Horoscop zilnic 26 august 2022. Mercur intră în zodia Balanță. Cine sunt nativii care devin mai conflictuali

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 26 august
Horoscop zilnic 26 august 2022. Mercur intră în zodia Balanță. Cine sunt nativii care devin mai conflictuali

Horoscop zilnic 26 august 2022. Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia Balanță și ne susține în dialoguri, negocieri și în interacțiunea cu cei din jur. Vom căuta să evităm certurile și să găsim o cale de mijloc, însă există riscul să luăm decizii mai greu din cauza nehotărârii. Este un tranzit care ne ajută să ne lămurim dacă suntem în relațiile corecte, fie sentimentale, fie profesionale. Mercur va retrograda în zodia Balanță începând cu data de 10 septembrie până pe 2 octombrie, când își va încheia retrogradarea în semnul Fecioarei. În această perioadă este posibil să fim mai conflictuali cu cei din jur și să intrăm într-un amplu proces de reevaluare a relațiilor și parteneriatelor în care ne aflăm.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 26 august 2022. Nativii Berbec încep o period potrivită pentru o nouă relație

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Mercur va tranzita sectorul relațiilor tale și, într-o primă etapă, te va ajuta să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei din jur, chiar să te împaci cu o persoană importantă pentru tine. Urmează o perioadă de clarificări în cuplu, de negocieri profesionale, însă ține cont că nimic nu va fi bătut în cuie până în octombrie ca urmare a retrogradării lui Mercur. Vei avea ocazia să vezi dacă partenerul de lângă tine te reprezintă și care sunt orizonturile relației voastre. Dacă ești singur, nu este cea mai potrivită perioadă pentru a începe o nouă relație.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur va intra în sectorul muncii și sănătății tale și te va ajuta să descoperi metode care să-ți eficientizeze munca și să devii mai creativ. Este o perioadă bună să-ți reorganizezi programul și modul în care îți desfășori sarcinile, dar și să-ți schimbi stilul de viață cu unul mai echilibrat. Inclusiv poți descoperi metode noi de tratament în cazul în care te confrunți cu probleme de sănătate. Vei observa că te vei înțelege destul de bine cu colegii și chiar te poți baza pe sprijinul și ideile acestora. Cum Mercur îți guvernează zona sentimentală, ar fi recomandat să eviți atracțiile față de persoanele cu care desfășori activități profesionale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur va tranzita și totodată va retrograda în sectorul vieții tale sentimentale. Până pe 10 septembrie ai toate șansele să-ți îmbunătățești conexiunea cu persoana iubită sau cu copiii, dat fiind că ulterior pot să apară neînțelegeri. În această perioadă îți vei analiza sentimentele și poți conștientiza dacă relația ta are sau nu în viitor. Încearcă să-ți folosești talentele la maximum pentru că poți avea succes cu proiectele intelectuale sau creative. Dacă ești singur, nu este cea mai bună perioadă pentru a începe o relație pentru că cel mai probabil nu va fi de viitor, așa că rezumă-te la flirturi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Mercur în Balanță îți va aduce clarificări în familie și te va susține să rezolvi situații ce țin de actele unei case, unui bun de patrimoniu. Cu toate astea, nu te aștepta ca totul să meargă prea ușor și fără obstacole. Până pe 10 septembrie, ai șanse să îți îmbunătățești comunicarea cu familia și chiar dacă veți ajunge la viziuni comune, ține cont că acestea s-ar putea să se schimbe pe parcurs. Este o perioadă în care ar trebui să-ți cauți mai mult echilibrul interior, să te detașezi de trecut și să aduci pacea în sufletul tău.

Horoscop zilnic 26 august 2022. Nativii Leu se pot confrunta cu conflicte și accidente

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Până pe 10 septembrie, când Mercur va intra în retrogradare, te va susține în comunicare, în negocieri și în rezolvarea chestiunilor birocratice. Profită de această perioadă pentru a obține avize și aprobări, pentru a da examene și interviuri. Ulterior, procesul de învățare va fi mai greoi și poți întâlni obstacole în deplasări sau delegații. Ține cont că deciziile pe care le iei acum nu vor fi definitive, iar mintea ta se va limpezi abia după 2 octombrie. În perioada de retrogradare crește riscul de conflicte și accidente, așa că asigură-te că mijloacele cu care te deplasezi sunt în perfectă stare de funcțiune.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur va intra în sectorul tău financiar și îți poate aduce idei de creștere a veniturilor și un talent aparte în negocieri. Este o perioadă bună să aduci în discuție salariul, comisioanele și să încerci să obții mai mult profit de pe urma activităților tale. Ține cont că discuțiile pe teme financiare purtate până pe 10 septembrie se pot schimba și modifica ulterior. Totodată, evită cheltuielile nesăbuite și încearcă să faci economii. Cel mai probabil, Mercur retrograd te va forța să-ți reevaluezi modul în care îți administrez finanțele.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu Mercur în tranzit prin zodia ta, intri într-o perioadă destul de rațională în care ai mintea lucidă și poți să iei decizii înțelepte. Ai idei bune, îți susții cu încredere punctul de vedere și poți avea câștig de cauză într-o negociere. Nevoia de a socializa crește și te poți dedica cu mai multă pasiune activităților intelectuale care îți fac plăcere. Ține cont că Mercur va retrograda în zodia ta începând cu 10 septembrie și este posibil că tot ce decizi în perioada următoare să fie ulterior reevaluat și revizuit. Dacă inițial ai susținere în comunicare, s-ar putea ca ulterior să devii mai conflictual cu cei din jur și să nu-ți convină nimic.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Mercur în tranzit prin zodia Balanță va trebui să depui un efort mai mare să-ți echilibrezi și liniștești gândurile și fricile. Acest tranzit te poate învăța să-ți controlezi trăirile interioare, să ierți și să faci pace cu trecutul. Este foarte posibil să ai parte de întâlniri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Pe de alta parte, încearcă până pe 10 septembrie să rezolvi probleme de sănătate mai vechi pe care le-a ignorat. Chiar dacă vei prefera să stai în spatele cortinei și să analizezi lucrurile din interior, ia în calcul că pe retrogradarea lui Mercur pot ieși la suprafață niște secrete și jocuri de culise.

Horoscop zilnic 26 august 2022. Nativii Vărsător primesc vești din străinătate

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tranzitul lui Mercur prin Balanță te face mai sociabil, mai dornic de ieșiri cu prietenii și de participat la diferite evenimente. Legi ușor noi prietenii și cum Mercur este guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea chiar să te simți atras de o persoană din anturaj. Nu este cea mai bună perioadă pentru a începe o nouă relație, dat fiind că Mercur va retrograda. Începând cu 10 septembrie s-ar putea ca multe relații de prietenie să treacă prin reevaluări, iar proiectele în care ești implicat să aibă nevoie de revizuiri pentru a funcționa în continuare.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Mercur îți va activa sectorul carierei și vei deschide o perioadă în care îți poți analiza aspirațiile profesionale și poți vedea dacă ești acolo unde îți dorești. S-ar putea ca perioada de retrogradare, care începe pe 10 septembrie, să-ți aducă mult stres profesional și să te îndemne la reevaluarea direcției profesionale. Totodată, încearcă să faci un efort mai mare pentru a evita conflictele cu superiorii. Poți avea idei foarte bune de afirmare, însă ține cont că nu toate vor fi luate în seamă sau nu vor rămâne în forma inițială.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Mercur, în tranzitul său prin Balanță, te ajută să vezi dintr-o altă perspectivă o experiență de viață trăită. Vei avea capacitatea, mai ales în perioada de retrogradare, care începe din 10 septembrie, să vezi dintr-un alt unghi niște principii și convingeri de viață. Este un tranzit bun pentru studiu, pentru activități intelectuale și călătorii, însă când Mercur va retrograda, mintea ta nu va mai fi la fel de limpede și s-ar putea să întâmpini dificultăți în deplasări. Pot veni vești din străinătate și poți reevalua o decizie legată de o mutare peste hotare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Profită de intrarea lui Mercur în Balanță și, până pe 10 septembrie când intră în retrogradare, încearcă să-ți negociezi niște condiții de finanțare, condiții de plată ale unui credit sau datorii. Asigură-te că ești la zi cu ratele, taxele, impozitele. Dat fiind că Mercur va retrograda nu este o perioadă bună pentru a face investiții, tranzacții, însă ți se pot deschide noi perspective financiare. Evită să faci împrumuturi în perioada următoare și nici tu nu da bani pe datorie. Cel mai probabil, Mercur retrograd te va obliga să-ți reevaluezi modul în care îți administrezi finanțele comune cu ceilalți, de exemplu bugetul comun cu partenerul. Mercur îți guvernează relațiile, și ar fi indicat să-ți revitalizezi viața intimă, însă evită infidelitățile.

Horoscopul zilei de 26 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *