Horoscop zilnic 26 mai 2022. Taurii își schimbă radical principiile de viață, Scorpionii au mari șanse să avanseze în plan profesional

Află ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de 26 mai 2022. Surprize mari pentru mai mulți nativi.
Horoscop zilnic 26 mai 2022. Taurii își schimbă radical principiile de viață, Scorpionii au mari șanse să avanseze în plan profesional

Horoscop zilnic 26 mai 2022. Astăzi se formează un aspect de susținere între Mercur din Taur și Pluto din Capricorn, ambele retrograde. Acest context astrologic ne oferă ocazia să revenim asupra unor decizii luate sau asupra unor idei avute și să le analizăm dintr-o perspectivă mult mai profundă. Putem avea momente de conștientizare, în special de natură financiară sau profesională, în care să înțelegem într-o altă cheie niște situații cu care ne-am confruntat.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 26 mai 2022. Nativii Taur schimbă radical niște principii de viață

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul astrologic al zilei te ajută să observi pe unde pierzi bani și, implicit, îți poate aduce idei bune de reorganizare a bugetului. Pe de altă parte, poți obține o renegociere salarială, însă va fi nevoie să apelezi la diplomație și răbdare, pentru că lucrurile nu se vor petrece atât de repede pe cât ți-ai dori.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Dacă în ultima perioadă te-ai confruntat cu o lipsă de încredere în propria ta persoana și chiar în raționamentul tău, contextul astrologic al zilei te poate ajuta să descoperi care este de fapt cauza acestor trăiri interioare. S-ar putea să se activeze niște frici mai vechi care să te ajute să îți dai seama că ai nevoie să-ți schimbi radical niște principii de viață.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi ar trebui să-ți asculți mai mult intuiția și să fii mai atent la sincronicitățile din jurul tău. S-ar putea să ai parte de situații de deja-vu care, de fapt, să-ți transmită un mesaj subtil. Pe de altă parte, nu este exclus ca unele secrete să iasă la suprafață și să-ți dea peste cap starea de spirit. Poți descoperi care este cauza reală a unor temeri cu care te confrunți de ceva vreme.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic al zilei te susține să reiei niște teme de dialog, fie cu partenerul de viață, cu prietenii sau cu cei cu care desfășori activități profesionale. În urma reanalizelor, poți ajunge la sentimente mai bune. Pe de altă parte, ziua de astăzi îți poate aduce ocazia să-ți revizuiești niște proiecte și planuri de viitor.

Horoscop zilnic 26 mai 2022. Nativii Scorpion renegociază contracte

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea ca astăzi să nu te poți concentra prea bine pe sarcinile de la locul de muncă, însă nu este cazul să te stresezi mai mult decât trebuie. S-ar putea să dezvolți sentimente de neîncredere în propria ta persoana și fel și fel de frustrări profesionale care nu-ți aduc nimic bun. De preferat ar fi să îți reorganizezi programul și să te odihnești corespunzător.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Contextul astrologic al zilei te susține să descoperi soluții pentru a-ți rezolva problemele de la locul de muncă. Cel mai probabil, vii cu idei noi care îți pot eficientiza munca. Sunt nativi care pot finaliza sarcini și proiecte mai vechi, mai ales dacă își pun în practică creativitatea și abilitățile de care dispun.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea ca astăzi să ai parte de niște conflicte în familie care să strice complet atmosfera din cămin. Ai grijă ca într-un moment de vulnerabilitate să nu răscolești trecutul și să scoți la suprafață niște răni emoționale pe care le credeai vindecate. Nu face reproșuri celor dragi, mai ales părinților.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur este în sectorul relațiilor tale, iar Pluto în sectorul comunicării, context care te ajută foarte mult să reiei niște discuții mai vechi cu partenerul de viață și de data aceasta să ajungi la o înțelegere. De asemenea, este un context favorabil pentru discuții profesionale și renegocierea unor contracte.

Horoscop zilnic 26 mai 2022. Nativii Pești se confruntă cu o serie de nemulțumiri

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Astăzi s-ar putea să nu te concentrezi prea bine la locul de muncă și va trebui să ai grijă să nu greșești în rezolvarea unor activități care îți revin. Nu este exclus să ai parte de tensiuni cu colegii și să faci reproșuri destul de dure. S-ar putea să fii nemulțumit dacă nu ești apreciat pentru efortul depus.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astrologic al zilei te susține să revii asupra unor decizii sentimentale sau să-ți reanalizezi dintr-o altă perspectivă viața sentimentală, indiferent că ești singur sau ai o relație. Pe de altă parte, poți avea senzația că nimic nu te bucură cu adevărat, iar cauza reală să fie faptul că nu-ți acorzi mai mult timp liber pentru relaxare.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Este o zi care poate aduce discuții în contradictoriu în familie și s-ar putea ca niște temeri și traume emoționale mai vechi să se reactiveze. Frustrările interioare îți pot afecta nu doar starea de spirit, ci și starea de sănătate. Nu te lăsa copleșit de situații din trecut pe care nu le mai poți schimba.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic al zilei te susține să reiei niște discuții cu prietenii sau cu asociații în vederea obținerii unor lămuriri și răspunsuri. S-ar putea ca o serie de nemulțumiri legate de proiectele în care ești implicat să se activeze acum și, implicit, să te stimuleze la reevaluarea unor planuri de viitor.

Horoscopul zilei de 26 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *