe să-ți cauți liniștea interioară și vei resimți din plin nevoia de odihnă. Dacă te-ai agitat în zilele libere, poate cu pregătirile de Paște, azi ai putea să te relaxezi, în sfârșit. Te bucuri de o intuiție remarcabilă care-ți dă ocazia să înțelegi tainele din jurul tău, să dai contur misterelor și să te bucuri de creștere spirituală.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna trece prin sectorul prietenilor și al vieții sociale și accentuează nevoia de a te vedea cu prietenii, de a ieși la evenimente, de a răspunde afirmativ la invitații. Te bucuri de sprijin din partea celor apropiați și, în plus, ai succesul garantat dacă te implici într-un proiect sau ajuți pe cineva. Nu-ți lipsesc aprecierile celor din anturaj.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Dacă lucrezi astăzi, te bucuri de niște șanse care te susțin în afirmare. În cazul în care nu ești în aria muncii, poate fi vorba de momente de afirmare în public sau de un context în care o persoană importantă, cu funcție, o figură autoritară din viața ta, îți va face complimente. Te simți apreciat, te manifești cu încredere și asta te face să te simți special.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Tu poți trăi astăzi adevărate momente de iluminare, revelații care te ajută să vezi viața și experiențele trăite într-o altă notă, mult mai matură, dar și spirituală. Poți trage niște concluzii importante legate de viitorul tău, raportându-te la convingerile tale, la studiile tale și mai ales la idealurile tale.

Horoscop zilnic 25 aprilie 2022. Balanţele au nevoie de odihnă

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Reușești să-ți refaci rezervele de energie sau cel puțin să te liniștești cu adevărat și să nu mai pierzi energie. Contextul astrologic, cu tranzitul Lunii prin Pești, te ajută să obții niște beneficii materiale, favoruri și ți se înlesnesc căile de obținere a unei sume de bani sau bun material. Poate îți returnează cineva o datorie. Pe de altă parte, sunt zile pasionale, favorabile vieții de cuplu.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și te susține în reașternerea armoniei în viața de cuplu. Sunt zile de conectare la partener, de împăcare și tot acest context îți este favorabil și din punct de vedere profesional sau dacă te afli într-o dispută, într-un proces cu cineva. Îți va fi foarte ușor să te racordezi la persoanele din jurul tău și să empatizezi cu acestea.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi ai mai mult spor în activitățile întreprinse și vei observa că și starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil, grație tranzitului Lunii prin Pești. Dacă te-ai simțit mai rău, poate chiar descoperi cauza simptomelor neplăcute și astfel cauți un remediu pe măsură. Odihnește-te mai mult, mai ales dacă te-ai agitat cu pregătirile de Paște.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna în tranzit prin Pești va accentua unele trăiri afective și sentimentale. Se va îmbunătăți remarcabil relația cu copiii, dar și cu persoana iubită. În continuare ai sprijinul astrelor să faci pași în față cu o poveste de dragoste nou începută sau cu un proiect creativ. Azi te poți dedica pasiunilor și hobby-urilor tale cu multă energie și chef de distracție.

Horoscop zilnic 25 aprilie 2022. Vărsătorii au şanse mari de câştiguri

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Relațiile cu familia rămân în nota de armonie, echilibru, înțelegere. Vă oferiți sprijin reciproc și asta îți bucură starea interioară. Unii nativi simt nevoia unei schimbări în casă și poate cumpără ceva nou sau aduc o notă de fresh grație unui decor. Relația cu trecutul, cu rădăcinile, amintirile capătă toată atenția ta, dar în sensul de vindecare.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Tranzitul Lunii te susține în comunicare și te face plăcut de cei din jur. În plus, poți învăța lucruri noi, poți descoperi situații care să-ți bucure mintea. Este o zi perfectă pentru plimbări, vizite la rude și împăcări. Rememorarea unor amintiri alături de cei dragi îți va face foarte bine din punct de vedere psihic.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna trece prin sectorul tău financiar, un sector deja plin de planete, și te susține să descoperi niște oportunități financiare sau să îți înlesnești niște câștiguri. Poți primi cadouri, poți face tu cadouri celor dragi, cert este că vei cheltui de plăcere. Posibil ca unii nativi să aibă parte de mai multe oferte și să nu știe e care să o aleagă, de exemplu pentru a opta pentru cel mai bun comision.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna intră în zodia ta și-ți recapeți armonia interioară, pacea și liniștea după niște zile destul de introspective. Întâlnirea Lunii cu toate planetele din zodia ta nu va face altceva decât să potențeze șansele de evoluție și progres. Va aduce îmbunătățiri semnificative legate de viața ta personală și o viziune corectă asupra viitorului.

Horoscopul zilei de 25 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *