Horoscop zilnic 25 mai 2022. Marte intră în zodia Berbec. Cele mai avantajate zodii

Află ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de 25 mai 2022
Horoscop zilnic 25 mai 2022. Marte intră în zodia Berbec. Cele mai avantajate zodii

Horoscop zilnic 25 mai 2022. Marte, planeta acțiunii și a pasiunii, intră astăzi în zodia Berbec, zodia sa de domiciliu, unde își manifestă energia plăcut și puternic. Acest tranzit se petrece o dată la 2 ani și va dura până pe 5 iulie, timp în care curajul, voința, determinarea și energia adusă de Marte ne vor fi aliați în atingerea obiectivelor pe care le avem. Cu Marte în Berbec vom îndrăzni să facem schimbări, acțiunile noastre vor fi îndrăznețe, ne vom lupta pentru propria independență, însă există și posibilitatea să devenim mai conflictuali. De asemenea, ne putem asuma riscuri prea mari, devenim impulsivi, agitați și neatenți. Zodiile cele mai avantajate de intrarea lui Marte în Berbec sunt cele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) și cele de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător).

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 25 mai 2022. Nativii Rac, sfătuiți să evite conflictele

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Marte, guvernatorul tău, intră în zodia ta și vei resimți cum revii la viață, cum îți recâștigi vitalitatea și energia. Ai ambiții foarte mari și vei face progrese în plan personal. Vei da dovadă de o mare încredere în tine și vei lupta să obții ceea ce-ți dorești. Ai grijă la impulsivitate și la acțiuni riscante care îți pot pune sănătatea și integritatea fizică în pericol. Poți acumula furie interioară și cel mai bine este să faci sport în această perioadă. Dat fiind faptul că și Venus este în zodia ta, sportul te poate ajuta să-ți îmbunătățești nu doar condiția fizică, ci și felul în care arăți.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cu Marte în Berbec este recomandat să ai grijă la sănătatea ta, dar și la sănătatea celor dragi. Acest tranzit poate da curaj nativilor care au de făcut o intervenție chirurgicală și poate fi de bun augur pentru cei care vor să iasă din relații și contexte toxice. Se conturează o perioadă în care pot predomina insomniile, agitația interioară și o serie de frici mai vechi se pot reactiva. Cel mai probabil, acestea sunt legate de o relație, de starea de sănătate sau de un loc de muncă. Dat fiind faptul că Marte este guvernatorul relațiilor tale, nu este exclus ca un fost partener să revină în viața ta.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Îți priește din plin tranzitul lui Marte prin zodia Berbec deoarece îți reactivează viața socială. Ai ocazia să ieși mai mult cu prietenii, să participi la diferite evenimente, să intri în noi anturaje, să cunoști oameni care se vor dovedi importanți pentru planurile tale de viitor. Este un tranzit care poate aduce noi proiecte în viața ta și îți poate da curaj să-ți pui în practică propriile tale proiecte. Te poți asocia cu persoane importante, poți atrage sponsori și te poți rupe de acele persoane cu care nu ești pe aceeași lungime de undă.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Marte îți va tranzita sectorul carierei și îți va aduce curaj, fie să te afirmi într-o direcție profesională, fie să-ți schimbi direcția profesională. Te lupți cu toate forțele pentru a-ți atinge obiectivele, ai ambiții foarte mari, dar ai grijă și la luptele de putere care pot să apară. Îți dorești să te faci cunoscut, să devii cineva, iar unii nativi chiar își pot schimba statutul social. Ai grijă la autoritate, mai ales dacă deții o funcție de conducere, pentru că poți exagera în modul în care te impui în fața altora și poți da naștere conflictelor. De asemenea, este foarte probabil să intri în conflicte cu superiorii.

Horoscop zilnic 25 mai 2022. Căsătorie sau divorț pentru nativii Balanță

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Și pe tine te avantajează din plin intrarea lui Marte în Berbec, dat fiind că te stimulează să înveți lucruri noi, să te perfecționezi într-un anume domeniu sau să călătorești. Vei fi mai curios și mai dornic să acumulezi noi experiențe. Vei lupta pentru principiile tale, vei avea curajul să-ți susții punctul de vedere și adevărul până în pânzele albe. Este o perioadă bună să demonstrezi ceva, celorlalți sau ție, să faci dreptate într-un anume context, de exemplu să câștigi un proces. Marte te susține să studiezi, să obții o diplomă și îți aduce acces la informații importante.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Acest tranzit al lui Marte vine și cu plusuri și cu minusuri. Pe de o parte, îți dă curajul necesar să lupți pentru niște drepturi financiare, ale tale sau ale altora. Poate fi vorba de un partaj sau de faptul că îți ceri niște drepturi în urma muncii depuse. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă și să nu-ți asumi riscuri prea mari, pentru că poți pierde bani și resurse, mai ales din cauza altora. În cuplu pot apărea tensiuni din cauza modul în care este administrat bugetul comun, dar pe de altă parte, este un tranzit care aduce pasiune și o viață intimă intensă. Marte îți dă curajul necesar să ieși într-o relație toxică și să pierzi ceva pentru a câștiga pe altă parte.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Marte va tranzita sectorul relațiilor tale și îți va activa spiritul de competiție, astfel că te poți aștepta la confruntări, atât în relația de cuplu, cât și în relațiile profesionale. Nu este o perioadă bună pentru negocieri, pentru că, cel mai probabil, nu vei fi dispus la niciun compromis. Din punct de vedere sentimental, Marte agite spiritele, aduce conflicte și scoate la suprafață toate frustrările acumulate în cuplu. Se pot face reproșuri dure în această perioadă și nu este exclus ca unele relații care s-au consumat să se încheie. Dat fiind că și Jupiter este aici, poate fi vorba de o căsătorie sau de un divorț. Pe de altă parte, pentru cei singuri, este un tranzit favorabil care poate aduce curajul de a intra în noi relații.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte în Berbec îți aduce foarte multă energie în desfășurarea activităților de la locul de muncă, dar și conflicte cu colegii pe care nu ar trebui să le pui la suflet. Ai șansa să-ți crești randamentul, însă ține cont că în egală măsură vor crește și stresul și oboseala. S-ar putea să ai senzația că poți să le faci pe toate, să-ți canalizezi energia în mai multe proiecte, și astfel să face excese care îți pot afecta starea de sănătate. În această perioadă poți face un efort mai mare decât de obicei, însă ține cont că ulterior, când Marte va ieși din Berbec, te poți confrunta cu repercusiuni mai puțin plăcute. Totodată, Marte, dat fiind că îți este și guvernator ,îți cere să ai grijă mai multă la sănătatea ta și nu ar strica să-ți refaci analizele.

Horoscop zilnic 25 mai 2022. Nativii Capricorn decid să facă investiții importante

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Te bucuri din toate punctele de vedere de intrarea lui Marte în zodia Berbec, dat fiind că îți aduce energie pe care să o canalizezi către activități distractive. Reînvie pofta de viață, dorința de flirt, de aventură, dar și de libertate. Ești stimulat să fii creativ, să te dedici hobby-urilor tale, să intri în competiții, fie sportive fie sentimentale. Ai grijă și la tendința de a face excese, mai ales că Marte se va întâlni cu Jupiter, guvernatorul tău, aflat și el aici. Este o perioadă bună să te îndrăgostești, să dai frâu liber pasiunii, însă ai grijă, dacă ești într-o relație, la tendința de infidelitate. În cazul unor nativi, acest tranzit le poate aduce ocazia de a deveni părinți.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Marte în Berbec îți va activa sectorul casei și familiei și va dinamiza relațiile cu cei dragi. S-ar putea să aducă conflicte cu părinții și rudele sau să dea naștere unor adevărate furtuni emoționale. Poate reactiva traume din copilărie nevindecate și poate răscoli trecutul. Pe de altă parte, acest tranzit te susține să te rupi de trecut, aspect care poate însemna inclusiv o mutare de la casa părintească. Pentru unii nativi poate fi vorba de un credit imobiliar. Își pot cumpăra o casă nouă sau își pot renova actuala locuință.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Marte în Berbec îți va activa sectorul comunicării și al rațiunii, prin urmare este o perioadă în care îți pot veni idei și soluții îndrăznețe. Efervescența mentală te face să vorbești mai mult decât de obicei, să cauți răspunsuri, să te informezi și să înveți lucruri noi. O să fii foarte direct în dialog și te poți remarca prin discursuri. Ai putere de convingere și poți câștiga în negocieri. Te poți afirma într-un interviu, poți da un examen, poți obține niște aprobări sau poți rezolva niște situații legate de acte. Totodată, cu Marte în Berbec, s-ar putea să fii mai mult pe drumuri, așa că ai grijă și la deplasări, și poți lua decizii curajoase care să-ți schimbe viața.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Marte îți va activa sectorul financiar și te va stimula să faci bani, mai ales că aici este și Jupiter, guvernatorul tău, care îți aduce oportunitățile necesare să-ți crești veniturile. Ți se activează dorința de independență financiară și vei fi foarte determinat să acumulezi. Pe de altă parte, ai grijă să nu devii lacom și ai grijă la cheltuielile impulsive sau pe fond emoțional pe care le poți face în perioada acestui tranzit. Tot Marte te stimulează să-ți monetizezi talentele, să ai mai multă încredere în abilitățile tale și să le transformi în surse de câștig. Sunt și nativi care au curajul necesar să ceară o mărire de salariu. În continuare, ai grijă la alimentație și la tendința de a face excese în această direcție.

Horoscopul zilei de 25 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *