Horoscop zilnic 26 noiembrie. Tensiuni cu cei dragi. Zodia care trebuie să evite confruntările

Principalele aspecte astrale pentru nativii zodiacului
Horoscop zilnic 26 noiembrie. Tensiuni cu cei dragi. Zodia care trebuie să evite confruntările

Horoscop zilnic 26 noiembrie. Luna traversează astăzi zodia Capricorn și ne imprimă o atitudine mai sobră față de zilele trecute. Avem tendința de a ne stăpâni emoțiile, de a ne ascunde sentimentele, însă suntem și mai răbdători și mai perseverenți dacă vrem să ne atingem un scop.

Horoscop zilnic 26 noiembrie. Previziuni astrale generale

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna traversează sectorul carierei tale și, deși e zi liberă, s-ar putea să fii preocupat de niște probleme profesionale. Mai puternic vor resimți tranzitul cei care lucrează sau care au de rezolvat chestiuni publice sau care implică autoritățile statului.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Nu te aștepta să te bucuri de întâlniri și dialoguri prea plăcute cu cei din jur. S-ar putea să fii criticat, să ți se facă unele reproșuri, să fii contrazis pe teme legate de credințe, convingeri, filozofii de viață. Adevărul tău nu va coincide cu adevărul altora și ar trebui să eviți confruntările.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Pentru a canaliza constructiv energia dată de Lună, ar fi recomandat să te bucuri de mai mult timp alături de partener, de momente intime în care să vă redescoperiți. Pe de altă parte, s-ar putea să apară niște nemulțumiri financiare care vizează fie bugetul comun, fie au legătură cu instituțiile statului.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și s-ar putea să te pună față în față cu niște probleme de cuplu care cer rezolvare. Deocamdată nu vei ajunge la o cale de mijloc și nici nu ar trebui să încerci, mai ales că disponibilitatea ta către compromis este la minim. Atât ambițiile tale, cât și ale partenerului sunt mari.

Horoscop zilnic 26 noiembrie. Planurile îți pot fi date peste cap

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Luna în tranzit prin sectorul muncii și al sănătății, ar trebui să te odihnești mai mult și să stai departe de activitățile fizice solicitante. S-ar putea ca unele simptome mai vechi să iasă la suprafață și să-ți dea peste cap planurile. Ai mai multă răbdare cu tine și acordă mai multă atenție nevoilor fizice.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna trece prin sectorul iubirii și nevoia de afecțiune crește. Cei singuri o vor simți mai puternic și chiar se pot simți demotivați, triști și nefericiți. În cuplu și în relațiile cu copiii este nevoie de efort pentru ca lucrurile să meargă bine, este nevoie de o deschidere mai mare din partea ta și nu ar strica să te dedici unor activități comune cu cei dragi.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna trece prin sectorul familiei și te stimulează să stai mai mult acasă, să petreci timp în intimitatea căminului sau alături de ei dragi. Încearcă să nu deschizi subiecte care știi că deranjează pentru că există riscul să apară tensiuni cu cei dragi. Azi ai spor în treburile gospodărești.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Dacă pleci la drum astăzi, chiar și la o simplă plimbare sau vizită la rude, ia în calcul că pot apărea fel și fel de situații care-ți provoacă disconfort. Nici dialogurile cu cei apropiați nu sunt prea calme, așa că ai grijă să nu duci chiar tu lucrurile la extrem. Ești destul de irascibil pentru o zi de weekend când ar trebui să te relaxezi mai mult.

Horoscop zilnic 26 noiembrie. Este o perioadă bună să te recuperezi

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece prin sectorul tău financiar, dar nu va provoca situații neplăcute, însă nici nu va aduce mari câștiguri. Cel mai probabil nu vei simți să faci cheltuieli inutile, ci mai degrabă economii. Unii nativi pot fi stresați dacă au de returnat o datorie sau de făcut o plată care nu era în plan.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece prin zodia ta și îți insuflă răbdare, tenacitate, atenție la detalii și o stare generală de bine. Ești practic în acțiuni, te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, însă nu uita că este weekend și ai nevoie de relaxare și chiar de odihnă.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Luna în tranzit prin Capricorn, azi vei simți o mai mare nevoie de odihnă, de reîncărcare a bateriilor și de detașare de agitația cotidiană. Este o perioadă bună să te recuperezi, să apelezi la tehnici de meditație, la spiritualitate și remedii alternative.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să primești invitații în oraș, la evenimente sau din partea prietenilor, însă starea ta nu va fi una prea plăcută, mai corect spus nu vei fi prea deschis socializării. Cu atât mai mult vei fi ursuz dacă nu-ți place compania celor din jur.

Horoscopul zilei de 26 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.