Horoscop zilnic 25 ianuarie. Zodiile de Foc, cele mai avantajate de contextul astral. Ce se anunță pentru nativi

Se formează un sextil, aspect benefic, între Soarele din Vărsător și Jupiter din Berbec
Horoscop zilnic 25 ianuarie. Zodiile de Foc, cele mai avantajate de contextul astral. Ce se anunță pentru nativi

Horoscop zilnic 25 ianuarie, previziuni pentru toți nativii. Astăzi se formează un sextil, aspect benefic, între Soarele din Vărsător și Jupiter din Berbec, aspect care aduce energie, curaj, oportunități, entuziasm și încredere în propria persoană. Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se vor bucura cel mai mult de contextul astrologic.

Horoscop zilnic 25 ianuarie. Ce se anunță pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Pe tine te avantajează din plin sextilul de astăzi, având în vedere că Jupiter este în zodia ta. Vei avea mai mult curaj să te afirmi, să ieși în față, să câștigi popularitate și să te lansezi în noi proiecte. Poți să începi ceva nou, ceva care poate chiar îți aduce independența de care ai nevoie.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Azi ai mai mult curaj să te exprimi sau, cel puțin, să scapi de niște temeri profesionale. Chiar dacă nu neapărat vei acționa, cel puțin îți faci planul și îți pui ordine în idei. Pe de altă parte, dacă te-ai confruntat cu anumite probleme de sănătate, vei găsi energia necesară pentru a te vindeca.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ai toate șansele să-ți extinzi anturajul, să cunoști noi persoane cu care să împarți aceleași viziuni și alături de care să intre în noi proiecte. Pe de altă parte, este un aspect bun pentru călătorii, pentru studii și pentru a-ți face planuri de viitor împreună cu partenerul de viață.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Cu Jupiter în casa carierei te bucuri de oportunități de afirmare în plan profesional, poate chiar este vorba de un proiect independent care te ajută să te remarci mai mult. Unii nativi găsesc acum curajul necesar pentru a face schimbări profesionale.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Fiind zodie de foc și pe tine te avantajează sextilul de astăzi și îți poate aduce șansa de a studia ceva nou, de a călători și de a face progrese în relația cu partenerul de viață. De asemenea, se îmbunătățesc și relațiile profesionale și vei observa că ești compatibil la nivel de idei și de perspective cu ceilalți.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Astăzi te vei mobiliza foarte bine și vei avea un randament crescut la locul de muncă, vei da dovadă de eficiență, însă va trebui să ai grijă la suprasolicitare pentru că poți pierde energie. Nu este exclus ca unii nativi să primească o nouă oferta de colaborare care să le crească veniturile.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Configurația astrologică de astăzi este foarte bună pentru relații, pentru a face progrese în cuplu sau într-o relație nou începută. Sunt zile bune pentru flirt, pentru a te îndrăgosti și a începe o nouă relație. Vei observa că ai mai mult curaj să iei decizii sentimentale.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Astăzi te bucuri de un randament crescut la locul de muncă, dar și în desfășurarea sarcinilor gospodărești. Unii nativi chiar au curajul să își schimbe jobul, mai ales că primesc sprijin din partea familiei.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Și tu te bucuri de sextilul de astăzi, dat fiind că Jupiter, guvernatorul tău, este într-o zodie compatibilă cu semnul tău. Comunicarea va fi un atu fie că porți dialoguri cu persoana iubită, fie că porți dialoguri cu copiii. Poți face progrese într-o relație nou începută și ai susținere în negocieri.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astrologic de astăzi te ajută să investești niște bani în locuință și este foarte benefic pentru nativii care vor să-și cumpere o casă sau să vândă bun patrimonial. Unii nativi pot primi sprijin financiar din partea familiei.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi AI tendința să spui lucrurilor pe nume însă nu o vei face în scopul de a răni. Convingi ușor, faci negocieri bune și te exprimi cu curaj. Ai idei revoluționare, energie cât cuprinde și poți lua niște decizii de viitor.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic al zilei îți poate aduce șanse de creștere financiară, depășirea unor temeri legate de bani, cu alte cuvinte, te poți redresa în această direcție. Poate înapoiezi o datorie sau rezolvi un context financiar care ți-a dat bătăi de cap.

Horoscopul zilei de 25 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Raluca Dumitru, despre cea mai grea emisiune la care participat
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.