Horoscop zilnic 28 decembrie. Zodiile de Pământ și de Apă sunt avantajate. Nativii care au noroc pe plan sentimental

Ce îți rezervă astrele miercuri, 28 decembrie
Horoscop zilnic 28 decembrie. Zodiile de Pământ și de Apă sunt avantajate. Nativii care au noroc pe plan sentimental

Venus din Capricorn aderă astăzi la un sextil cu Neptun din Pești, aspect armonios care aduce imaginație, creativitate, inspirație, dar și ocazia să le punem în practică. Totodată, zodiile de Pământ și cele de Apă se vor bucura de un farmec aparte, de romantism și senzualitate.

Horoscop zilnic 28 decembrie. Berbecii se bucură de avantaje la locul de muncă

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea ca pe final de an să te bucuri de niște avantaje profesionale, de recunoaștere meritelor muncii depuse. Poate te va observa o persoană importantă, poate fi vorba de cineva care te admiră din umbră, cert este că ai ocazii de afirmare. De preferat ar fi ca și tu să faci un efort și să-ți consolidezi relațiile importante din viața ta.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ascultă sfaturile celor din jur și caută să înveți din experiența și înțelepciunea altora. S-ar putea să cunoști persoane care să te inspire, cu care să împarți aceleași valori morale și spirituale, persoane care să-ți devină mentori. Poți face progrese cu proiectele tale dacă lași încăpățânarea deoparte și te lași ghidat.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic al zilei te pune într-o ipostază plăcută, avantajoasă în raport cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Obții mai ușor ceea ce-ți dorești, inclusiv dacă este vorba de beneficii materiale sau financiare. Puterea este la tine și partea bună este că vei ști să o folosești constructiv.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Venus se află în sectorul relațiilor tale și te susține la reconectare cu partenerul, la împăcare și armonie. În plus, este un bun moment să vă faceți planuri împreună, să vă construiți obiective de viitor, poate chiar să planificați o călătorie pentru anul viitor. Aveți viziuni comune și împărțiți aceleași aspirații.

Horoscop zilnic 28 decembrie. Fecioarele au parte de noroc în dragoste

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Se anunță o zi plină, atât la locul de muncă, cât și acasă, însă fii fără grijă că vei face față cu brio sarcinilor și provocărilor apărute. Dai dovadă de multă forță, inspirație și poți face unele eforturi care altă dată te-ar fi copleșit. Nu uita să-ți iei și câte o pauză din când în când pentru a nu te suprasolicita.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus se află în sectorul iubirii, iar Neptun în cel al relațiilor, astfel că se formează un context ideal pentru a petrece momente romantice alături de partenerul de viață. Dacă ești la începutul unei povești de iubire, este un bun moment să o consolidezi. Lasă-te surprins de fiecare moment și încearcă să nu ai niciun fel de așteptări.

Citește și: Zodia care are prosperitate și abundență în 2023. Astrologul Gena Rusu prezintă principalele previziuni astrale pentru noul an VIDEO EXCLUSIV

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologc al zilei favorizează activitățile care te aduc mai aproape de cei dragi, fie că este vorba de activități distractive, fie de treburi casnice. Oricum, cel mai probabil, mulți nativi se preocupă să mai rezolve ceva prin casă lăsat neterminat. Pe de altă parte, alți nativi aleg să facă o vizită la rude.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Venus în sectorul comunicării și Neptun în cel al afectivității, astăzi nu doar că ești sociabil, dar vei ști și să te faci plăcut de cei cu care interacționezi. Ai parte de dialoguri plăcute, care te inspiră și poți să obții destul de ușor ceea ce-ți dorești de la ceilalți. Este o zi foarte bună pentru plimbări și activități recreative.

Horoscop zilnic 28 decembrie. Peștii fac planuri de viitor

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dacă vrei să faci niște investiții în gospodărie, să cumperi ceva pentru casă sau familie, află că astăzi este cea mai bună zi. În plus, poți găsi oferte avantajoase și cei dragi te pot sprijini financiar. Chiar dacă vei cheltui mai mult decât ți-ai propus, cel puțin investești în lucruri necesare, utile.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Venus în zodia ta, în sextil cu Neptn, te bucuri de un farmec aparte, de sex-appeal și te faci plăcut în dialog. Convingi ușor, știi să asculți și să te faci ascultat și poate fi o zi bună pentru negocieri. Ai creativitate, inspirație și imaginație. De asemenea, poți consolida relațiile cu cei dragi prin abordarea unor teme de discuție mai sensibile.

Citește și: Horoscop ianuarie 2023. Zodia care are o lună extraordinară. Acești nativi încep anul cu dreptul

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi s-ar putea să scoți niște bani din buzunar pentru a-ți îndeplini unele plăceri ascunse sau pofte renegate. Nu va fi vorba de mari cheltuieli, ba din contră, vei fi destul de cumpătat. Mai mult de atât, s-ar putea ca cineva să te sprijne financiar să-ți îndeplinești un vis.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Azi ai inspirație, idei creative și te poți ocupa cu spor de proiectele și planurile tale de viitor. Poți primi sprijin, sfaturi bune de la persoane apropiate, care au experiență în domeniul tău de interes, ața că ai încredere și ascultă-le. Ești popular în grupul tău și te bucuri de aprecieri și fel și fel de avantaje.

Horoscopul zilei de 28 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *