Horoscop zilnic 26 iulie. Riscul de conflicte este foarte mare. Cine sunt nativii cei mai afectați

Previziuni astrale pentru fiecare nativ.
Horoscop zilnic 26 iulie. Riscul de conflicte este foarte mare. Cine sunt nativii cei mai afectați

Horoscop zilnic 26 iulie, previziuni astrale pentru toate zodiile. Aspectele tensionate continuă, și astăzi se formează un careu între Mercur din zodia Leu și Marte din Taur. Cu alte cuvinte, riscul de conflicte este foarte mare, diplomația aproape inexistentă, iar orgoliile cresc. Ne susținem până în pânzele albe părerile și dacă ceilalți nu sunt de acord cu noi ne vom enerva și vom deveni conflictuali. Partea cu plus este că ne merge mintea și găsim soluții destul de îndrăznețe la problemele cu care ne confruntăm.

Horoscop zilnic 26 iulie. Principalele previziuni astrale

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dat fiind faptul că Marte este guvernatorul tău, iar Mercur se află în sectorul iubirii tale, s-ar putea ca astăzi să fii mai conflictual în relația cu partenerul de viață. Există riscul să spui cuvinte și să faci declarații pe care ulterior să le regreți. Unii nativi își exprimă sentimentele cu multă agresivitate, aspect care poate surprinde persoana iubită. Evită speculațiile financiare!

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Marte este în zodia ta, prin urmare ai toate șansele să intri în conflicte cu cei din jur, în special cu familia. S-ar putea ca orgoliul tău să depășească limitele normale și să vrei să faci totul ca tine fără să ții cont de ceilalți. Poți strica relații de familie. Din punct de vedere profesional, ai mai multă grijă la imaginea ta.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, se află în aspecte tensionate, prin urmare nici starea ta de spirit nu este una bună. Ești irascibil, intri în conflicte cu cei din jur, iar starea de agitație interioară te poate obosi peste măsură. S-ar putea ca un eveniment prin care treci să te dea peste cap, să te agite, mai ales că nu vezi o cale de rezolvare în acest moment.

Horoscop zilnic 26 iulie. Discuții legate de bani

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Poți avea parte de discuții legate de bani, salariu, investiții. S-ar putea să fii mai cheltuitor sau să fii forțat să scoți niște bani din buzunar și asta să te agite. Unii nativi sunt nemulțumiți de remunerația primită în urma unui proiect în care s-au implicat trup și suflet. Posibile tensiuni cu prietenii în cazul în care ai de recuperat o datorie de la acestia.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Contextul astrologic al zilei nu te avantajează deloc, dat fiind că Mercur se află în zodia ta, iar Marte în sectorul profesional. S-ar putea să ai parte de conflicte destul de serioase cu superiorii și să fii destul de agresiv în exprimare, mai ales dacă ideile și propunerile tale nu sunt luate în seamă. De preferat ar fi să nu iei decizii majore astăzi și să eviți să te contrazici cu persoanele care au putere și autoritate în viața ta.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ești destul de agitat pe interior și s-ar putea ca evenimentele petrecute astăzi să te indispună și să-ți aducă frământări și insomnii. Poți intra în conflicte cu cei din jur ca urmare a principiilor și convingerilor diferite, iar tendința ta va fi să te impui sau să-ți demonstrezi propriul adevăr.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Se întrevăd tensiuni în cuplu care pot să plece de la bani sau s-ar putea ca niște secrete să iasă la suprafață și să provoace o adevărată furtună. Evită să faci investiții riscante și să te implici relații ascunse. Tendinta de infidelitate este mare și din cauza asta ai putea strica o relație.

Horoscop zilnic 26 iulie. Conflicte serioase cu superiorii

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Dat fiind că Marte este guvernatorul tău și se află în sectorul relațiilor, iar Mercur în sectorul carierei, s-ar putea să ai parte de conflicte serioase cu superiorii și chiar să închei o colaborare. Unii nativi se gândesc chiar la o schimbare de direcție profesională. Pe de altă parte, și în cuplu se întrevăd neînțelegeri și de preferat ar fi să asculți și ceea ce are partenerul de spus. Posibil să discutați despre statutul relației.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Fii mai atent la modul în care îți desfășori activitățile la locul de muncă. Poți intra ușor în conflicte cu colegii, iar sarcinile suplimentare care vin te indispun și te fac destul de conflictual. În cuplu nu va fi ușor să ajungi la o cale de mijloc cu partenerul. Și aici se întrevăd tensiuni și neînțelegeri din cauza principiilor diferite pe care le aveți.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Marte se află în sectorul iubirii și distracțiilor și nu este exclus ca ziua de astăzi să îți aducă o stare generală mai puțin plăcută. Ai tendința de a te certa cu cei dragi în special din cauza cheltuielilor. Un alt motiv poate fi neîncrederea pe care o ai în partener. În alte cazuri se întrevăd conflicte cu familia din cauza relatiei în care te afli.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Mercur se află în sectorul relațiilor tale, iar Marte în sectorul familiei, prin urmare pot să apară conflicte în ambele direcții. S-ar putea ca tu să vrei să te ocupi de casă, să faci curățenie sau să faci o reamenajare, iar partenerul să nu te susțină. Dacă te gândești la o mutare alături de perechea de viață, poate ar trebui să iei decizia altă dată, când nu vor fi aspecte tensionate pe cer.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Azi nu mai ești dispus să treci cu vederea derapajele colegilor și vei spune lucrurilor pe nume, aspect care poate aduce conflicte la locul de muncă. Nu ești dispus să muncești mai mult decât alții și nici să preiei sarcinile altora. Evită să iei astăzi decizii importante în plan profesional pentru că le poți lua sub impulsul momentului sau din orgoliu.

Horoscopul zilei de 26 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce nu au făcut niciodată Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *