Horoscop zilnic 27 mai 2022. Gemenii, Balanțele și Fecioarele au parte de momente extrem de tensionante

Află ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de 27 mai 2022. Surprize pentru multe zodii
Horoscop zilnic 27 mai 2022. Gemenii, Balanțele și Fecioarele au parte de momente extrem de tensionante

Horoscop zilnic 27 mai  2022. Intrăm în weekend sub auspiciile unui aspect astrologic destul de tensionat cu impact sentimental și financiar. Este vorba de un careu pe care îl formează Venus, planeta iubirii și a banilor, cu Pluto retrograd, planeta transformărilor. Acest context astrologic poate aduce lupte de putere în relații, poate amplifica îndoieli și gelozii și ne poate testa sentimentele. Pot apărea conflicte în cupluri ca urmare a impunerii autorității, ca urmare a posesivității și autenticitatea unei relații poate fi pusă la îndoială. Pe de altă parte, poate scoate la suprafață o serie de nemulțumiri financiare cauzate de cheltuieli impulsive. Grijă la pierderile financiare, fie din neatenție, fie din dorința de a deține mai mult.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 27 mai  2022. Nativi Berbec, mare atenție în sectorul financiar!

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus este planeta care îți guvernează relațiile, prin urmare nu este exclus să ai parte de conflicte în cuplu care au la bază gelozii și atitudini autoritare. Cum Venus este în zodia ta, s-ar putea ca impulsivitatea ta caracteristică să aducă conflicte și cu figurile autoritare din viața ta, în special cu superiorii. Ai grijă la pasiunile obsesive care nu-ți vor aduce nimic bun. Pe de altă parte, Venus îți guvernează și sectorul financiar, așa că ai grijă să nu pierzi bani sau alte resurse din dorința de a acumula mai mult.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta și cum se află în sectorul trecutului și în careu cu Pluto, guvernatorul relațiilor tale, nu este exclus să ai parte de răscolirea unor amintiri dureroase. S-ar putea să te simți captiv în trecut, gândul să-ți fugă la un fost partener și să te simți epuizat psihic și sentimental. S-ar putea să simți destul de intens o pierdere trăită, dar profită de acest context pentru a extrage esența și lecția de viață pe care a trebuit să o înveți și mergi mai departe. Ține cont că astăzi poți fi mai ușor de rănit de cei din jur.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus este planeta care îți guvernează iubirea, iar careul cu Pluto poate fi resimțit destul de intens și poate aduce stări contradictorii. Este posibil să nu-ți dai seama ce simți pentru partener sau să nu ai încredere în sentimentele acestuia. Contextul astrologic poate scoate la suprafață gelozii, obsesii, teama de abandon și tendința de posesivitate. Pe de altă parte, sunt și nativi care ies dintr-o relație toxică. Evită speculațiile financiare, investițiile riscante și nu da bani cu împrumut.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Venus se află în sectorul carierei tale și s-ar putea ca astăzi să te impui mai mult decât este cazul în relațiile cu ceilalți. Autoritatea ta nu va fi tolerată și poți da naștere unor conflicte cu superiorii sau cu figurile autoritare din viața ta. Ai mai multă grijă la imaginea ta, la funcție și reputație. Nu este exclus ca în cuplu să apară tensiuni, gelozii, atitudini posesive și să se ajungă la atitudini radicale care pot aduce fie o ruptură, fie o pauză.

Horoscop zilnic 27 mai  2022. Gelozia poate aduce o ruptură în relația Balanțelor

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ești dornic să descoperi un adevăr sau să demonstrezi că ai avut dreptate într-un anumit context. Poți face săpături adânci pentru a obține niște informații. Totodată, îți vei impune și susține punctul de vedere până în pânzele albe. Din cauza acestei atitudini autoritare, s-ar putea să ai parte de conflicte cu colegii sau cu superiorii.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Careul Venus-Pluto are valențe atât sentimentale, cât și financiare. Evită să faci speculații financiare și investiții sub impulsul momentului. În cuplu ai tendința de a te impune cu autoritate, de a domina și controla tot. Poți da naștere unor gelozii și unei atitudini posesive care, de fapt, izvorăște din niște frici pe care le ai și pe care astăzi nu le mai poți controla. Pe de altă parte, ai grijă la dependențe și vicii, la obsesii și la tendința de a intra în relații interzise, ascunse sau toxice.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus se află în sectorul relațiilor tale și contextul tensionat de astăzi poate aduce conflicte majore în relația cu partenerul de viață, dar și în relația cu cei cu care colaborezi. Profesional, nu este cel mai bun moment sa negociezi sau sa semnezi un contract. Dat fiind faptul că Venus îți este și guvernatoare, vei avea parte de trăiri emoționale intense și, cel mai probabil, se vor reactiva niște traume emoționale nevindecate, posibil chiar din copilărie. Geloziile, tendința de a controla și a domina, pot aduce o ruptură în relația ta sau, cel puțin, o pauză.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Pluto îți este guvernator și se află în sectorul comunicării tale, așa că ai grijă astăzi la dialogul cu cei din jur, în special cu colegii de muncă și partenerul de viață. Cuvintele tale pot acționa ca adevărate gloanțe și pot răni ușor pe cei din jur. Apelează la diplomație pentru a nu strica relațiile. Ține cont că nu este o zi bună să porți negocieri profesionale, în ciuda puterii de convingere mari pe care o ai asupra celorlalți. Venus este guvernatoarea relațiilor tale, așa că evită să devii bănuitor și să-ți acuzi partenerul de lucruri pe care nu le-a făcut.

Horoscop zilnic 27 mai  2022. Zodia care poate pierde foarte ușor bani

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus se află în sectorul iubirii tale și s-ar putea să ai tendința de a te impune mai mult decât trebuie în fața persoanei iubite sau în fața copiilor. Pe de altă parte, nu este exclus să pui punct unei relații aflate la început, dacă nu te simți apreciat la adevărata valoare. Sunt și nativi care vor dezvolta sentimente de nesiguranță și neîncredere în persoana iubită. Pe de altă parte, ai grijă să nu exagerezi cu cheltuielile pentru a cuceri pe cineva, pentru a impresiona pe cineva sau pentru a-și satisface niște mofturi de moment. Evită jocurile de noroc și speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Pluto este în zodia ta, iar careul pe care îl face cu Venus, guvernatoarea iubirii tale, s-ar putea să conducă la tensiuni, la gelozii și neîncrederi în persoana iubită. Nu este exclus să sapi după un adevăr. În familie pot lua naștere conflicte destul de serioase și lupte de putere și poți fi tentat să dezgropi trecutul și să faci reproșuri destul de dure. Ține cont că o serie de traume din copilărie se pot reactiva acum.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Venus se află în sectorul comunicării tale și nu este exclus ca astăzi să fii foarte acid în dialog și să-i rănești pe cei din jur. Poți fi radical în negocieri, însă ai grijă să nu iei decizii bazate pe frici și traume din trecut. Este o zi bună să vorbești despre ceea ce te doare, despre pierderi și neîmpliniri, și despre propriile tale temeri și angoase. Ai grijă la tendința de a le impune și altora punctul tău de vedere.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus se află în sectorul tău financiar, așa că ai mare grijă astăzi la acțiunile pe care le întreprinzi legate de bani și bunuri materiale. Ferește-te să investești bani în proiectele tale sau să dai bani cu împrumut. S-ar putea ca niște calcule făcute să-ți dea peste cap niște planuri de viitor sau să te forțeze să le reorganizezi. Pe de altă parte, în plan sentimental, s-ar putea să ai senzația că relația ta este bazată pe alte interese decât pe iubirea, cel mai probabil, pe interese financiare.

Horoscopul zilei de 27 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *