Horoscop zilnic 27 aprilie 2022. Taurii şi Peştii primesc veşti proaste. Vor avea o mare dezamăgire

Citeşte horoscopul zilnic 27 aprilie şi află ce ţi-au rezervat astrele. Zodiile care vor avea mari dezamăgiri.
Horoscop zilnic 27 aprilie 2022. Taurii şi Peştii primesc veşti proaste. Vor avea o mare dezamăgire

Horoscop zilnic 27 aprilie 2022, află ce schimbări apar în viaţa ta. Astăzi se formează o conjuncție în zodia Pești, între Venus, planeta responsabilă cu iubirea și armonia, și Neptun, planeta visării și iluziilor. Acest context are atât minusuri, cât și plusuri. Dacă abordăm latura creativă, este benefic pentru imaginație și inspirație, în schimb dacă abordăm latura sentimentală, poate fi înșelător. Conjuncția poate aduce iertare, dar și confuzie, poate aduce îngăduință, dar și idealizarea iubirii. Este de preferat să nu ne amăgim și să nu ne lăsăm furați de visare.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2022. Taurii ar putea suferi o decepţie uriaşă

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cum Venus este guvernatoarea relațiilor tale, s-ar putea să fii foarte întors către trecut zilele acestea și să ți se activeze niște amintiri, poate chiar și regrete. Totodată, contextul te ajută și să ierți o dezamăgire sentimentală. Dacă te caută un fost partener, încearcă să rămâi ancorat în realitate și să nu crezi în basme. Este foarte probabil să fii confuz cu privire la o relație, iar în cuplu să-ți idealizezi partenerul. Totodată, evită să intri în relații ascunse sau cu persoane indisponibile emoțional.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta așa că nu ar trebui să te mire dacă te simți confuz zilele acestea, dar încearcă să nu idealizezi persoanele din jurul tău. Ierți mult mai ușor, ești îngăduitor, dar poți fi și păcălit și dezamăgit de cei din anturaj. Pe de altă parte, este un context care dă aripi unui proiect creativ și te ajută să visezi frumos la viitorul tău. Ai intuiție și imaginație și simțul artistic este la cote înalte. Sunt cazuri în care unii nativi pot fi luați de val de o romanță cu cineva din anturaj.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Nu te avantajează foarte mult această conjuncție dacă vrei să iei decizii profesionale. S-ar putea să nu vezi realitatea și să visezi mult prea departe. Ești confuz în privința direcției tale în carieră și bine ar fi să nu crezi promisiunile nimănui. Pot fi înșelătoare. În plus, ai tendința de a-ți contura obiective greu de atins. Pe de altă parte, Venus este guvernatoarea iubirii tale, așa că tendința de a te iluziona în plan sentimental este foarte mare. Nu te îndrăgosti de promisiuni și nu idealiza partenerul. Poți fi confuz inclusiv cu privire la trecutul tău, la o poveste de iubire deja trăită.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Conjuncția dintre Venus și Neptun se formează într-un sector benefic ție, ceea ce face conectarea ta la spiritualitate foarte puternică. Poate fi vorba și de planuri pe care ți le faci în legătură cu dezvoltarea ta personală sau profesională. Poate vei dori să studiezi ceva, să explorezi un nou domeniu, să călătorești, dar ai grijă să nu visezi prea departe. Există riscul de a-ți contura niște idealuri mult prea înalte. Nu este exclus să dai o tentă mult prea mistică unor experiențe de viață trăite, însă maturitatea te va ajuta să iei înțelepciunea din acestea.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția Venus-Neptun acționează pe mai multe direcții și bine ar fi ca în toate aceste contexte să rămâi conectat la realitate. Poate fi vorba de o tendință foarte mare de idealizare a partenerului, de o tendință de a intra în relații ascunse, de a călca strâmb. Nu este exclus să fii confuz în privința sentimentelor și emoțiilor tale. Posibil să ai parte de pierderi financiare dacă acorzi prea mare încredere asociaților. Nu te arunca deocamdată în investiții riscante.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2022. Balanţele trec prin stări de confuzie

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus și Neptun se întâlnesc în sectorul relațiilor tale, de aceea este de preferat să fii foarte prudent în cazul în care cunoști pe cineva zilele acestea. Te poți iluziona destul de ușor. În cuplu, ai tendința de a a-ți urca pe un piedestal partenerul și de a-i da puteri și calități pe care, în mod normal, nu le deține. Este confuzie în privința unei relații, fie sentimentală, fie profesională. S-ar putea să nu știi ce să faci în cazul unui contract, în cazul unei colaborări.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus este guvernatoarea ta, așa că te poți aștepta la stări de confuzie care să te agite destul de mult pe interior. Nu știi ce să faci în legătură cu un loc de muncă sau cu niște activități planificate și bine ar fi să nu iei decizii. Nu te iluziona în privința unui job. Posibil să devii mult prea indulgent cu tine și din cauza asta să treci cu vederea niște simptome destul de clare.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar conjuncția cu Neptun se petrece în sectorul iubrii, prin urmare este un context destul de delicat. Poți fi furat de visare și poți idealiza o persoană care-ți place sau în cuplu poți fi confuz cu privire la sentimentele tale. Ai grijă de cine te îndrăgostești. Poți fi deosebit de indulgent în relațiile cu copiii și te poți lăsa mințit destul de ușor. Partea cu plus este că ai inspirație și imaginație și poți fi deosebit de creativ. Ascultă-ți intuiția în toate deciziile pe care le iei.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Deși poți fi destul de confuz cu privire la trecutul tău și emoțiile îți pot juca feste, conjuncția de astăzi este benefică pentru a reașterne armonia în familie. Te poți ocupa inclusiv de casă, de redecorarea căminului. Poți să aduci un aer fresh, un plus de creativitate, poți să construiești o atmosferă mai caldă și plăcută în locuință. În plus, ești mai iertător și îngăduitor cu cei dragi.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dat fiind că Venus este guvernatoarea sectorului tău afectiv, ai grijă să nu te iluzionezi prea mult cu privire la o posibilă nouă poveste de dragoste. Poți fi mai ușor furat de visare sau poți fi foarte confuz în privința unei relații. Idealizarea sentimentelor nu este de bun augur acum. Ai grijă și la copii pentru că te pot păcăli destul de ușor. Deși ai intuiție și creativitate, astăzi nu negocia și nu lua decizii importante pentru că poți să nu vezi exact realitatea.

Horoscop zilnic 27 aprilie 2022. Peştii trebuie să fie atenţi la partenerul de viaţă

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ai mare grijă la cheltuieli și la modul în care-ți administrezi finanțele. Conjuncția se petrece în sectorul banilor tăi și aduce multă confuzie, idealizare și tendința de a fi păcălit. Poți pierde bani din neatenție sau poți fi păcălit. Nu da bani cu împrumut și nici tu nu-ți face datorii. S-ar putea să vină unele șanse de creștere a veniturilor, însă trebuie să te asiguri că sunt reale. Nu te iluziona prea mult în legătură cu o creștere salarială.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus și Neptun se întâlnesc în zodia ta și îți oferă un magnetism aparte. Te bucuri de sex-appeal, de putere de atracție, însă ai și tendința de a vinde altora o variantă ideală a ta. Visează, dar rămâi cu picioarele pe pământ. Nu vinde iluzii și nici tu, la rândul tău, nu te iluziona cu privire la alții. Nu este cea mai bună zi să iei decizii majore și nici să intri în noi relații. Atenție la infidelitate și finanțe.

Horoscopul zilei de 27 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
8.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *