Horoscop zilnic 25 august 2022. Conjuncție între Lună și Venus. Schimbări și răsturnări de situație în plan financiar și sentimental

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 25 august
Horoscop zilnic 25 august 2022. Conjuncție între Lună și Venus. Schimbări și răsturnări de situație în plan financiar și sentimental

Astăzi se formează o conjuncție între Lună și Venus din zodia Leu. În același timp, are loc și un careu cu Uranus, planeta imprevizibilului, care poate aduce schimbări și răsturnări de situație în planul financiar și al relațiilor.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 25 august 2022. Nativii Berbec au parte de surprize

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Posibil să ai parte de surprize în planul sentimental și nu toate vor fi plăcute, așa că așteaptă-te să faci față provocărilor! Dacă simți că nu ești iubit sau apreciat de către partenerul tău, s-ar putea să rupi relația brusc. Dacă ești singur, te poți simți atras puternică de către o persoană, să faci o pasiune.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Careul care se formează astăzi între Venus, guvernatoarea ta, și Uranus, planeta imprevizibilului, vine să-ți aducă instabilitate în sentimente și acțiuni. Ești greu de înțeles și s-ar putea să ai acțiuni bruște și neașteptate în relațiile cu ceilalți.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi este posibil să faci niște deplasări în scop personal și să ai surpriza ca la unul dintre drumuri să cunoști pe cineva de care să te simți atras. De asemenea, s-ar putea să te caute cineva din trecut, de care ai fost puternic legat, să-ți răscolească amintirile.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Intenționezi astăzi să mergi la shopping și să cheltui o sumă de bani care ar putea depăși bugetul stabilit. Contextul astral este instabil din punct de vedere financiar. Prin urmare, ar trebui să ai mai mult grijă de banii de care dispui. Dacă aștepți să ți se returneze o datorie este posibil ca aceasta să întârzie și socotelile să-ți fie date peste cap.

Horoscop zilnic 25 august 2022. Nativii Leu sunt tentați să intre în conflicte

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Contextul astral de astăzi în care Venus din casa personalității formează un careu cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa carierei, vine să scoată la suprafață unele nemulțumiri din sfera profesională. Deși ar trebui să reușești să te impui în fața celor cu care lucrezi, pentru că ai de partea ta micul benefic, s-ar putea să nu-ți iasă de data aceasta și să fii tentat să intri în conflicte.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Universul tău poate fi dat peste cap într-o clipă dacă cineva din trecut se întoarce în viața ta. Astăzi poți avea parte de o surpriză uriașă de la cineva din străinătate, care te caută și dorește să reluați legătura.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Careul care se formează astăzi între Venus, guvernatoarea ta, și Uranus, planeta imprevizibilului, îți poate aduce eforturi să rezolvi o situație care apare brusc în planul sentimental. Totodată, poți face pasiune pentru cineva, să ai o atracție puternică față de cineva din anturaj.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Careul care se formează astăzi între sectorul carierei și cel al relațiilor ar putea să-ți aducă unele frământări legate de faptul că nu ai timp să-i acorzi mai multă atenție partenerului de cuplu. La serviciu pot să apară situații tensionate cu unii dintre colaboratori, așa că ar fi recomandat să fii atent cum pui problemele.

Horoscop zilnic 25 august 2022. Nativii Vărsător au o zi mai tensionată

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Posibil astăzi să apară unele discuții pe teme de principii cu colegii, iar contextul astral să te determine să intri mai ușor în conflicte de idei, dacă cei cu care interacționezi nu sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Ai nevoie de o schimbare la serviciu, în sarcinile și programul de lucru și vei încerca să găsești niște soluții.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, unde s-ar putea să apară unele situații neașteptate, care să te ia prin surprindere. Dacă ești singur, s-ar putea să intre cineva brusc în viața ta. În ce privește sfera financiară, nu sunt recomandate speculații financiare, pentru că registrul astral stă sub semnul imprevizibilului.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Astăzi traversezi o zi mai tensionată și recomandarea astrelor este să nu dai curs provocărilor din partea partenerului, a celor din familie sau a celor cu care desfășori activități, pentru că s-ar putea să strici niște relații. În relația cu partenerul de cuplu ar trebui să înveți că și nevoile și dorințele acestuia contează.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Posibil astăzi să ai unele tensiuni cu colegii de la locul de muncă, așa că ai grijă la comunicare! În planul sănătății s-ar putea reactiva niște afecțiuni mai vechi, dar tot răul spre bine, pentru că este posibil să te determine să începi niște investigații și un stil de viață sănătos.

Horoscopul zilei de 25 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.