Horoscop zilnic 27 ianuarie. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Pești. Apare o nouă dragoste în viața acestor nativi

Ce se anunță pentru fiecare nativ
Horoscop zilnic 27 ianuarie. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Pești. Apare o nouă dragoste în viața acestor nativi

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră astăzi în zodia Pești pe care o va parcurge până pe 20 februarie. Cu Venus în Pești avem tendința de a idealiza iubirea, de a ne sacrifica pentru ceilalți și implicit există tendința de a intra în relații toxice sau cu persoane care au traume emoționale. Suntem mai sensibili, mai romantici și visători, iertăm mai ușor, iar acest tranzit aduce împăcare și vindecare. Pe de altă parte, oferă creativitate și imaginație. Horoscop zilnic 27 ianuarie pentru toți nativii zodiacului!

Horoscop zilnic 27 ianuarie. Previziuni pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Venus în Pești este un moment bun să te vindeci și să te ierți pentru greșelile din trecut. De asemenea, îi poți ierta și pe cei care consideri că ți-au greșit. Pe de altă parte, fiind guvernatoarea relațiilor tale, poți începe o relație secretă sau un fost partener poate reveni în viața ta. În cuplu vei prefera să te bucuri de intimitate departe de ochii curioșilor.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Tranzitul lui Venus, guvernatoarea ta, prin zodia Pești te susține din plin, mai ales dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate. De acum vei avea energia necesară să găsești remediile potrivite pentru a te vindeca. Pe de altă parte, ai mai mult curaj să te afirmi și să scapi de niște temeri profesionale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus va traversa sectorul carierei tale și îți va aduce oportunități de a ieși în evidență, șanse de afirmare și vei observa că ți se deschid noi uși. Cum Venus îți guvernează zona sentimentală, s-ar putea să fie atras de un superior sau de o persoană din autoritatea statului. Unii nativi își pot oficializa relația în această perioadă.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Venus intră într-un sector prieten cu zodia ta și te poate ajuta din mai multe puncte de vedere. De exemplu, poți rezolva situații legate de acte, procese, călătorii, studii. Unii nativi au ocazia să-și pună în valoare o diplomă, în timp ce alți nativi pot trăi evenimente care să le schimbe niște viziuni, percepții și credințe. Din punct de vedere relațional, acest tranzit ajută la îmbunătățirea relațiilor aflate la distanță, iar în cazul celor singuri poate apărea în viața lor o persoană de altă naționalitate sau se pot îndrăgosti de un mentor.

Horoscop zilnic 27 ianuarie. Pasiune, reconectare cu partenerul

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Tranzitul lui Venus îți poate aduce noi parteneriate sau extinderea unor colaborări, rezolvări financiare, de exemplu obținerea unui credit. În cuplu aduce pasiune, reconectare cu partenerul, însă dacă ești singur ai grijă să nu te implici în relații ascunse.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus va activa chiar sectorul relațiilor tale și îți poate aduce o îmbunătățire a conexiunii cu partenerul de viață, însă ai grijă să nu-l urci pe un piedestal și să-l idealizezi. Pentru cei singuri este o perioadă bună pentru a întâlni pe cineva și a lega o relație de lungă durată. Din punct de vedere profesional poate aduce noi contracte și noi colaborări.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, în tranzitul său prin Pești îți va aduce armonie la locul de muncă, bună înțelegere cu colegii, creativitate și vei observa că lucrezi cu mai multă plăcere. Pe de altă parte, poți fi atras de un coleg sau de o persoană cunoscută prin intermediul activităților profesionale. Este o perioadă bună să-ți îmbunătățești sănătatea și stilul de viata.

Horoscop zilnic 27 ianuarie. O perioadă bună pentru flirt

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, traversează chiar sectorul iubirii, așa că dacă ești la început de relație lucrurile evoluează surprinzător de bine. De asemenea, dacă ești singur cresc considerabil șansele de a întâlni pe cineva. Este o perioadă bună pentru flirt, aventură, distracție și creativitate. Nativii care își doresc să devină părinți pot discuta despre asta sau chiar pot a primit vestea unei sarcini.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus va activa casa familiei și a căminului și te poate ajuta să-ți îmbunătățești relațiile cu cei dragi, să ajungi mai ușor la niște viziuni comune și să te bucuri de armonie în cămin. Unii nativi pot face renovări și reamenajări în locuință. Nu este exclus ca nativii singuri să întâlnească pe cineva la o reuniune de familie.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Venus în Pești abilitățile tale de comunicare ies la suprafață, aspect foarte bun pentru negocieri. Te faci ușor plăcut de cei din jur, știi când să vorbești și când să asculți, iar dacă te pregătești pentru un examen poți învăța mai ușor și cu spor. În perioada aceasta poți să-ți exprimi mai ușor sentimentele și ești mai deschis în lămurirea problemelor sentimentale.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Venus va tranzita sectorul tău financiar și îți poate aduce oportunități de creștere a veniturilor sau poți valorifica niște economii sau poți face niște investiții avantajoase. Unii nativi pot câștiga din activități extraprofesionale, iar alții prin monetizarea talentelor. În următoarea perioadă s-ar putea să cheltuiești mai mult pe plăcerile tale.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus intră în zodia ta și te vei bucura de o perioadă în care viața personală se va îmbunătăți. Ești mai atractiv, ai un magnetism aparte și te preocupi mai mult de felul în care arăți. Este o perioadă bună să faci schimbări de look și să-ți recâștigi încrederea în tine. Te faci ușor plăcut de cei din jur și cauți să restabilești armonia în viața ta. Dacă ești singur, ai grijă să nu idealizezi o persoană pentru că mai apoi poți fi dezamăgit.

Horoscopul zilei de 27 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *