Horoscop zilnic 27 august. Luna Nouă în zodia Fecioară aduce schimbări și noi începuturi în viața mai multor nativi

Este de preferat să evităm certurile și acțiunile desfășurate sub impulsul momentului.
Horoscop zilnic 27 august. Luna Nouă în zodia Fecioară aduce schimbări și noi începuturi în viața mai multor nativi

Horoscop zilnic 27 august, astrele vin cu surprize mari pentru mai mulți nativi. Astăzi se formează Luna Nouă în zodia Fecioară, eveniment astrologic care vine cu noi începuturi în viața noastră în acel domeniu din astrograma natală reprezentat de acest semn zodiacal.

Luna Nouă din Fecioară ne cere să facem curățenie în viața noastră, atât la propriu cât și la figurat, bun să ne schimbăm ritmul de muncă programul, să ne fie eficientizăm munca și să ne îmbunătățim stilul de viață. Trebuie să ținem cont că această lună Nouă este în careu cu marte și poate revărsa asupra noastră o energie mai conflictuală. Este de preferat să evităm certurile și acțiunile desfășurate sub impulsul momentului.

Horoscop zilnic 27 august. Pentru Tauri se deschide un nou capitol în viața sentimentală

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Tu resimți din plin această Luna Nouă din Fecioară, dat fiind că este în careu cu Marte, guvernatorul tău. S-ar putea să fii mai agitat, mai conflictual, așa că ai grijă cum îți desfășori activitățile și mai ales ai grijă la deplasări. Pe de altă parte, lunația îți cere să-ți schimbi atitudinea față de muncă, să faci schimbări legate de modul în care îți desfășori activitățile, astfel încât să le eficientizezi. Poate este nevoie să-ți schimbi programul sau să renunți la anumite responsabilități. Nativii care își caută un loc de muncă acum se pot angaja. De asemenea nu este exclus să ți se propună un nou proiect profesional. Luna Nouă din Fecioară vorbește și despre sănătate și te îndeamnă să cauți noi remedii în cazul în care te confrunți cu anumite afecțiuni.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna Nouă din Fecioară poate deschide un nou capitol în viața sentimentală și poate aduce schimbări în viața de cuplu, dat fiind că este în careu cu Marte, guvernatorul relațiilor tale. Nu este exclus să închei o poveste de dragoste care nu te reprezintă, însă în egală măsură poți începe o nouă idilă romantică. Pe de altă parte, poate fi vorba de noi proiecte creative și cei mai mulți nativi vor căuta să-și suplimenteze veniturile dintr-o activitate independentă, cel mai probabil vor dori să-și monetizeze un talent sau o pasiune. Taurii care sunt părinți vor lua niște decizii importante legate de copiii și educația acestora.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Marte se află în zodia ta și în careu cu Luna Nouă din Fecioară, prin urmare te poți aștepta la conflicte cu părinții și la mult stres cauzat de o situație ce ține de locuință, poate chiar de o mutare. Vei simți nevoia să-ți faci ordine în viață, în trecut, să te detașezi de amintiri și să pornești pe un drum nou. Pentru mulți nativi această lunație poate aduce o casă nouă sau ocazia de a-și construi propriul cămin.

Horoscop zilnic 27 august. Leii au noi surse de venit

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Nouă din Fecioară îți deschide noi orizonturi în urma unor dialoguri sau informații primite. Nu este exclus să primești niște vești legate de un nou loc de muncă, cu atât mai mult cu cât este în careu cu Marte, guvernatorul carierei tale. S-ar putea chiar tu să analizezi varianta unei schimbări profesionale. Pe de altă parte, poți rezolva situații ce țin de acte, te poți remarca printr-o idee într-o ședință sau poți avea succes într-un interviu, într-o negociere sau discurs. De asemenea s-ar putea să ai acces la niște secrete sau informații confidențiale.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna Nouă din Fecioară se formează în sectorul banilor și te susține să cauți noi surse de venit. Poți face niște investiții, te poți bucura de o creștere salarială, încasarea unui comision sau poate schimbi locul de muncă cu unul mai bine plătit. Lunația este în careu cu Marte, așa că ai face bine sa nu dai și să nu iei bani cu împrumut de la prieteni și nici să nu investești în proiecte pe termen lung.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Tu ești vedeta acestei zile, dat fiind că Luna Nouă se petrece în zodia ta. Evenimentul astrologic îți aduce noi începuturi, fie în plan personal, fie profesional, fie relațional. Lunația vine cu ocazii de a ieși în față, de a te afirma, poate cu un nou stil de viață, un nou proiect. Important este să-ți setezi obiective pe termen lung. Luna Nouă este în careu cu Marte din sectorul carierei tale, prin urmare te poți aștepta și la conflicte cu superiorii. În schimb, poate veni cu acel curaj, stimul de care ai nevoie sa faci o schimbare profesională.

Horoscop zilnic 27 august. Scorpionii se îndepărtează de anumite persoane

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Nouă din Fecioară Poate veni cu frământări, agitație interioară și răbufniri care dau naștere conflictelor, în special cu partenerul de viață, dat fiind că este în careu cu Marte, guvernatorul relațiilor tale. S-ar putea să conștientizezi că nu ești în relația potrivită. Evenimentul astrologic te susține să scapi de frici, stări anxioase și îți cere să renunți la obiceiuri nocive și la persoane toxice. Canalizeaz- ți energia de care dispui pentru a învăța lucruri noi, pentru a studia și pentru a te dedica unor activități intelectuale care îți fac plăcere.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Nouă din Fecioară îți cere să faci curățenie în anturaj și să te îndepărtezi de acele persoane care pretind că îți sunt prieteni și, de fapt, te vorbesc pe la spate. Acum îi poți descoperi și le poți impune limite. Lunația este în careu cu Marte, guvernatorul tău, prin urmare s-ar putea să fii destul de conflictual și să-i pui la punct pe cei care te deranjează. Pe de altă parte, poți cunoaște noi persoane, te poți implica în noi proiecte și îți poți face planuri de viitor, renunțând la niște temeri nefondate.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna Nouă din Fecioară se formează în sectorul carierei tale și promite noi începuturi profesionale. Este foarte probabil să primești o avansare, o funcție sau noi responsabilități care să te ajute să te afirmi. Unii nativi își pot reconfigura traseul pentru a-și atinge un obiectiv sau pot pornii pe o nouă directie profesională. Lunația este în careu cu Marte din sectorul relațiilor tale și ar fi de preferat să ai mai multă grijă la persoanele cu care închei contracte sau la cei care încearcă să-ți pună bețe în roate. În cuplu se pot purta discuții tensionate legate de statutul relației.

Horoscop zilnic 27 august. Vărsătorii fac economii 

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Nouă din Fecioară te stimulează să studiezi și să cauți variante de dezvoltare în plan profesional, cu atât mai mult cu cât este în careu cu Marte din sectorul muncii tale. Prin urmare, niște nemulțumiri profesionale te pot îndemna să faci progrese învățând lucruri noi. Totodată, ai grijă că poți fi mai conflictual cu cei cu care desfășori activități comune. Pe de altă parte, lunația poate îndemna mulți Capricorni să-și facă planuri de călătorie. Cei care așteaptă vești din străinătate legate de un job, le pot primi acum.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Profită de energia Lunii Noi din Fecioară pentru a pune un ban deoparte. Ține cont că ai tendința de a apela la economii pentru mici distracții de moment, fie tu, fie partenerul, aspect care poate aduce conflicte în cuplu. Evită investițiile riscante și speculațiile financiare și nu da bani cu împrumut. Pe de altă parte, sunt zile bune să renunți la vicii și temeri, la dependențe emoționale și să te detașezi de persoanele care îți consumă energia. În viața intimă pot ieși la suprafață niște secrete care se cer lămurite.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna Nouă din Fecioară se formează chiar în sectorul relațiilor tale și poate aduce noi etape în viața de cuplu sau o nouă relație, dacă ești singur. Și în plan profesional îți poate deschide noi orizonturi și îți poate aduce noi contracte și colaborări. Totodată, fiind în careu cu Marte poate aduce tensiuni cu familia din cauza unor bunuri de patrimoniu sau din cauza partenerului. În unele cazuri, poate fi vorba de o mutare alături de partener care te agită sau cu care familia nu este de acord.

Horoscopul zilei de 27 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *